Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bari gidişimin hatrına bu hafta güzel bi bölüm hazırlayında vadi aklımda dahada kötü kalmasın...Evet arkadaşlar haklarınızı yavaştan helal edin haftaya ben yokum kısmetse gidiyorum askere daha sonra sadece vadici kardeşlerimle bi konuşma başlatıp ordanda helallik isticem...
Helal olsun aga sende hakkini helal et.Allah yardimcin olsun :) En zor donemde gidiyosun askerlige ya İnşallah kazasiz belasiz gelirsin kisa donemmi yapacaksin yoksa uzun mu ? Hangi ilde yapacaksin bide İnşallah sakin bir ilimize gidersin. Askerden sonra gel bizi unutma sakin

Son düzenleme:
Bari gidişimin hatrına bu hafta güzel bi bölüm hazırlayında vadi aklımda dahada kötü kalmasın...Evet arkadaşlar haklarınızı yavaştan helal edin haftaya ben yokum kısmetse gidiyorum askere daha sonra sadece vadici kardeşlerimle bi konuşma başlatıp ordanda helallik isticem...

oo güle güle git gel recepcim şimdiden hayırlı teskereler ablacım dualarım sen ve tüm mehmetçikle olacak

Allah yardımcın olsun aga ; kazasız belasız gel inş

kardeşim hemşerim Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim git sağ salim gel İnşallah
hakkımız varsa helali hoş olsun sende hakkını helal et. gitmeden önce konuşalım son kez aga ne zaman gidiyorsun tam olarak

@DoğuEşrefoğlu aga eski vadi bölümlerini flasha atıyorum internet cafeden bakalım bu defa olacak mı olursa hepsini bu şekilde atacam olmazsa başka bir yol deneyecez artık :(

resized_580f5-60788a0681911_aw64108609.jpg

kemal reisten tırsarken :D

Son düzenleme:
kardeşim hemşerim Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim git sağ salim gel İnşallah
hakkımız varsa helali hoş olsun sende hakkını helal et. gitmeden önce konuşalım son kez aga ne zaman gidiyorsun tam olarak

@DoğuEşrefoğlu aga eski vadi bölümlerini flasha atıyorum internet cafeden bakalım bu defa olacak mı olursa hepsini bu şekilde atacam olmazsa başka bir yol deneyecez artık :(

Hahahaha :F 10 numara yakalamislar ya :D

Allah yardımcın olsun.

İyi aga görüntü kalitesi iyidir inş.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun.

İyi aga görüntü kalitesi iyidir inş.
gayet güzel aga geçen sefer ufak bir hata yapmışım bu defa oldu ama sadece 3 bölüm atabildim :D indirmekle falan uğraşamam böyle daha kolay altı üstü 10-15 tl para gider internet kafeye o da vadiye feda olsun 10 katını da veririm :D 97 bölümü tamamladıktan sonra pusuyu da atmayı düşünüyorum

gayet güzel aga geçen sefer ufak bir hata yapmışım bu defa oldu ama sadece 3 bölüm atabildim :D indirmekle falan uğraşamam böyle daha kolay altı üstü 10-15 tl para gider internet kafeye o da vadiye feda olsun 10 katını da veririm :D 97 bölümü tamamladıktan sonra pusuyu da atmayı düşünüyorum
Aynen indirmek ölüm gibi kaç gündür uğraşıyoruz. Aslında sahibinden.comda falan Vadinin eski bölümlerini set halinde satanlar var. Eskiden satılıyordu şimdi pek bulamıyoruz. Eğer adamla anlaşırsam parayla alacam ben de.

Sen 45-50 tane dvd hazirla aga biz sinegrafi tamamladigimizda sende indirip kasetlere atarsin elinin altinda bulunur bolumler.

youtube da o saçma sapan kanaldan izlemekten de kurtulmuş olurum orjinalini atmış adamlar helal olsun :D
zaten vadi tüm internet kafelerde 1 numaralı izlenen dizidir adamlar 1000 e yakın dizinin bulunduğu klasörün resmini kurtlar vadisi yapmışlar takdir ettim :D

Aynen indirmek ölüm gibi kaç gündür uğraşıyoruz. Aslında sahibinden.comda falan Vadinin eski bölümlerini set halinde satanlar var. Eskiden satılıyordu şimdi pek bulamıyoruz. Eğer adamla anlaşırsam parayla alacam ben de.
aga o bölümler genelde 55 e kadar oluyor setin içinde ama öyle yapana kadar bir müzik markette falanda bulabilirsin bizim burda vardı mesela her bölümü ayrı ayrı satıyorlardı
@Polat Şaşmaz cafeden flasha atıp bilgisayara atıyorum ne gerek yok indirmeye uğraşamam zaten anlamamda indirmekten ne zaman bişey indirsem bilgisayara bişeyler oluyor :D

youtube da o saçma sapan kanaldan izlemekten de kurtulmuş olurum orjinalini atmış adamlar helal olsun :D
zaten vadi tüm internet kafelerde 1 numaralı izlenen dizidir adamlar 1000 e yakın dizinin bulunduğu klasörün resmini kurtlar vadisi yapmışlar takdir ettim :D
Ben de geçe arkadaşla playstation oynamaya gittim cafe sahibi arkada Vadinin eski efsane bölümlerinden birini izliyordu kulak vermekten kendimi maça veremedim çocuk elime verdi joysticki yenildik giderayak hesap bana girdi :D :F

Ben de geçe arkadaşla playstation oynamaya gittim cafe sahibi arkada Vadinin eski efsane bölümlerinden birini izliyordu kulak vermekten kendimi maça veremedim çocuk elime verdi joysticki yenildik giderayak hesap bana girdi :D :F
:D normaldir aga ortamda vadiyle ilgili bişey varsa benimde ilgim direk kayıyor bizim burda bir çay ocağı var her cuma kesin ve bazı günler vadinin son bölümünü bazende eski bölümleri oynatırlar tv den oraya gidince arkadaşlarla konuşmuyorum direk tv ye odaklandığım için :D o adamda da arşiv var bi ara görmüştüm tüm bölümler vardı eski vadi pusunun hepsi birde tv ye yüklemiş o sistemi ilerde Allah nasip ederde bir evim olursa tv ye aynı sistemi yapacam

@Polat Şaşmaz takasın indirdikleri muhtemelen tv de ki şekliyle yani sinegrafın yüklediği kesilmemiş hali ile değil
nasıl yani aga kesilme falan yok galiba bir örnek sahne varsa söyle kontrol edeyim ilk 3 bölümden

konu 1500 sayfa olmuş en çok mesaj yazanlar listesini çıkarayım :D