yok daha neler aga direk infaz olur vadi kaçarı yok 2 reyting bile alamayızölmesi dizinin devamı için nasıl iyi olabilir aga felaket olur felaket. Bir de halefi Yusuf gibi bir karekterse elle tutulacak bir yanı olamaz.
yok daha neler aga direk infaz olur vadi kaçarı yok 2 reyting bile alamayızölmesi dizinin devamı için nasıl iyi olabilir aga felaket olur felaket. Bir de halefi Yusuf gibi bir karekterse elle tutulacak bir yanı olamaz.
aga kendini bu sona hazırlamalısın. Sinyaller açık...yok daha neler aga direk infaz olur vadi kaçarı yok 2 reyting bile alamayız![]()
yok aga şimdi ki senaryosal sıkıntılardan bağımsız olarak diyorum zaten şu an öyle birşey söz konusu olmaz olursa vadi 1 sezon dayanamazölmesi dizinin devamı için nasıl iyi olabilir aga felaket olur felaket. Bir de halefi Yusuf gibi bir karekterse elle tutulacak bir yanı olamaz.
yok aga polat alemdar ın ölmesi demek vadinin o an bitmesi demektir aksi mümkün değilaga kendini bu sona hazırlamalısın. Sinyaller açık...
doğru aga karekterleri kullanmada büyük bir sıkıntı var büyük hata yapılıyoraga kendimizi kandırmanın alemi yok açık konuşalım fotoğraflardaki samimiyete baksana cahit ahbabları sarmaş dolaş yancılarıyla beraber
pusatı falan görüyormusun hiç yok necati abi çok iyi niyetli bi adam ve bu işlere müdahale etmesi imkansız görüldüğü gibi vadimiz ele geçirilmiş durumda ve düzelmesi imkansız gibi bişey akrabalık torpiliyle rol alan bi ton adam var sevilen hiçbir oyuncu piyasada yok
raskoln 4 aydır nerde aga ya çok mu zor bu adama sahne yazmak
kuzuzadelere yazılan sahnelerin sadece 10 da biri raskolne yazılsa biz buna razıyız
sırf dizide rolü olsun diye anadolu ile altaya yazılan inanılmaz dandik replikli sahneler yerine raskolne neden sahne yazılmaz hiç bişey yapmasın adamı dimitriyle konuşsa yine zevkle izleriz. sanki anadolu vs. bişey mi yapıyolar sırf konuşsunlar diye sahne yazılmış yav necati abi sen bunları görmezmisin be güzel abim hiç mi çevrende uyaran yok alayı mı yalaka ya
gözüken durum aynen bu şekilde zaten hatta böyle olduğundan eminim necati şaşmaz müthiş bir insan on numara bir oyuncu on parmağında on marifet bi adam lakin sert bir patron olacağını sanmıyorum bu da iyi niyetinin suistimal edilmesi demek. adamlar vadiyi aile çay bahçesine çevirmişler yusuflar kenanlar yancılarıdoğru aga karekterleri kullanmada büyük bir sıkıntı var büyük hata yapılıyor
şimdi patronluk farklı bir olay necati şaşmaz çok iyi bir insan ondan yana bir sıkıntı yok çalışkanlığı zekası falan da on numara ama dediğin gibi bunlara fırsat tanımış olabilir fazla duygusal takılıp onu bunu kırmayayım dersen sonunda üzülen sen olursun kaçarı yok
gelmez aga nereye geliyolarŞunu düşünüyorum aceba bir gün Vadi efsanevi bir finalle son bulsa ve Kurtlar Vadisinin belgeseli çekilse oynayan tüm oyuncular çağırılsa falan. Raci ve Bahadır gelir mi sizce ?
