Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yazin olsa varya 400 bolumu 3 ayda bitirirdimBen 7/24 bile izlerim sorun değil Ama bölümlerin tamamı yok bende şu an..
Yazin olsa varya 400 bolumu 3 ayda bitirirdimBen 7/24 bile izlerim sorun değil Ama bölümlerin tamamı yok bende şu an..
Yazın sana uyku yok sabaha kadar haxball, go falan oynayacaz yazdım bunu bi kenaraYazin olsa varya 400 bolumu 3 ayda bitirirdim
aga biraz bekle bu etkinliğe vadiyi hiç izlememiş olan arkadaşları katalım biz zaten defalarca izledik izliyoruz önemli olan hiç izlemeyenlerin izlemesi birkaç kişiye mesaj atacam izlememiş izlemek isteyen kişilere onların katılımıyla daha güzel olur acele etmeHaftada 2 bölüm bile yapabilirz bunu biz kararlaştırağız zaten
Doğru aga mesela @Billy Kane falan hic izlememiş onlara da izletmek lazım.aga biraz bekle bu etkinliğe vadiyi hiç izlememiş olan arkadaşları katalım biz zaten defalarca izledik izliyoruz önemli olan hiç izlemeyenlerin izlemesi birkaç kişiye mesaj atacam izlememiş izlemek isteyen kişilere onların katılımıyla daha güzel olur acele etme
Ben bunu uzun zamandır düşünüyordum aga biraz hazırlığım var .OzaN'a mesaj attım az önce izini alırsak haftada 1 bölüm,2 bölüm vs farketmez isteğe bağlı olur orası.Ben şöyle konular altında yorum atarız diye düşünüyorum: Kurtlar Vadisi Film Festivali 1.Hafta ,işte bu hafta kararlaştırdıktan sonra herkes nasıl yabancı diziye yorum atarak puan veriyorsa bizde öyle puanlar veririzaga biraz bekle bu etkinliğe vadiyi hiç izlememiş olan arkadaşları katalım biz zaten defalarca izledik izliyoruz önemli olan hiç izlemeyenlerin izlemesi birkaç kişiye mesaj atacam izlememiş izlemek isteyen kişilere onların katılımıyla daha güzel olur acele etme
Sende mi hax oynuyorsun? aga iyi oynuyorsan bir ara oynuyalımYazın sana uyku yok sabaha kadar haxball, go falan oynayacaz yazdım bunu bi kenara
iyide aga nerden izleyecek arkadaşlar çok az yerde var eski vadi ve youtube daki kanaldan izlemesin kimse kafasına göre müzikler eklemiş içine etmişBen bunu uzun zamandır düşünüyordum aga biraz hazırlığım var .OzaN'a mesaj attım az önce izini alırsak haftada 1 bölüm,2 bölüm vs farketmez isteğe bağlı olur orası.Ben şöyle konular altında yorum atarız diye düşünüyorum: Kurtlar Vadisi Film Festivali 1.Hafta ,işte bu hafta kararlaştırdıktan sonra herkes nasıl yabancı diziye yorum atarak puan veriyorsa bizde öyle puanlar veririz
Kurtlar Vadisi resmi youtube adresinden izleyecekler.iyide aga nerden izleyecek arkadaşlar çok az yerde var eski vadi ve youtube daki kanaldan izlemesin kimse kafasına göre müzikler eklemiş içine etmiş
Unite kazanamazsam geceleri olamam belki enistemin yaninda cayciliga baslicam Sonra 1 sene sinav hazirligi olursa eyvah eyvahYazın sana uyku yok sabaha kadar haxball, go falan oynayacaz yazdım bunu bi kenara
Vadinin sitesinde 1-55 arasi orjinal bolumler yokKurtlar Vadisi resmi youtube adresinden izleyecekler.
1-55 yok aga orda bu bölümleri bulmak sıkıntı ben internet cafeden alıyorum ama diğer arkadaşlar nerden bulacak youtube da yayınlayan kanaldan izlemesin kimse orjinal değilKurtlar Vadisi resmi youtube adresinden izleyecekler.
https://www.youtube.com/user/kurtlarvadisikanal bu kanalı resmi youtube kanalı sanıyordum?Vadinin sitesinde 1-55 arasi orjinal bolumler yok
Yok @Polat Şaşmaz hatrına oynayacam bi ara oynuyodum ama çok kötüyüm.Sende mi hax oynuyorsun? aga iyi oynuyorsan bir ara oynuyalım
Iste burada ise @Doğu ve ben isin icine giriyoruz. Mecbur torrenttan degilde upload olarak eklicez1-55 yok aga orda bu bölümleri bulmak sıkıntı ben internet cafeden alıyorum ama diğer arkadaşlar nerden bulacak youtube da yayınlayan kanaldan izlemesin kimse orjinal değil
Yok aga muzikleri karistirmis bu hadsizhttps://www.youtube.com/user/kurtlarvadisikanal bu kanalı resmi youtube kanalı sanıyordum?
Aga ben sana atarim. Sen uploat et onlari. Benim bilgisayar hizim kotu internet hizli bile olsa cok yavas yukluyorAgalar daha bölümler kimsede tam yok bu olaya hemen atlamayalım. @takas 'ın dediği gibi eğer o saçma kanaldan izlerlerse insanlar diziden soğur.