Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

gelde bunlara küfretme şimdi bu kadar çok sevdiğimiz koruduğumuz adamlar bunu nasıl yapar ya yazıklar olsun

hakan boyav ın vadiden sonra katıldığı programları izleyin çok sağlam vadicidir diziyi acayip sever ve severek oynar
yani böyle büyük bi oyuncunun böyle efsane bi karakterin diziden çıkması çok kötü oldu
kaynaklarıma bakıcam İnşallah yalandır inanılcak gibi değil ya
vadiyi bu yıl götüren 1 numaralı adam karaydı

aga ben hakan boyav a birşey demem adam en azından yazı bekledi, burda suç bizim eskilerde bahadır ve cüneyt ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ayıp denilen etik denilen birşey vardır ya

aga bu konuyla ilgili link atsana bana bulamadım bişey

aga ben hakan boyav a birşey demem adam en azından yazı bekledi, burda suç bizim eskilerde bahadır ve cüneyt ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ayıp denilen etik denilen birşey vardır ya
adamlar resmen vadiye rakip olmaya çalışıyolar nasıl bu hale geldik anlamakta güçlük çekiyorum

yazık ya 2 yılda vadi ne hale geldi necati şaşmaz (adamın dibi) yapayalnız kaldı , ki vadiyi bitirmek için yapılmadık şey kalmadı vadi tarzında vadiye alternatif diziler vadinin başrollerini dizden koparmalar bunlara çanak tutan oyuncular yazık gerçekten çok yazık

aga bu konuyla ilgili link atsana bana bulamadım bişey

adamlar resmen vadiye rakip olmaya çalışıyolar nasıl bu hale geldik anlamakta güçlük çekiyorum
Anlamak icin cenaxe torenindeki necsti ile racinin arasindaki mesafeye bakmak yeterli olacaktir

yazık ulan yazık
giden gitsin kalan sağlar bizimdir bu saatten sonra kim giderse gitsin ustamız tek kalsa onu izleriz
yalnız aga bunun resmi hesap olduğuna eminmisin bana pek inandırıcı gelmedi böyle bi gelişme olsa oyuncu twitter dan mı yazar sanmıyorum ben

Fake hesap zaten 4.000 takipçisi var

aga ben gerçek hesabı olduğunu düşünüyorum ben aylardır bu hesabı takip ediyorum aylardır ilk defa twit attı ben fake hesabı kolay kolay takip etmem ama keşke fake hesap olsa