aga anlatamıyorum galibaişte bende onlara güveniyorum artık; ya sen dediğimi yapsana aç o bölümü abdülhey in o nah bu kadar repliğini ara varsa o iş tamamdır
aga anlatamıyorum galibaişte bende onlara güveniyorum artık; ya sen dediğimi yapsana aç o bölümü abdülhey in o nah bu kadar repliğini ara varsa o iş tamamdır
valla ben de anlatamdım aga diğer bölümleri atmak için gidince o bölümü aç bak sende bende rahatlayalım diyorum 😀aga anlatamıyorum galibasadece 3 bölümü attım geri kalanı sonra atacam diyorum ki ilk 3 bölüm içinde varsa bildiğin öyle bir sahne söyle bakayım
aga ne kadar güvenilir internetten almak içi boş falan çıkmasınbiz daha indirmedik ben parayla alacam büyük ihtimalle belki bunu alabilirim http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-97-dvd-5-menulu-kargo-bedava-263817943/detay
Ben masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekildeevet aga internet kafeden alıyorum sonuçta onlarda sinegraftan indirmiş belki tamdır
yav ne bilelim aga rahatlıkla buluruz diye takmıyorduk bu zamana akdar bilsek bi yolunu bulurduk
polat şaşmaz master.1000 ve doğueşrefoğlu kardeşlerimiz indirmiş o bölümleri haberin olsun
aga bu görevi bize versinler kuruş para talep etmeyiz seve seve yaparız dediğin gibi sosyal medya ve birebir görüşmelerle her türlü eleştiriyi aktarır beklentileri sunardık
hee öyle desene şimdi anladımvalla ben de anlatamdım aga diğer bölümleri atmak için gidince o bölümü aç bak sende bende rahatlayalım diyorum 😀
bilmiyorum aga boş çıksa da vadiye feda olsun çok da bi para değil ayrıca geri gönderirim site güvence veriyormuşaga ne kadar güvenilir internetten almak içi boş falan çıkmasın60 tl aslında pahalıda değil güvenebilsem alırım
30 bölümü aldın mı ohaBen masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekilde
sen değilsende @Master.1000 ile @Polat Şaşmaz da var aga buna gelince bu orjinal dvd seti bunda dediğin gibi tüm sahnelerin olması lazımbiz daha indirmedik ben parayla alacam büyük ihtimalle belki bunu alabilirim http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-97-dvd-5-menulu-kargo-bedava-263817943/detay
aynen kutusu süpermişbilmiyorum aga boş çıksa da vadiye feda olsun çok da bi para değil ayrıca geri gönderirim site güvence veriyormuşKutusu da efsane duruyor odamda Vadi köşesi yaparım gelen kuzenler görüp vadiye başlar belki
olmaz olur mu aga sadece benim pusu ile vadici yaptığım insanlar varaynen kutusu süpermişkuzenlerin vadiyi hiç izlememiş mi yok artık böyle insanlar kaldı mı hala
Bir tanesinin niyeti var Cendereyi açmış geçen abi çok kral müzik diye peşimde dolanıyoduaynen kutusu süpermişkuzenlerin vadiyi hiç izlememiş mi yok artık böyle insanlar kaldı mı hala
Persembeden beri ugrasiyoruz30 bölümü aldın mı ohane ara aldın nasıl aldın
yav aga ben anlamıyorum bu işlerden çok uğraşıyorum basit bir yolu yok mu şunun toptan indirelim
bununkinde satın al butonu yok aga elden falan satıyodur belki benim attığımda satın al butonu var önce para siteye gidiyor sonra adama yolluyorlar daha güvenli.
vadiyi hiç izlememiş insanlara uzaylı gözüyle bakıyorum aga ama bugüne kadar pek rastlamadım böyle birine de herkes öyle veya böyle izlemişBir tanesinin niyeti var Cendereyi açmış geçen abi çok kral müzik diye peşimde dolanıyoduBaşlatacam onu az kaldı
amman diyim Yusuf'u izletme çocuk psikolojik travma geçirirvadiyi hiç izlememiş insanlara uzaylı gözüyle bakıyorum aga ama bugüne kadar pek rastlamadım böyle birine de herkes öyle veya böyle izlemiş
agalar varsa böyle talihsiz tipler onları doğru yola sevkedelim mutlakamesela 3 kardeşim var biri 4 yaşında daha ona bile izletiyorumhatta bu sezonun ilk bölümünde abi poyat aleyday başladı diye beni çağırıyorducahiti bile öğrenmiş
bişey olmaz agaamman diyim Yusuf'u izletme çocuk psikolojik travma geçirir
ahahabişey olmaz agadaha bebekken karanın müziğiyle uyutuyordum doğuştan vadici oldu
erken buldu muhtemeldir ki erken kaybedecekbişey olmaz agadaha bebekken karanın müziğiyle uyutuyordum doğuştan vadici oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?