yusufcuk a atış serbest canım durum aslında ben de de aynen söylediğin gibi cereyan etti
iki karakterde benim kafamı karıştrıyor normalde ben ilk zmanlar sevmem
sonra severim ama yusufla da zeyneplede böyle bir durum olmuyor
yusufcuk a atış serbest canım durum aslında ben de de aynen söylediğin gibi cereyan etti
zeynep te sıkıntı yok benim için karekter güzel zaman zaman oyunculukta problem oluyor ama alıştım diyebiliriz işte yusuf la ikisi olursa o zaman gıcık oluyorum yusuf u da bu kadar fazla sık göstermeleri ters tepiyoriki karakterde benim kafamı karıştrıyor normalde ben ilk zmanlar sevmem
sonra severim ama yusufla da zeyneplede böyle bir durum olmuyor
zeynep te sıkıntı yok benim için karekter güzel zaman zaman oyunculukta problem oluyor ama alıştım diyebiliriz işte yusuf la ikisi olursa o zaman gıcık oluyorum yusuf u da bu kadar fazla sık göstermeleri ters tepiyor
beklentimiz o ki oyunculara birbirlerine yakın süreler verilsin her karekter işin içinde olsunheh işte yusufla benim derdim fazla sık göstermeleri fazla sık olduğu zaman
benim şarteller atıyor valla
beklentimiz o ki oyunculara birbirlerine yakın süreler verilsin her karekter işin içinde olsun
vay ilginçmiş 😀 ama zaten isimler güzel2015 yılında çocuklara en fazla verilen erkek ismi Yusuf, kız ismi Zeynep olmuş @china_shangai
O iki isime de kurban olurum tabi bizim için traji komik bir olay )))2015 yılında çocuklara en fazla verilen erkek ismi Yusuf, kız ismi Zeynep olmuş @china_shangai
aynen abi çok güzel isimler benim kardeşimin ismi de zeynepO iki isime de kurban olurum tabi bizim için traji komik bir olay )))
Zeynep kardeşimizin ellerinden öperimaynen abi çok güzel isimler benim kardeşimin ismi de zeynep
estağfurullah abi o senin ellerinden öper 4 yaşında dahaZeynep kardeşimizin ellerinden öperim
Olsun sünettir efendimiz çocukların ellerinden öpermiş 😉estağfurullah abi o senin ellerinden öper 4 yaşında daha
doğrudur abi çocuklar çok tatlı oluyor gerçekten kardeşim olduktan sonra daha bizi kimse takmıyor varsa yoksa oOlsun sünettir efendimiz çocukların ellerinden öpermiş 😉
Özellikle kız çok farklı oluyormuş bizim kız olduktan sonra farkı anladım 😉doğrudur abi çocuklar çok tatlı oluyor gerçekten kardeşim olduktan sonra daha bizi kimse takmıyor varsa yoksa o
aynen abi kız çocukları harbiden erkek çocuklarından daha tatlı oluyor insanın yiyesi geliyor Allah analı babalı büyütsün konuşmaya başlayınca daha da tatlı oluyolarÖzellikle kız çok farklı oluyormuş bizim kız olduktan sonra farkı anladım 😉
Kaç yaşına gelmişsin daha seni ne takacaklar aga 😀 sende şansda en büyüksündoğrudur abi çocuklar çok tatlı oluyor gerçekten kardeşim olduktan sonra daha bizi kimse takmıyor varsa yoksa o
aga bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bir abim ve ablam olmasıydı malesef yok en büyük olmak hiç iyi değil bir yol gösterenimiz yokKaç yaşına gelmişsin daha seni ne takacaklar aga 😀 sende şansda en büyüksün
Eyvallah aga artık perşembeye kilitlendik bekliyoruzFragman 1 günde 340.000 izlenmiş gayet iyi
aynen abi kız çocukları harbiden erkek çocuklarından daha tatlı oluyor insanın yiyesi geliyor Allah analı babalı büyütsün konuşmaya başlayınca daha da tatlı oluyolar
ooooo @-KADİR- kardeşimde gelmiş aga seni biraz görmeyince özlüyorum hemen
@Master.1000 aga sende izlemeyi bırakta mesaj yaz
aynen heycanla bekliyoruz raskolnde dönüyor en büyük heycanımız bu olacak aga foruma bir vadici transferi yapalım mı ne diyorsunEyvallah aga artık perşembeye kilitlendik bekliyoruz
Kimiaynen heycanla bekliyoruz raskolnde dönüyor en büyük heycanımız bu olacak aga foruma bir vadici transferi yapalım mı ne diyorsun