Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence de riskli bir iş. Necati Şaşmaz'ın oyuncluğunun gerçek anlamda test edileceği bir iş. Çünkü Polat Alemdardan başka rolde oynamadı. Kendisini eleştirenlere en güzel cevabı oyunculuğuyla verir inşallah.

benim güvenim tam kesinlike rolünün hakkını verir

Selçuklu ile ilgili oynayabilir diye düşünmekteyim

Necati Şaşmaz bu karakteri çok iyi canlandırırsa onunla dalga geçenlerin başka eğlencesi kalmayacak gibi
olabilir pana nın Haşhaşiler dizisi vardı ondan da ses çıkmadı acaba diziden vazgeçip sinema filmi mi yapacaklar

Tarihi diziler filmler son dönemde fazlalıkla var.. bence iyi olmadı. Necati Şaşmaz'ı başka rolde de görmek istemem aslında.. keşke vadi filmi olsaymış. İyi bir filmle seyircinin bir kısmını tekrardan diziye toplardık

Ben de böyle düşünüyorum. Vadi filmi olsaydı. Ama Raci ve Bahadırsız ne kadar olurdu o da şaibeli 🙄

Vadi harici tarihi filim çekmek vadinin sonu gelmesi demek

ayy necati bey zaten polat alemdar dışında farlı bir rol proje sorusuna evet polat dışında bir projede farklı rolde oynamak istediğini söyleyip hatta bir projesinin olduğunu hazır olduğunu belirtmişti ben vadiden sonra bir dizi projsi olarak algılamıştım ama meğerse bu film projesini diyormuş madem kendiside polat dışında bir kendisini denemek istiyor denesin ozaman biz destek veririz necati beye başarılar şimdiden bekliyoruz

Bu yaz showtvde ilk 97 bölüm yayınlansa keşke prime timeda falan
Yemin ediyorum saçma sapan yaz dizilerinden daha çok reyting alırız.
Biz her yerde yaziyoruz ama takmiyorlar aga. Show Tv batma doneminde iken efsane diziler kusagi diye bir sey cikarmisti. Deli Yureki falan yayinladilar ama sonra o kusagi sonlandirdilar. Onun gibi birsey Vadiye yapilsa dedigin gibi bu hem Vadiye hemde Show tv ye yarar.

ShowTv'nin son dönemde reytinglerinde yükseliş var. İDK 9 rtg almış bugün. Keza Ana Haber ve diğer programlarda da artış var. Bu sene sonu ShowTv'ye geçilse fena olmaz @takas da mutlu olur