vadiyle ilgili herşeye katılırım ne olacak agaBeyler vadi festivali yapsak kimler katılır?
vadiyle ilgili herşeye katılırım ne olacak agaBeyler vadi festivali yapsak kimler katılır?
Eski vadiden başlayacağız onu seyrettikten sonra yorum yaparız. Kurtlar Vadisi 1.Bölüm Yorumları konusunu açıp değerlendirme yaparız.O ney ?
İzin vermezler aga biten diziye ama ben her türlü varım yani sıkıntı yokEski vadiden başlayacağız onu seyrettikten sonra yorum yaparız. Kurtlar Vadisi 1.Bölüm Yorumları konusunu açıp değerlendirme yaparız.
oo süper olur yapalım aga ben zaten yeni başladım 6.bölümdeyimEski vadiden başlayacağız onu seyrettikten sonra yorum yaparız. Kurtlar Vadisi 1.Bölüm Yorumları konusunu açıp değerlendirme yaparız.
1.5 ay sonra falan yapsak olur mu ? [emoji52]Eski vadiden başlayacağız onu seyrettikten sonra yorum yaparız. Kurtlar Vadisi 1.Bölüm Yorumları konusunu açıp değerlendirme yaparız.
İzin vermezler aga biten diziye ama ben her türlü varım yani sıkıntı yok
Sizler destek verin ben OzaN'dan gerekli izni alırımoo süper olur yapalım aga ben zaten yeni başladım 6.bölümdeyim
ne 1.5 ayı hayatta olmaz1.5 ay sonra falan yapsak olur mu ? [emoji52]
Haftada 1 bolum olursa katilirim ama gunde 1 bolum falan olursa cok zor yav benim icinne 1.5 ayı hayatta olmaz
Neden 1,5 ay sonra1.5 ay sonra falan yapsak olur mu ? [emoji52]
Ölümüne destek veririz sıkıntı yok aga ama anticiler ağlamasınSizler destek verin ben OzaN'dan gerekli izni alırım
tamam aga her türlü destekliyorumSizler destek verin ben OzaN'dan gerekli izni alırım
Haftada 3 bölüm olurHaftada 1 bolum olursa katilirim ama gunde 1 bolum falan olursa cok zor yav benim icin
Bosver beni ya siz seyredin ben sonra arkanizdan gelirim gerekirse. Martta ygs sinavi falan var malum kafam kalmaz bende.Neden 1,5 ay sonra
Gerekli izinleri alıyorum o zaman izim alırsam konusunu açarım.Ölümüne destek veririz sıkıntı yok aga ama anticiler ağlamasın
sen sınavına çalışBosver beni ya siz seyredin ben sonra arkanizdan gelirim gerekirse. Martta ygs sinavi falan var malum kafam kalmaz bende.
Haftada 3 bolum olursa sikinti yok o zaman. Haftasonlari seyrederim
Beyaz Tv yada Kanal avrupa'dan bakacağına o vakti bize ayırBosver beni ya siz seyredin ben sonra arkanizdan gelirim gerekirse. Martta ygs sinavi falan var malum kafam kalmaz bende.
Haftada 3 bolum olursa sikinti yok o zaman. Haftasonlari seyrederim
Haftada 2 bölüm bile yapabilirz bunu biz kararlaştırağız zatensen sınavına çalış
benimde martta sınavlarım var mayısta vizeler kpss falan var ama izlerim
Tamam Yanlis anlasilma olmasin ben o bolumleri izlerken bir taraftan ders calisirken bir taraftan izliyorumBeyaz Tv yada Kanal avrupa'dan bakacağına o vakti bize ayır