batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,281
- Puanı
- 1,061
Ağlatma noktasina getirdin aga Ah eski gunlerçok güzel bi video
Sadece o da degil arkada 2. torpilli var onu da Memati yapar al basina belayiSenaryo yazım çalışmaları. Cahit'in sağındaki kişiye dikkat
Aga o karakterlerle doldursan ne olacak. Senaryo yazamadiktan sonraVadinin eskisi gibi olabilmesi için senaristler, büyük çoğunluğun beğenmediği oyuncuların başında gelen; Yusuf, Fehmi, Mete gibi oyuncuların çıkarılması ve buna bağlı oluşacak boşluğa bu sefer herkesin sevdiğ;Tilki Andre, Pusat, Raskoln, Yasin( kendime torpil geçeyim [emoji2]) ve bu sezon büyük umutlarla transfer edilen Gölge ile doldurmak hem vadi için hemde biz izleyenler için daha iyi olacaktır...
Hamleler geçiktikçe seyircideki sabırda buna bağlı olarak azalmakta hatta vadi ile doğup büyüyen çoğu arkadaşım itiraf etmek biraz zor olsa bile vadiyi izlemeyi bıraktılar [emoji17] halbuki bu insanlar her cuma gününü vadinin bir önceki gününe ait bölümün ayrıntılarını analizle geçiren insanlardı [emoji17] eğer böyle devam ederse bu kemik izleyici de kopabilir ki en korktuğum şey de bu [emoji17]
Çok güzel yazı. Bu ülkede sanatçı olmak vatan haini, solcu olmayı gerektirmez. Bizim bu tabuyu yıkamamız lazım.Ahmet Yenilmez - Yeter artık!
Evet, Beyaz, sen Gezi Parkı ayaklanması ve darbe girişiminde de aynını yaptın. Programı iptal edip Gezi Parkı yağmasından pay kapmak için alana koştun. Sana ne diyeyim ki, sen o medya grubunun maaşlı elemanısın ve o medya grubunun zihniyetiyle davranmak zorundasın! (Oysa bildiğim kadarıyla sen bir polis evladısın.)
Gelelim sana Memati, gerçek ismiyle Gürkan Uygun! Sana en çok değer veren seni bir marka yapan o 3 yaşındaki Zehra bebeğin babası şehit Kayserili Musa Yüce ve hemşerim Nuh Özdemirler…
Ne diyeyim ki seni ve senin gibileri alıp marka değeri haline getiren samimi milli yapımcılara!
Ne diyeyim ki, bu milleti kesen baltanın sapı kendisinden!
Bunları unutma ve alkışlarını tasarruflu harca Gürkan Efendi! Deli Yürek filmindeki Bozo’nun sözünü hatırla “Bu milletin ekmeğini yiyip askerine kurşun sıkanlar gün gelir ekmeği yediği yerden kurşunu yemiştir ve yiyecektir!’’
Programın diğer konukları Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Tüvana Türkay siz adı beyaz yüreği gölgelenmiş Beyaz’a uyup alkışlarken yanı başınızda teni kara ama yüreği beyaz ne olup bittiğinden habersiz şaşkın İbrahim Yattara’ dan da mı utanmadınız!
Milli eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı hocam eğer bu Ayşe Çelik öğretmen ise görevine devam edecek mi?
İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala Bey bu Memati’ler hala polis gecelerinde arzı endam edip itibar görüp bir de ücret alacaklar mı?
TRT Genel Müdürümüz Sayın Şenol Göka Bey bu şovmen ve artistler (!) hala TRT de dizilerinde arzı endam edecekler mi?
Son sözüm vergide, askerlikte akla gelen, evlatlarını şehit veren Kayserili, Ordulu… Kısaca tüm ülke insanıma; bu şovmenlere ve artist müsveddelerine daha ne kadar reyting yaptıracaksınız!
Yetmedi mi?
Yeter artık!
evet aga işte helal olsun yöntemi buldun 😀fragmanı bekliyoruz heycanla ama yusuflu falan bi fragman olacağı kesin gibi bişey o fotoğraflardan sonra artık boşuna eleştiri yapmamaya karar verdim sadece izleyip güzel yönleri yazacam yapacak bişey yok adamlar vadiyi ele geçirmiş
aga o fotolardan sonra anladım ki adamlar vadiyi ele geçirmiş Necati Şaşmaz iyi niyetinin kurbanı oluyorevet aga işte helal olsun yöntemi buldun 😀
aga sen daha dur sezon sonu Polat diziyi yeni süpermenimiz Yusufa bırakacak ortada Necati Şaşmaz da kalmayacakaga o fotolardan sonra anladım ki adamlar vadiyi ele geçirmiş Necati Şaşmaz iyi niyetinin kurbanı oluyor
o yüzden yorumlar falan hikaye kimsenin yorumları takip ettiği yok ve sonumuz iyi gözükmüyor
valla aga dediğin gibi bir durum varsa yazık olur kendi düşen ağlamaz ahbap çavuş ilişkisi yüzünden daha iyi olacak şeylerden feragat ediyorsa en başta malesef necati abinin kendisi kaybeder (eğer vadiyi uzun süre devam ettirmek istiyorsa)aga o fotolardan sonra anladım ki adamlar vadiyi ele geçirmiş Necati Şaşmaz iyi niyetinin kurbanı oluyor
o yüzden yorumlar falan hikaye kimsenin yorumları takip ettiği yok ve sonumuz iyi gözükmüyor
orada duracaklar aga necati şaşmaz gitti mi bak neler oluyoraga sen daha dur sezon sonu Polat diziyi yeni süpermenimiz Yusufa bırakacak ortada Necati Şaşmaz da kalmayacak
inş. orda dururlarvalla aga dediğin gibi bir durum varsa yazık olur kendi düşen ağlamaz ahbap çavuş ilişkisi yüzünden daha iyi olacak şeylerden feragat ediyorsa en başta malesef necati abinin kendisi kaybeder (eğer vadiyi uzun süre devam ettirmek istiyorsa)
orada duracaklar aga necati şaşmaz gitti mi bak neler oluyor
benim isteğim polat karekterinin ölmemesi önceden de hep öyle düşünürdüm tabi ölmeside dizinin devamı için iyi olabilir diye düşünceler olsada ben ölmesini istemiyorum bilmiyorum vadinin finali nasıl olurinş. orda dururlar
evet aga vaiden bağımsız bir film başrolde de kendisi varmışNecati Şaşmaz sinema filmi yapıyormuş
aga kendimizi kandırmanın alemi yok açık konuşalım fotoğraflardaki samimiyete baksana cahit ahbabları sarmaş dolaş yancılarıyla berabervalla aga dediğin gibi bir durum varsa yazık olur kendi düşen ağlamaz ahbap çavuş ilişkisi yüzünden daha iyi olacak şeylerden feragat ediyorsa en başta malesef necati abinin kendisi kaybeder (eğer vadiyi uzun süre devam ettirmek istiyorsa)
orada duracaklar aga necati şaşmaz gitti mi bak neler oluyor
ölmesi dizinin devamı için nasıl iyi olabilir aga felaket olur felaket. Bir de halefi Yusuf gibi bir karekterse elle tutulacak bir yanı olamaz.benim isteğim polat karekterinin ölmemesi önceden de hep öyle düşünürdüm tabi ölmeside dizinin devamı için iyi olabilir diye düşünceler olsada ben ölmesini istemiyorum bilmiyorum vadinin finali nasıl olur