aga böyleyse durum kötü demektir ne olursa olsun sorumlusu necati şaşmaz dır onun müsadesi olmadan bu tip şeyler yapılamaz oda demek ki onaylıyor yusuf un bu role seçilmesinde tanıdık olmasının etkisi vardırda bir başka etkende necati şaşmaz a ciddi manada fiziken benzemesi mesela geçen sezon yusuf ilk çıktığında bu da sanki polat ın oğlu falan diye konuşup espri falan yapmıştık fizikende benziyor ama diyorum devamı iyi gelirse vadiye buradan bayağı iş çıkar bu senaryo boş değil aga çok yönlere alır götürürgözüken durum aynen bu şekilde zaten hatta böyle olduğundan eminim necati şaşmaz müthiş bir insan on numara bir oyuncu on parmağında on marifet bi adam lakin sert bir patron olacağını sanmıyorum bu da iyi niyetinin suistimal edilmesi demek. adamlar vadiyi aile çay bahçesine çevirmişler yusuflar kenanlar yancıları
tüm vadicilerin sevdiği isimler piyasada yok bu iş böyle gider mi gitmez tabi ki
yusufun sevilmediğini görmemek için kör olmak lazım bu karakteri yazan oynayan insanlar hiç mi yorum okumuyor görmüyolar mı durumu kimse bu adamı da senaryoyuda beğenmiyor bu kadar açık ve net
gelmesin zaten hangi yüzle gelecekler bu işin içine eden onlar hepsini geçtim resmen her projelerinde vadiyi bitirmek için ateş ettiler ben onlara sadece yazıklar olsun diyorum asıl bir hakkım varsa onlara etmiyorumŞunu düşünüyorum aceba bir gün Vadi efsanevi bir finalle son bulsa ve Kurtlar Vadisinin belgeseli çekilse oynayan tüm oyuncular çağırılsa falan. Raci ve Bahadır gelir mi sizce ?
aga kusura bakma elle tutulur bi yanı yok kendi adıma konuşuyorum polatın bir oğlu falan olmasını istemem düşünmek bile istemiyorum yusuf karakterini kaerdeşini ve ailesinin sahnelerinden zevk alan hiç kimse yok vadiyle alakaları yok bize ne kuzuzadelerden yavaga böyleyse durum kötü demektir ne olursa olsun sorumlusu necati şaşmaz dır onun müsadesi olmadan bu tip şeyler yapılamaz oda demek ki onaylıyor yusuf un bu role seçilmesinde tanıdık olmasının etkisi vardırda bir başka etkende necati şaşmaz a ciddi manada fiziken benzemesi mesela geçen sezon yusuf ilk çıktığında bu da sanki polat ın oğlu falan diye konuşup espri falan yapmıştık fizikende benziyor ama diyorum devamı iyi gelirse vadiye buradan bayağı iş çıkar bu senaryo boş değil aga çok yönlere alır götürür
gelmesin zaten hangi yüzle gelecekler bu işin içine eden onlar hepsini geçtim resmen her projelerinde vadiyi bitirmek için ateş ettiler ben onlara sadece yazıklar olsun diyorum asıl bir hakkım varsa onlara etmiyorum
belli olmaz aga Meryem Üzerli de diziyi bırakıp kaçmıştı ama belgeseline çağırdılaraga böyleyse durum kötü demektir ne olursa olsun sorumlusu necati şaşmaz dır onun müsadesi olmadan bu tip şeyler yapılamaz oda demek ki onaylıyor yusuf un bu role seçilmesinde tanıdık olmasının etkisi vardırda bir başka etkende necati şaşmaz a ciddi manada fiziken benzemesi mesela geçen sezon yusuf ilk çıktığında bu da sanki polat ın oğlu falan diye konuşup espri falan yapmıştık fizikende benziyor ama diyorum devamı iyi gelirse vadiye buradan bayağı iş çıkar bu senaryo boş değil aga çok yönlere alır götürür
gelmesin zaten hangi yüzle gelecekler bu işin içine eden onlar hepsini geçtim resmen her projelerinde vadiyi bitirmek için ateş ettiler ben onlara sadece yazıklar olsun diyorum asıl bir hakkım varsa onlara etmiyorum
sana göre yok şimdi bu fikirde olman normal belki 3 ay sonra değişicek bu iş burada kalmaz senaryonun gidişatı önemli aga ne olacak belki öktem yalan söyledi polat ı yusuf u bırakmasın diye manüpüle ediyor öktem in de çalıştığı bağlı olduğu bir yapı var izleyip görmek lazım gerçekse de değilse de ölse de kalsa da bu hikayenin vadiye bir farklı hava katacağını düşünüyorumaga kusura bakma elle tutulur bi yanı yok kendi adıma konuşuyorum polatın bir oğlu falan olmasını istemem düşünmek bile istemiyorum yusuf karakterini kaerdeşini ve ailesinin sahnelerinden zevk alan hiç kimse yok vadiyle alakaları yok bize ne kuzuzadelerden yav
belki necati abi görüyordur duyuyordur bişeyler yapar diye içimde az kalan ümidide üstteki resim götürdü yazık oluyor koskoca efsaneye yazık oluyor
aga böyle saçma sapan dandik isimlerle vadiyi bir mi tutuyorsun meryem uzerli kim onların belgeseli nedir?belli olmaz aga Meryem Üzerli de diziyi bırakıp kaçmıştı ama belgeseline çağırdılarBu işler belli olmaz ha bana sorarsan gelsinler mi diye bence gelmeliler sonuçta bu efsanenin yaratıcılarıdır ne de olsa.
