Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

işte bende onlara güveniyorum artık; ya sen dediğimi yapsana aç o bölümü abdülhey in o nah bu kadar repliğini ara varsa o iş tamamdır :A
aga anlatamıyorum galiba :D sadece 3 bölümü attım geri kalanı sonra atacam diyorum ki ilk 3 bölüm içinde varsa bildiğin öyle bir sahne söyle bakayım :D

aga anlatamıyorum galiba :D sadece 3 bölümü attım geri kalanı sonra atacam diyorum ki ilk 3 bölüm içinde varsa bildiğin öyle bir sahne söyle bakayım :D
valla ben de anlatamdım aga diğer bölümleri atmak için gidince o bölümü aç bak sende bende rahatlayalım diyorum 😀

evet aga internet kafeden alıyorum sonuçta onlarda sinegraftan indirmiş belki tamdır
yav ne bilelim aga rahatlıkla buluruz diye takmıyorduk bu zamana akdar bilsek bi yolunu bulurduk
polat şaşmaz master.1000 ve doğueşrefoğlu kardeşlerimiz indirmiş o bölümleri haberin olsun

aga bu görevi bize versinler kuruş para talep etmeyiz seve seve yaparız dediğin gibi sosyal medya ve birebir görüşmelerle her türlü eleştiriyi aktarır beklentileri sunardık
Ben masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekilde

aga ne kadar güvenilir internetten almak içi boş falan çıkmasın :D 60 tl aslında pahalıda değil güvenebilsem alırım
bilmiyorum aga boş çıksa da vadiye feda olsun çok da bi para değil ayrıca geri gönderirim site güvence veriyormuş :) Kutusu da efsane duruyor odamda Vadi köşesi yaparım gelen kuzenler görüp vadiye başlar belki :F:F

Ben masterdan 30 bolumu aldim. 20 bolum kaldi. Size nasil iyi gelirse o sekilde atarim ister torrent ister upload edip torrentsiz bir sekilde
30 bölümü aldın mı oha :D ne ara aldın nasıl aldın
yav aga ben anlamıyorum bu işlerden çok uğraşıyorum basit bir yolu yok mu şunun toptan indirelim :D

bilmiyorum aga boş çıksa da vadiye feda olsun çok da bi para değil ayrıca geri gönderirim site güvence veriyormuş :) Kutusu da efsane duruyor odamda Vadi köşesi yaparım gelen kuzenler görüp vadiye başlar belki :F:F
aynen kutusu süpermiş :D kuzenlerin vadiyi hiç izlememiş mi yok artık böyle insanlar kaldı mı hala :D

bi de pusu çok fazla 280 bölüm diye insanlar üşengeclikten başlamıyor benim etrafımda var sırf bu yüzden başlamayan. Ama ilk 97yi izleseler Pusuya da başlamamalarının imkanı yok :A

Bir tanesinin niyeti var Cendereyi açmış geçen abi çok kral müzik diye peşimde dolanıyodu :D Başlatacam onu az kaldı :)
vadiyi hiç izlememiş insanlara uzaylı gözüyle bakıyorum aga ama bugüne kadar pek rastlamadım böyle birine de herkes öyle veya böyle izlemiş :D
agalar varsa böyle talihsiz tipler onları doğru yola sevkedelim mutlaka :D mesela 3 kardeşim var biri 4 yaşında daha ona bile izletiyorum :kiki: hatta bu sezonun ilk bölümünde abi poyat aleyday başladı diye beni çağırıyordu :D cahiti bile öğrenmiş :D

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...utulu-ucretsiz-kargo-hediyeli-257425199/detay

bu da iyiymiş tüm sinema filmleri ve pusunun tüm bölümleri de dahil :D

vadiyi hiç izlememiş insanlara uzaylı gözüyle bakıyorum aga ama bugüne kadar pek rastlamadım böyle birine de herkes öyle veya böyle izlemiş :D
agalar varsa böyle talihsiz tipler onları doğru yola sevkedelim mutlaka :D mesela 3 kardeşim var biri 4 yaşında daha ona bile izletiyorum :kiki: hatta bu sezonun ilk bölümünde abi poyat aleyday başladı diye beni çağırıyordu :D cahiti bile öğrenmiş :D
amman diyim Yusuf'u izletme çocuk psikolojik travma geçirir :F:F