Bu bolumde ilk gelmedi kiBeyazTv'de Cahit'in ilk geldiği bölüm var
Ofise ilk geldiği galiba Erhanla falan samimi değiller bir önceki bölümü Cuma izleyemedim hatırlayamadımBu bolumde ilk gelmedi ki
Aynen ofise geldigi ilk sahne. Cuma gununden once geldi zaten hatta izlediysen bu sahneyi hatirlarsin.Ofise ilk geldiği galiba Erhanla falan samimi değiller bir önceki bölümü Cuma izleyemedim hatırlayamadım
Evet müthiş sahne şimdi hatırladım. BeyazTvdeki bölümleri denk geldikçe izliyorum kopuk kopukAynen ofise geldigi ilk sahne. Cuma gununden once geldi zaten hatta izlediysen bu sahneyi hatirlarsin.
keşke geçsek aga show tv vadinin yuvasıdırShowTv'nin son dönemde reytinglerinde yükseliş var. İDK 9 rtg almış bugün. Keza Ana Haber ve diğer programlarda da artış var. Bu sene sonu ShowTv'ye geçilse fena olmaz @takas da mutlu olur
Aynen keşkekeşke geçsek aga show tv vadinin yuvasıdır
konunun sahibi @dRaqa0 şuan konuda acaba neler düşünüyor. yıllar önce açtığı konuyu nerelere getirdikİnşallah vadiye devam ediyodur
aga adam çok eskiden aktifmiş zaten sonrasında yok başka biriyle karıştırıyoryok artık aga o kadar da takip etmiyosundur herhalde 😀 takasın dediği gibi karıştırıyor olabilirsin
fragmanı ancak bu saatte izleyebildiğine göre yoğunsun agaaga adam çok eskiden aktifmiş zaten sonrasında yok başka biriyle karıştırıyor
5 senedir forumdayım adamın aktif olduğunu görmedim
Olabilir ama konunun başlarını okumuştum 3 sene once falan uye olmadığım için aktif mi değil mi nerden biliyimyok artık aga o kadar da takip etmiyosundur herhalde 😀 takasın dediği gibi karıştırıyor olabilirsin
hee isim olarak biliyorum diyosun anladımOlabilir ama konunun başlarını okumuştum 3 sene once falan uye olmadığım için aktif mi değil mi nerden biliyim
@takas beni de unutma aga 3 sene unutulan konuyu bu mesajla uplatarak o donemin Vadici arkadaslarini bu konuya toplamamizda en buyuk etkenlerden biride bu mesajdirSüper bir bölüm bizi bekliyor.Polat veda ediyor
ee aga fragman cidden süpriz oldu ben yeni bölüm de çıkmaz diyordum iyi oldu bu son 3-4 hafta fragman son anlarda veriliyordu belki bu arayla en azından pazartesiye fragman çıkartırlar 😀fragman on numara olmuş ya perşembeyi halatla çekiyorum İnşallah bi nezbede olsa reytingleri arttırırız artık ne dandik diziler geçiyor bizi
hee isim olarak biliyorum diyosun anladımkonuyu o açtığı için normal aga
@-KADİR- aga fragman dün çıkmış ben bugün 4 civarı izledim inanılcak gibi değil bu akşam çıkar diye bakmamışım bile
çok yoğunum bikaç gün ama bu hataya bi daha düşmemem lazım pana şaşırtıyor bazen
Aynen acayip yakisiyodu takas nickine profil resmi olarak@takas bi aralar ekteki fotoyu kullanmıştı sanırsam. Nerdeyse hiç değişmiyorduordan hafızamda yer edinmiş
o zaman çok uğraşıyorduk aga çokPusu'nun Show'daki son sezonundan itibaren reytinglere burdan bakmaya başladım. Vadi forumundan haberim yoktu herhalde reyting altındaki yorumlardan aklımda kaldı. Zaten @takas'ın da ordaki verdiği amansız mücadeleden hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?