Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bizim gibi vefalı seyirci hiçbir diziye nasip olmaz ama vadininde kredisi bitmez

aga hoşgeldin tekrar fake hesap falan açmışsın diyolar doğru mu
Hoşbulduk Aga sagol. Yok be aga ne işimiz olur bizim öyle abidik kubidik işlerle. Zaten yönetimle de konuştum yanlışlık var onu araştırıyorlar bana bazı sorular sordular bakalım ne olacak.

Hoşbulduk Aga sagol. Yok be aga ne işimiz olur bizim öyle abidik kubidik işlerle. Zaten yönetimle de konuştum yanlışlık var onu araştırıyorlar bana bazı sorular sordular bakalım ne olacak.
sordum modlardan birine kesin eminiz falan diyordu tabi anlattıklarını öğrenince hayal kırıklığına uğradım ama inanmamıştım neden böyle bişey yapsın demiştim inanıyoruz sana

sordum modlardan birine kesin eminiz falan diyordu tabi anlattıklarını öğrenince hayal kırıklığına uğradım ama inanmamıştım neden böyle bişey yapsın demiştim inanıyoruz sana
Aga zaten bana sordukları ve ben ile çakışan kişi İzmir'denmiş ben ise İstanbul'da kalıyorum olay imkansız gibi bir şey. Sizi biliyorum aga demene gerek bile yok.

doğru tanım budur herşey karşılıklıdır
aynen öyle bugün eski vadi 37.bölümdeki kafa kesme sahnesini 280.kez izlim dedim adam videoyu 2014 te yüklemiş bölümün izlenmesi 2.100.000 civarında böyle bişey var mı ya
eski vadi çok farklı yerlerden paylaşılmış o zamanlar internet olmamasına rağmen izlenmeler inanılmaz boyutlarda silinmesin diye değişik adlarla yayınlayan birçok site var mesela yaygara diye bir site var kısaltmalarla youtube da yayınlamış çoğu bölüm 1.5 milyondan fazla izlenmiş böyle onlarca site var. eski vadiyi izlemeyen bir Allah ın kulu olmadığı gibi izleyenlerde defalarca izliyolar insana her izlediğinde aynı tadı verir mi bir dizi veriyor işte
düşünsene o zamanlar internetin olduğunu inanılmaz şeyler olurdu heralde

birde şöyle bişey gözlemledim aga eski vadiye show tv inanılmaz reklam koyuyordu bunu tekrar hatırladım hatta rekorlar konumda bununla ilgili bir maddede var
62 dakkalık bölüme 114 dakka reklam koyuyordu adamlar o kadar çok izleniyordu ki reklamla kanal ve yapımcı köşeyi dönüyordu. bir bölümde 30 milyon dolar reklam kazancı olabilir mi oluyor işte eski vadide 1 bölümdeki reklam kazancı bu
şu gözler kurtlar vadisi kadar etki yapan izlenen konuşulan hit başka bir dizi görmedi o yüzden kredisi bitmez asla

Dediğim şeyler yavaş yavaş gerçekleşiyor. Vadi biterse Pana da biter Necati bunu göze alamadığı için uzatmaları istediği gibi oynuyor.

Dediğim şeyler yavaş yavaş gerçekleşiyor. Vadi biterse Pana da biter Necati bunu göze alamadığı için uzatmaları istediği gibi oynuyor.
yav tamam da çok basit bir çözümü varken neden bu yolu seçiyolar
bitmesi için uğraşıyolar sanki aksine şaha kaldırmakta onların elinde değil mi

yav tamam da çok basit bir çözümü varken neden bu yolu seçiyolar
bitmesi için uğraşıyolar sanki aksine şaha kaldırmakta onların elinde değil mi
Aga adam çok yıprandı. 13 yıldır neredeyse sürekli ekranlarda olmaktan çok yorulmuş dinlenmek istiyor belli ama bunun yolu senaryoyu paramparça ederek olmamalı. Yakın zamanda Raci Şaşmaz'ın bu işe el koyacağı söyleniyor ama ne olur nasıl el koyar bilemem, çünkü en azından Pusu bitene kadar barışacaklarını hiç düşünmüyorum.

yav tamam dinlensin ara verelim ama bu nedir aga senaryo diye bişey kalmadı kendi kendimizi bitirecez böyle bişey olamaz
nasıl el koyacak raci onu anlamadım hangi hakla?

yav tamam dinlensin ara verelim ama bu nedir aga senaryo diye bişey kalmadı kendi kendimizi bitirecez böyle bişey olamaz
nasıl el koyacak raci onu anlamadım hangi hakla?
Ben de anlamadım ama ya barışacaklar ya da bir kriz daha çıkacak. Dua edelim de inşallah barışırlar en azından kardeşler küs kalmasın

Ben de anlamadım ama ya barışacaklar ya da bir kriz daha çıkacak. Dua edelim de inşallah barışırlar en azından kardeşler küs kalmasın
benim anlamadığım vadinin ve pananın tüm hakları necati şaşmaz da raci nasıl müdahale edebilir ya barışacaklar (ki barışsalar bile ben artık vadiye dönmelerinin en ufak bir ihtimali olduğunu bile düşünmüyorum) ya da barışacaklar başka türlüsü olamaz

İnsallah el koyar artik. Bu boyle gitmez cunku.

valla bende çok isterim el koyması yoksa vadinin sonu geliyor