Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

BeyazTv'de Cahit'in ilk geldiği bölüm var

Aynen ofise geldigi ilk sahne. Cuma gununden once geldi zaten hatta izlediysen bu sahneyi hatirlarsin.
Evet müthiş sahne şimdi hatırladım. BeyazTvdeki bölümleri denk geldikçe izliyorum kopuk kopuk

Ahahahahaha Mematiye koptum

Son düzenleme:
ShowTv'nin son dönemde reytinglerinde yükseliş var. İDK 9 rtg almış bugün. Keza Ana Haber ve diğer programlarda da artış var. Bu sene sonu ShowTv'ye geçilse fena olmaz @takas da mutlu olur
keşke geçsek aga show tv vadinin yuvasıdır

konunun sahibi @dRaqa0 şuan konuda acaba neler düşünüyor. yıllar önce açtığı konuyu nerelere getirdik
İnşallah vadiye devam ediyodur

keşke geçsek aga show tv vadinin yuvasıdır

konunun sahibi @dRaqa0 şuan konuda acaba neler düşünüyor. yıllar önce açtığı konuyu nerelere getirdik
İnşallah vadiye devam ediyodur
Aynen keşke
@dRaqa0 kardeşi ben de hatırlıyorum daha önce de takip ettiğimi soylemiştim zaten bir @takas 'ı bir onu biliyorum

yok artık aga o kadar da takip etmiyosundur herhalde 😀 takasın dediği gibi karıştırıyor olabilirsin
aga adam çok eskiden aktifmiş zaten sonrasında yok başka biriyle karıştırıyor
5 senedir forumdayım adamın aktif olduğunu görmedim

yok artık aga o kadar da takip etmiyosundur herhalde 😀 takasın dediği gibi karıştırıyor olabilirsin
Olabilir ama konunun başlarını okumuştum 3 sene once falan uye olmadığım için aktif mi değil mi nerden biliyim

fragman on numara olmuş ya perşembeyi halatla çekiyorum İnşallah bi nezbede olsa reytingleri arttırırız artık ne dandik diziler geçiyor bizi

Olabilir ama konunun başlarını okumuştum 3 sene once falan uye olmadığım için aktif mi değil mi nerden biliyim
hee isim olarak biliyorum diyosun anladım
konuyu o açtığı için normal aga

@-KADİR- aga fragman dün çıkmış ben bugün 4 civarı izledim inanılcak gibi değil bu akşam çıkar diye bakmamışım bile
çok yoğunum bikaç gün ama bu hataya bi daha düşmemem lazım pana şaşırtıyor bazen

Pusu'nun Show'daki son sezonundan itibaren reytinglere burdan bakmaya başladım. Vadi forumundan haberim yoktu herhalde reyting altındaki yorumlardan aklımda kaldı. Zaten @takas'ın da ordaki verdiği amansız mücadeleden hatırlıyorum

ee aga fragman cidden süpriz oldu ben yeni bölüm de çıkmaz diyordum iyi oldu bu son 3-4 hafta fragman son anlarda veriliyordu belki bu arayla en azından pazartesiye fragman çıkartırlar 😀

@takas beni de unutma aga 3 sene unutulan konuyu bu mesajla uplatarak o donemin Vadici arkadaslarini bu konuya toplamamizda en buyuk etkenlerden biride bu mesajdir
@takas bi aralar ekteki fotoyu kullanmıştı sanırsam. Nerdeyse hiç değiştirmiyordu
ordan hafızamda yer edinmiş

Ekli dosyalar

• images.jpg
    12.7 KB · Hit: 10
o zaman çok uğraşıyorduk aga çok

adam karizma kelimesinin vücut bulmuş hali

yoğun istek üzerine eski avatara dönüş yapmış bulunuyorum
@DoğuEşrefoğlu @Polat Şaşmaz
bu konuyu bu hale getiren birçok kardeşimiz oldu ama başrol 2 isimdir tartışmasız @-KADİR- kardeşim ve @china_shangai abidir