Torrent'de de hız sınırı yok ama o biraz uğraşlı. Dosya uzantılarını .torrent yapmak lazım winrar'da sıkıştırıp atmamız gerekiyor hızlı olmak için. Ama sen bildiğin yoldan hallet aga.
Sana hangisi uygunsa öyle yapalım.. benim için fark etmez.
Torrent'de de hız sınırı yok ama o biraz uğraşlı. Dosya uzantılarını .torrent yapmak lazım winrar'da sıkıştırıp atmamız gerekiyor hızlı olmak için. Ama sen bildiğin yoldan hallet aga.
O sesler o kadar sert degil hafif bir sekilde dusuyor zaten lambalardan sonra 2 dakika Polati Elifi Cakiri falan gosteriyo o sirada Cakir bagiriyo oyle bitiyor sende indir bencederyaya bakın diye bişey yok baskın sahnesinde lambalar öyle bir düşüyor ki o sesten başka bişey duyulmuyor zaten
yav aga biz bunun en has halini nerden bulabiliriz nasıl eksik oluyor
sinegrafta vardı ç.d olması lazım bizim başkanda da varmış ama bulmak zor gibi aga ancak elinde olan birisinin bir yere yüklemsi lazımderyaya bakın diye bişey yok baskın sahnesinde lambalar öyle bir düşüyor ki o sesten başka bişey duyulmuyor zaten
yav aga biz bunun en has halini nerden bulabiliriz nasıl eksik oluyor
3-4 dk en fazlaYa bu elektrik olayını falan geçin aga kesilmiş sahnelerin olup olmaması önemli yeni izleyen kardeşlerimize en ham en orjinal görüntüleri izletmeliyiz. Ne kadar kesilmiş sahne var şimdi süre olarak kesin bir rakam var mı? Mesela bir bölümde kaç dk kesik?
Dediğim gibi aga yeni izleyecekler için en uğraşsız en rahat koşulları hazırlamamız lazım. Bence indirmeyle falan uğraşmadan direk tarayıcıdan izlenme olanağı var mı onu araştıralım. Takasın dediği sayfa gibi vk.comda o tarz bir sayfa kurup oraya uploadlayalım ordan tek tıkla izletiriz.Sana hangisi uygunsa öyle yapalım.. benim için fark etmez.
Vallaha aga ben eskiden kvf den indirdigimde bir bolum en fazla 1 saat 10 dakika bitiyordu 50 dakikali bolumlerde vardi. Ama orjinallerde 5-10 daha uzun 1 saat altinda biten bolum yok. 5-10 dakika var her bolumde kesilmis sahneYa bu elektrik olayını falan geçin aga kesilmiş sahnelerin olup olmaması önemli yeni izleyen kardeşlerimize en ham en orjinal görüntüleri izletmeliyiz. Ne kadar kesilmiş sahne var şimdi süre olarak kesin bir rakam var mı? Mesela bir bölümde kaç dk kesik?
vay arkadaş öyle mi harbiden ulan içime kurt düşürdün he 2 dakkada az değil ki niye kesmişler böyleO sesler o kadar sert degil hafif bir sekilde dusuyor zaten lambalardan sonra 2 dakika Polati Elifi Cakiri falan gosteriyo o sirada Cakir bagiriyo oyle bitiyor sende indir bence
Ooo o zaman sıkıntı büyük her bölümde 5 10 dk ise çok. Hangi beyinsiz 5 10 dk kesmiş kafasına göre ulan hangi kafayla yapmış bu işi anlamak mümkün değil.Vallaha aga ben eskiden kvf den indirdigimde bir bolum en fazla 1 saat 10 dakika bitiyordu 50 dakikali bolumlerde vardi. Ama orjinallerde 5-10 daha uzun 1 saat altinda biten bolum yok. 5-10 dakika var her bolumde kesilmis sahne
Bolumun en guzel sahnesi birde ben kisin izledigimde agzim acik kaldi hic beklemiyodum.vay arkadaş öyle mi harbiden ulan içime kurt düşürdün he 2 dakkada az değil ki niye kesmişler böyle
bende de çoğu bölüm 1 saatin altındaVallaha aga ben eskiden kvf den indirdigimde bir bolum en fazla 1 saat 10 dakika bitiyordu 50 dakikali bolumlerde vardi. Ama orjinallerde 5-10 daha uzun 1 saat altinda biten bolum yok. 5-10 dakika var her bolumde kesilmis sahne
o zaman indirmek lazım mecburBolumun en guzel sahnesi birde ben kisin izledigimde agzim acik kaldi hic beklemiyodum.
Reytingler bundan da biraz etkilendi tabiiNecati Şaşmaz o gezi parkı konuşmasını yapmasa bütün kesim severdi ondan sonra o ben bitti demeden bitmez diye bir sahne çekmesidi insanlar bu yorumlara varmazdı .Bu gibi konulardan uzak duracaksın ki bazı kesimlerin tepkisini çekmiyeceksin.
zaten herkes seviyor şuan Türkiye nin hangi bölgesine giderse gitsin izdiham olur diyarbakıra gitse de trabzon a gitsede izmir e gitsede hiç farketmezNecati Şaşmaz o gezi parkı konuşmasını yapmasa bütün kesim severdi ondan sonra o ben bitti demeden bitmez diye bir sahne çekmesidi insanlar bu yorumlara varmazdı .Bu gibi konulardan uzak duracaksın ki bazı kesimlerin tepkisini çekmiyeceksin.
gram etkilenmedi gramReytingler bundan da biraz etkilendi tabii
Herkes seviyor dersek kendimizi kandırmış oluruz.Benim çevremde tonca sevmiyen var ,bunu kötü amaçla söylemiyorum gerçekleri söylüyorum .Bundan gezi parkı öncesi konuşmaları filan nedenler ötürü 100 adamdan 99'u seviyorsa şimdi 70'e inmiştir .Siyasi konulara girmek yanlış sana göre doğru olabilir ama başkasının düşüncelerine göre yanlıştır .Demek istediğim Necati Şaşmaz aslında iyi niyetli konuşma yaptı daha doğrusu o an kendisini ifade edemedi,kötü konuştu ve biraz şansız gününe geldi .Ondan sonra ne mi oldu ? Dalga geçtiler filan işte ,bunlar oldu .zaten herkes seviyor şuan Türkiye nin hangi bölgesine giderse gitsin izdiham olur diyarbakıra gitse de trabzon a gitsede izmir e gitsede hiç farketmez
o konuşmada hiçbişey yoktu adam yanlış bişey söylememek için öyle konuştu
vadide öyle bi ton sahne var o sahnede ne varmış paralelciler sevse ne sevmese ne vatan hainlerini ifşa etmesi mi bazılarının zoruna gitmiş
Seyrediyorum agaBeyaz futbolu açın gülmekten ölüyorum
Ahmet Çakar formunda bu geceSeyrediyorum aga.Bu gece fena komikler
aga artık izlemiyorum çok geç saatte başlıyor koptum dahaBeyaz futbolu açın gülmekten ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?