Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Elde stok bölüm kalmadı yalnız bu akşam 4 bölüm izledik çok Şükür 52.bölüme geçtim 55.bölüme kadar stok var şimdi 80.bölüme kadar indiririm sabah dvixe atarım hepsini bayram gezmesinden gelene kadar hepsi dvixten geçer İnşallah

kacinci bolumdesiniz
Üstte yazdım 52.

Daha 160.bölüme kadar yolu var

Verdiğim aranın ardından bu akşam 8.bölümle efsaneye devam ediyorum

bende savefrom dan indiriyorum dizileri youtubeden.Oyle daha kolayima geliyor

Insallah ama olmaz heralde baya dizim var bnm
Sen bir Vadiye başla ben neden Vadiyi bu zamana kadar neden izlemedim diye bir başlarsın eski Vadinin 1.bölümünden yeni Vadinin 229.bölümüne kadar izlersin arada da o seyrettiğin dizileri bırakırsın. Sen Vadiye bir başla içinden bir daha çıkamazsın Dünyada eşi benzeri yok Dünyanın en iyi dizisi diye boşuna demiyoruz

Neyse senin tercihin
iste

Ama olmazki oyle lo surekli ayni dizi
cok bolumu var acaba kvpnin bitmesinimi beklesem yerine baska dizi baslar ona baslarim

iste

cok bolumu var acaba kvpnin bitmesinimi beklesem yerine baska dizi baslar ona baslarim
Hiç bekleme bir an önce başla bence o kadar müthiş ki doyamayacaksın sürekli izlemek isteyeceksin,güven sen bize

iste

Ney Vadinin bitmesini mi beklicen şu kadar söylim bence bitmesini bekleme. Vadi 2023 yılına kadar devam edecek
Bak az sonra bir sahne paylaşacam o sahneyi izle