siyah sancakla kıbrısa gittiler cahit le beraber geri dönüyorlardıPeki sezon finalinde karanin akibeti nasil bitmisti hatirlayamadim
siyah sancakla kıbrısa gittiler cahit le beraber geri dönüyorlardıPeki sezon finalinde karanin akibeti nasil bitmisti hatirlayamadim
O zaman orada oldu gosterirler bu aciklamayi faceden mi twitterdan yapti hakan beysiyah sancakla kıbrısa gittiler cahit le beraber geri dönüyorlardı
twıtter da, yok abi 1-2 bölüm oynayıp çıkar benceO zaman orada oldu gosterirler bu aciklamayi faceden mi twitterdan yapti hakan bey
mlsf aga cüneyt aysan ın dizisinde oynayacakmışyok artık aga yok artık
aga ben hakan boyav a birşey demem adam en azından yazı bekledi, burda suç bizim eskilerde bahadır ve cüneyt ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ayıp denilen etik denilen birşey vardır yagelde bunlara küfretme şimdi bu kadar çok sevdiğimiz koruduğumuz adamlar bunu nasıl yapar ya yazıklar olsun
hakan boyav ın vadiden sonra katıldığı programları izleyin çok sağlam vadicidir diziyi acayip sever ve severek oynar
yani böyle büyük bi oyuncunun böyle efsane bi karakterin diziden çıkması çok kötü oldu
kaynaklarıma bakıcam İnşallah yalandır inanılcak gibi değil ya
vadiyi bu yıl götüren 1 numaralı adam karaydı
adamlar resmen vadiye rakip olmaya çalışıyolar nasıl bu hale geldik anlamakta güçlük çekiyorumaga ben hakan boyav a birşey demem adam en azından yazı bekledi, burda suç bizim eskilerde bahadır ve cüneyt ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ayıp denilen etik denilen birşey vardır ya
Anlamak icin cenaxe torenindeki necsti ile racinin arasindaki mesafeye bakmak yeterli olacaktiraga bu konuyla ilgili link atsana bana bulamadım bişey
adamlar resmen vadiye rakip olmaya çalışıyolar nasıl bu hale geldik anlamakta güçlük çekiyorum
https://twitter.com/hakanboyav1aga bu konuyla ilgili link atsana bana bulamadım bişey
adamlar resmen vadiye rakip olmaya çalışıyolar nasıl bu hale geldik anlamakta güçlük çekiyorum
bana güven abi 😀https://twitter.com/hakanboyav1
@takas attım bu resmi hesabı bir bak istersen
Bu hesap fake deîl dimi
görürler abi burda o kadar konuşuyokVadi forumu bu twiti henüz görmemiş
Fake hesap zaten 4.000 takipçisi varyazık ulan yazık
giden gitsin kalan sağlar bizimdir bu saatten sonra kim giderse gitsin ustamız tek kalsa onu izleriz
yalnız aga bunun resmi hesap olduğuna eminmisin bana pek inandırıcı gelmedi böyle bi gelişme olsa oyuncu twitter dan mı yazar sanmıyorum ben
aga ben gerçek hesabı olduğunu düşünüyorum ben aylardır bu hesabı takip ediyorum aylardır ilk defa twit attı ben fake hesabı kolay kolay takip etmem ama keşke fake hesap olsayazık ulan yazık
giden gitsin kalan sağlar bizimdir bu saatten sonra kim giderse gitsin ustamız tek kalsa onu izleriz
yalnız aga bunun resmi hesap olduğuna eminmisin bana pek inandırıcı gelmedi böyle bi gelişme olsa oyuncu twitter dan mı yazar sanmıyorum ben