aga neler neler oldu geçen yıl gram etkisi olmadı bu yılda olmuyor vadi ne yaparsa yapsın reytingler aynı benden önce sen ümidini kesmiştin bu konudasana göre yok şimdi bu fikirde olman normal belki 3 ay sonra değişicek bu iş burada kalmaz senaryonun gidişatı önemli aga ne olacak belki öktem yalan söyledi polat ı yusuf u bırakmasın diye manüpüle ediyor öktem in de çalıştığı bağlı olduğu bir yapı var izleyip görmek lazım gerçekse de değilse de ölse de kalsa da bu hikayenin vadiye bir farklı hava katacağını düşünüyorum
umarım dediğim gibi olur; bakalım nasıl yansıyacak seyircinin tepkisi ne olacak bu hafta nasıl olur reytingler ne diyorsun
yok zaten ben artmayı kast etmedim düşermiyiz diye sordumaga böyle saçma sapan dandik isimlerle vadiyi bir mi tutuyorsun meryem uzerli kim onların belgeseli nedir?
aga neler neler oldu geçen yıl gram etkisi olmadı bu yılda olmuyor vadi ne yaparsa yapsın reytingler aynı benden önce sen ümidini kesmiştin bu konuda
valla aga vadide içime bişey sinmediği zaman bir beklenti içine girmiyorum mesela hatırlarsın 3-4 hafta önce falan dehşet bi bölüm izlemiştik ve büyük beklenti içine girmiştim hatta 8 i geçemezsek forumu bırakırım falan demiştim hatırlarsın. ama o zamanda olmadı yine de insanda ümit oluyor. ama bu olay içime hiç sinmediği gibi memnunda değilim yani reytinglerin artmasını falan rüyamızda görürüz bu hafta düşmezsek razıyım
kestiremiyorum aga ufakta olsa düşebilirizyok zaten ben artmayı kast etmedim düşermiyiz diye sordumyani bu yusuf olayından sonra seyirci kaybı olur mu diye
Aynen öylemiş hacıevet aga vaiden bağımsız bir film başrolde de kendisi varmış
Bir tutmadım aga benzer örnek orda da kavga gibi bişey oldu ama profesyonellik gereği çağırdılar kadını. Belki gelirler belli olmaz.aga böyle saçma sapan dandik isimlerle vadiyi bir mi tutuyorsun meryem uzerli kim onların belgeseli nedir?
aga neler neler oldu geçen yıl gram etkisi olmadı bu yılda olmuyor vadi ne yaparsa yapsın reytingler aynı benden önce sen ümidini kesmiştin bu konuda
valla aga vadide içime bişey sinmediği zaman bir beklenti içine girmiyorum mesela hatırlarsın 3-4 hafta önce falan dehşet bi bölüm izlemiştik ve büyük beklenti içine girmiştim hatta 8 i geçemezsek forumu bırakırım falan demiştim hatırlarsın. ama o zamanda olmadı yine de insanda ümit oluyor. ama bu olay içime hiç sinmediği gibi memnunda değilim yani reytinglerin artmasını falan rüyamızda görürüz bu hafta düşmezsek razıyım
aga bizde işler farklı ilerliyor diğerleriyle karşılaştırmak imkansız adamlar cenazede yan yana gelmedi necati abi ölümden döndü takmadılar sen belgesel diyorsunBir tutmadım aga benzer örnek orda da kavga gibi bişey oldu ama profesyonellik gereği çağırdılar kadını. Belki gelirler belli olmaz.
Aga zaten cümlenin girişinde senaristleri de ekledim herhalde görmemişsin [emoji1] bakalım fragman da neler olacak.Aga o karakterlerle doldursan ne olacak. Senaryo yazamadiktan sonra![]()