Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga oldu olacak savaşa giriyoruz deyin.Amedspor TFF tarafından onaylı bir takım bu ülkenin takımı
Nefreti azaltmak lazım

Aga oldu olacak savaşa giriyoruz deyin.Amedspor TFF tarafından onaylı bir takım bu ülkenin takımı
Nefreti azaltmak lazım
aga tamam haklısında sende sapla samanı karıştırma neye söylediklerini biliyorsun zaten normal işini yapan futbolcuya kimse ses etmiyor zaten bu söylenenler o aşşağılık pkk sempatizanları için eğer o kişilerden tesistede varsa doğal olarak onlara

Nefreti azaltmak lazım
TFF'den onaylı olması neyi değiştirir ? Ulan HDP milletvekilleri senden benden fazla maaş alıyor mecliste. Teröriste silah taşıyanından tut, pkk paçavrası açana hatta milletvekili yeminini bile etmeyen hainler var. Yani bunların meşru olması hain olduğu gerçeğini değiştirmez. Haa o ne zaman benim bayrağıma, istiklal marşıma saygı duyar canı gönülden okur o zaman benim Diyarbakırımın takımı olur. İçlerinde bir tane dahi hain olsa benim için bu değişmez.

Bu arada seni tenzih ediyorum kardeşim sakın seni ve diğer Diyarbakırlı (vatanına milletine bağlı olanlardan) kardeşlerimi bu hainlerle yan yana koyduğumuzu düşünme. Zaten sana demiştim pm'de. Senin ne kadar vatanına milletine bağlı olduğunu biliyorum. Yanlış anlama. @Maskeli Fedai

Abim yorumları okumuyon mu bir macı Vatan Millet meselesine dönüştürdüler.Bunu yaparken @Doğu yu tenzih ederek söylüyorum Diyarbakır halkına ve şehrine nefret dolu söylemlerle sürdürüyorlar
bu söylediğine katılmıyorum diyarbakır halkına değil pkk sempatizanlarına bu hakaretlerin muhattabı onlardır yoksa ırkcılık en başta müslümanlıkla uyuşmaz bizim arkadaşlar için söylüyorum sende biliyorsun o meşrebde insanlar değil

Abim yorumları okumuyon mu bir macı Vatan Millet meselesine dönüştürdüler.Bunu yaparken @Doğu yu tenzih ederek söylüyorum Diyarbakır halkına ve şehrine nefret dolu söylemlerle sürdürüyorlar
Şimdi müsait değilim bütün yorumları okudum evet takas kızıp biraz fazla ileri gitmiş ama senle papuleooo da fazla alınganlık yapmışsınız
kimsenin d bakır halkına bişey dediği yok

Şimdi müsait değilim bütün yorumları okudum evet takas kızıp biraz fazla ileri gitmiş ama senle papuleooo da fazla alınganlık yapmışsınız
kimsenin d bakır halkına bişey dediği yok
Abi su Semih Şentürk konusunda Diyarbakıra bir küfretmedikleri kalmıştı.Yüzde 70 oy veriyor diye hain diyen vardı

Abi su Semih Şentürk konusunda Diyarbakıra bir küfretmedikleri kalmıştı.Yüzde 70 oy veriyor diye hain diyen vardı
aga memleketin neresi olursa olsun iyiside kötüsüde vardır birey olarak yaşadığın toplumu kendin seçemez dizayn edemezsin birey olarak senin ne olduğun önemli ; şu da var bireyler toplumu oluşturur o toplumun çoğunluğunda pkk eğilimi varsa ister istemez yanlış olsa dahi genelleme yapılabiliyor sen burda bizi bilen adamsın fikrimizde belli bu lafların muahhattabı sen ve senin gibi insanlar değil biz o toplumdaki çürümüş kokuşmuş vatansız insanları kasıt ederek söylüyoruz e sende bunu biliyorsun

@china_shangai başkan ne adamsın ya bir @vadikızı kalmıştı onuda kendi safına çekiyon
abla sende china abiye dikkat muazzam algı operasyonu yapıyor

Son düzenleme:

ben ortadayım kadirim her iki taraftada olurum valla

ee o yusuf a zeynep e söyledikelerin ne o zaman

zeynebe gerçekten alışamadım yani bunun @china_shangai ile alakası yok zeynebin ilk geldiği bölümden beri bir böyle bir böyle seviyordum yani bir seviyorum bir sevmiyorum
bana karışık bir karakter geliyor ve ısınamadım baştan beri ona
yusufa gelince başlarda sevdim ama sahneleri uzun olduğundan gıcık olmaya başladım ya

yusufcuk a atış serbest canım durum aslında ben de de aynen söylediğin gibi cereyan etti