Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga işte ilk 55 bölümü sinegraf sildiriyor pana değil :D
@Master.1000 aga nerelerdesin sen ya hiç yorum yazmıyorsun artık

aga yanlarda siyah olması pek önemli değil uğraşmayın bana sorarsan
Bence seyir zevki açısından önemli aga ben mesela tvden izliyorum kötü duruyor.

eAuLuj20mn0.jpg

ali nadir mi bu :D oysa aynı babası gibi bakıyor geleceğin polat alemdarı olacak :D

Kardeşim sağolasın ben sana söyleyecektim de çekiniyordum :) Sen kadire yollamışsın zaten bölümleri ikiniz halledersiniz. Ben seni ekstradan yormak istemedim kendim ayrı satın alacağım bölümleri ama senden tek isteğim ilk birkaç bölümü uploadlamanız.

Estağfurullah.. 🙂 önümüzde ki günlerde ilk bölümleri atmaya başlayabiliriz. Paylaşımı Torrent üzeri mi yoksa normal upload mı yapalım..

GÜVENLİK GÜÇLERİ CİZRE'DE TERORİSTLERİN KONTROLÜNDEKİ BODRUM KATA GİRDİ..60'A YAKIN TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ..

@takas aga vk'nın android uygulamasını indirdim. Dediğin yere girdim güzel bir sayfa. Biz de o tarz bir sayfa oluşturup bölümleri oraya atabiliriz.

aga kusura bakma anlamadığım için soruyorum sen şimdi upload edince bizim indirmemiz ne kadar zaman alır

O sizdeki internet hızıyla ahlakalı.. mesela belirli upload siteler var, indirme hızını sınırlıyor.. yani örnek veriyorum sende ki internet hızın 500 kb/s olmasına rağmen dosya 200 kb/s hızıyla iniyor. Benim yüklediğim şekilde bir sınır yok.. yani internet hızın ne kadarsa o kadar hızlı indiriyor. Umarım fazla karışık olmadı.

Ama Torrentin nasıl çalıştığını tam bilmiyorum.. ilk kez @Polat Şaşmaz ile kullandım.

O sizdeki internet hızıyla ahlakalı.. mesela belirli upload siteler var, indirme hızını sınırlıyor.. yani örnek veriyorum sende ki internet hızın 500 kb/s olmasına rağmen dosya 200 kb/s hızıyla iniyor. Benim yüklediğim şekilde bir sınır yok.. yani internet hızın ne kadarsa o kadar hızlı indiriyor. Umarım fazla karışık olmadı.

Ama Torrentin nasıl çalıştığını tam bilmiyorum.. ilk kez @Polat Şaşmaz ile kullandım.
Aga benim bilgisayarin islemcisinde sorun var ilk 30 bolumu sen atsan olur mu ? Son 25ini ben hallederim bilgisayari yaptirinca

GÜVENLİK GÜÇLERİ CİZRE'DE TERORİSTLERİN KONTROLÜNDEKİ BODRUM KATA GİRDİ..60'A YAKIN TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ..
obaaaa :D harika bir haber :D
@Polat Şaşmaz orjinal sinegraf bölümleri aga nesi orjinal değilmiş

anladım aga bunu vadiyi izleyecek arkadaşlar için soruyorum kimseyi uğraştırmayalım ki izlesinler ben tüm bölümleri internet cafeden aldım izliyorum :D

Torrent'de de hız sınırı yok ama o biraz uğraşlı. Dosya uzantılarını .torrent yapmak lazım winrar'da sıkıştırıp atmamız gerekiyor hızlı olmak için. Ama sen bildiğin yoldan hallet aga.

Yok aga sende lambalar duserken elektrik sesi cikmadiysa sonda Cakir Deryaya bakin diye bagirmadiysa orjinal degil. Yani bolum Cakirin oldugu bolum gibi Cakirin Deryaa demesiyle bitiyor
deryaya bakın diye bişey yok baskın sahnesinde lambalar öyle bir düşüyor ki o sesten başka bişey duyulmuyor zaten

eksik sahneler var aga o
yav aga biz bunun en has halini nerden bulabiliriz nasıl eksik oluyor