Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

işte bende onlara güveniyorum artık; ya sen dediğimi yapsana aç o bölümü abdülhey in o nah bu kadar repliğini ara varsa o iş tamamdır
aga anlatamıyorum galiba
sadece 3 bölümü attım geri kalanı sonra atacam diyorum ki ilk 3 bölüm içinde varsa bildiğin öyle bir sahne söyle bakayım

aga anlatamıyorum galiba
sadece 3 bölümü attım geri kalanı sonra atacam diyorum ki ilk 3 bölüm içinde varsa bildiğin öyle bir sahne söyle bakayım
valla ben de anlatamdım aga diğer bölümleri atmak için gidince o bölümü aç bak sende bende rahatlayalım diyorum 😀

Ben masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekilde

aga ne kadar güvenilir internetten almak içi boş falan çıkmasın
60 tl aslında pahalıda değil güvenebilsem alırım
bilmiyorum aga boş çıksa da vadiye feda olsun çok da bi para değil ayrıca geri gönderirim site güvence veriyormuş
Kutusu da efsane duruyor odamda Vadi köşesi yaparım gelen kuzenler görüp vadiye başlar belki

Ben masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekilde
30 bölümü aldın mı oha
ne ara aldın nasıl aldın
yav aga ben anlamıyorum bu işlerden çok uğraşıyorum basit bir yolu yok mu şunun toptan indirelim

aynen kutusu süpermiş
kuzenlerin vadiyi hiç izlememiş mi yok artık böyle insanlar kaldı mı hala

aynen kutusu süpermiş
kuzenlerin vadiyi hiç izlememiş mi yok artık böyle insanlar kaldı mı hala
Bir tanesinin niyeti var Cendereyi açmış geçen abi çok kral müzik diye peşimde dolanıyodu
Başlatacam onu az kaldı

bi de pusu çok fazla 280 bölüm diye insanlar üşengeclikten başlamıyor benim etrafımda var sırf bu yüzden başlamayan. Ama ilk 97yi izleseler Pusuya da başlamamalarının imkanı yok

Bir tanesinin niyeti var Cendereyi açmış geçen abi çok kral müzik diye peşimde dolanıyodu
Başlatacam onu az kaldı
vadiyi hiç izlememiş insanlara uzaylı gözüyle bakıyorum aga ama bugüne kadar pek rastlamadım böyle birine de herkes öyle veya böyle izlemiş

agalar varsa böyle talihsiz tipler onları doğru yola sevkedelim mutlaka
mesela 3 kardeşim var biri 4 yaşında daha ona bile izletiyorum
hatta bu sezonun ilk bölümünde abi poyat aleyday başladı diye beni çağırıyordu
cahiti bile öğrenmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...utulu-ucretsiz-kargo-hediyeli-257425199/detay

bu da iyiymiş tüm sinema filmleri ve pusunun tüm bölümleri de dahil

amman diyim Yusuf'u izletme çocuk psikolojik travma geçirir