Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga mesela sahne olarak testere nin öldüğü bölümde abdülhey in nah bu kadar sahnesi var o varsa orjianldir 😀 mesela ben de dvd de bütün bölümler var ama bu tip sahnelerin bazıları kesilmiş

evet aga sorma yine bütün bölüme yusuf u koymuşlar uykum kaçtı düşün o derece

Nasıl izledin aga sen PanaFilmde mi çalıyosun ciddi şüphelerim var bu hususta

yok aga izledim derken rüyamda işte yoksa nasıl izleyeyim
işte bölümü görüncede uykum kaçtı uyurkende kabus gibi o sahneleri hatırlayıp durdum
Hahahahaha aga rüyamda gördüm diye belirtsene
Ulan ne adamsın bir an düşündüm bu kadar savunduğu için PanaFilm işe aldı, ayağımızı denk alalım eleştirirken diye kafamdan bin tane şey geçti 2 dakikada

KONUYA EN ÇOK MESAJ YAZAN TOP 10;

1. @-KADİR- 6501
2. @Polat Şaşmaz 5041
3. @china_shangai 4933
4. @takas 3666
5. @Maskeli Fedai 2586
6. @34rcp44 1136
7. @vadikızı 1013
8. @Master.1000 925
9. @Çiğdem- 857
10. @papuleoo 621

Konuya toplam mesaj yazan üye sayısı; 93

Nasıl izledin aga sen PanaFilmde mi çalıyosun ciddi şüphelerim var bu hususta
aga keşke pana filmde çalışsa pana filmde kadir gibi 3-5 tane adam olsa vadi bu halde olmazdı

aga ssadece ilk 3 bölümü attım bu bölümler içinde var mı bildiğin sansürlenecek sahne
ama sanmam ki sansürlü olsun

zamanında melun @Maskeli Fedai fan grubu açtırmış kendine galiba

@DarkLeqenD
https://fav10.net/forum/threads/maskeli-favori-forumum-grubu-fan-club.23816/

Haftaya ne olacak ki bu kadar emin konusuyosunuz ?

Başrolü geçmesi sıkıntı değil İskender de geçiyordu ama geçene bakmak lazım Yusuf

O değilde geçen sezon Fehmi'nin bir ağırlığı vardı bu sezon içini boşalttılar adamın resmen, aile babasına döndürdüler adamı.

vay iyi iş çıkarmışssın keşke diyecemde pana beni niye alsın elazığlı değilim, akrabalık bağımda yok
öyle birşey olsaydı kesin beni işten atarlardı sonuçta orada çalışansın içeriğe karışamazsın ee bende karışmadan duramam direk çıkışımı verirlerdi herhalde
senaryo ekibinde falan olmak lazım ki bir etkinliğin olsun hadi ben tretman a da razıyım ama nerde o günler

aga bizi alacaklar sadece milletin istekleriniz yorumlarını değerlendirip istekleri sunacaz senaryoyu yazanlara vallahi çok iyi iş çıkartırız hemde epey faydalı olur

aga zaten bendekilerde de sansür yok olay şu o zamanlar teknoloji malum bölümler cd de satılıyordu bölümleride cd ye sığdırmak için o zamanlar bazı sahneleri çıkarmışlar bu dediğim sahnelerde de öğle fazlaca birşey yok zaten ama ben bu sefer hiç kesilmemiş halini izlemek istiyorum inş ayarlayabilirsek , bulabilirsek

işte onları nerden bulacaz sinegrafın yüklediği bölümlerde mi kesilmiş

aga bizi alacaklar sadece milletin istekleriniz yorumlarını değerlendirip istekleri sunacaz senaryoyu yazanlara vallahi çok iyi iş çıkartırız hemde epey faydalı olur
ha ben de onu diyecektim senaryo yazamayız ama çok güzel seyircinin sesi olurduk her kesime her yaşıtın hem sosyal medyada hemde birebir görüşmelerde beklentileri istekleri aktarırdık bak bu bile yapılsa çok fayda sağlardı 🙂

ee tamam aga o yükseldikleri tamsa ordan alıyorum zaten tamdır bu da
sen int cafeden almıyon mu işte onlar tam değildi bak en son youtube de sinegraf yüklemişti hem tam görüntüler hem de görüntü netliği ile en iyisi oydu biz onu kaçırdık indirmemz lazımdı

evet aga internet kafeden alıyorum sonuçta onlarda sinegraftan indirmiş belki tamdır
yav ne bilelim aga rahatlıkla buluruz diye takmıyorduk bu zamana akdar bilsek bi yolunu bulurduk
polat şaşmaz master.1000 ve doğueşrefoğlu kardeşlerimiz indirmiş o bölümleri haberin olsun

aga bu görevi bize versinler kuruş para talep etmeyiz seve seve yaparız dediğin gibi sosyal medya ve birebir görüşmelerle her türlü eleştiriyi aktarır beklentileri sunardık

işte bende onlara güveniyorum artık; ya sen dediğimi yapsana aç o bölümü abdülhey in o nah bu kadar repliğini ara varsa o iş tamamdır

biz daha indirmedik ben parayla alacam büyük ihtimalle belki bunu alabilirim http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-97-dvd-5-menulu-kargo-bedava-263817943/detay