bence de aga yazdıklarından belli ben inanmadımFake hesap zaten 4.000 takipçisi var
aga heycan yaptık durduk yere ya kara bi yere gitmiyor
bence de aga yazdıklarından belli ben inanmadımFake hesap zaten 4.000 takipçisi var
abi böyle bi haber yok kara vadide devam son gaz@takas senin diğer kaynakların ne diyor
aga gözünü sevim dur biz inanmak istediğimize inanalım abdülden sonra karayı kaldıramayızburda kimseyi birşeye inandırmak gibi misyonum yok,
Hadi gerçek hesabı olsunbence de aga yazdıklarından belli ben inanmadım
aga heycan yaptık durduk yere ya kara bi yere gitmiyor
fake olduğu kesinleştiHadi gerçek hesabı olsunhiç mi bir ünlü takip etmez adamı
tamamdır aga dediğin gibi olsunfake aga fake belli
aga 1 ay sonra fragmanlar çıkmaya başlar bence çünkü 11 eylülde sezonu açacaz gibi gözüküyorçoğunluğun sesine kulak vermek durumundayım
öyle görünüyor aga ama işimiz zor bu sene bakalım napıcaz inş bizim istediğimiz sonuçları alrız Necati Şaşmaz a Allah cc. yardım etsinaga 1 ay sonra fragmanlar çıkmaya başlar bence çünkü 11 eylülde sezonu açacaz gibi gözüküyor
inş hepimizin isteği arzusu bu ama kolay değil , baksana ekranda bir sürü çakma vadi olacak geçen sene kaçak la başladı reaksiyon, beyaz karanfil devam ediyor bakalım nasıl olacak?Bu sexon bombs olacak bomba kimse merak etmesin usta olsun kim giderse gitsin biz bu ksdar hirslaniyoruz o nasildir acaba
çakmalar asıllarını yüceltir aga unutmainş hepimizin isteği arzusu bu ama kolay değil , baksana ekranda bir sürü çakma vadi olacak geçen sene kaçak la başladı reaksiyon, beyaz karanfil devam ediyor bakalım nasıl olacak?
güzeldi, doğru söyledin bir sezon başlasa da senaryonun gidişatını bir görsek o zaman daha emin olacağımçakmalar asıllarını yüceltir aga unutma
eger necati şaşmaz bu savaştan galip ayrılırsa vadi reytinglerini yükseltirse diğerlerini görmek isterim egolarının kurbanları olucaklardır ümit ederim kiBu sezon kücük kücük vadicikler ekranlari süsleyecek bakalim ömürleri ne kadar sürecek kar§i taraf ya herru ya merru dedi butun atimliklarini biranda atmak istiyorlar bakalim bu kurtlu ve pusulu vadide nasil sonlanacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?