Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

reyiz boşuna bahane üretme
ilk madde bir kere direkt yanlış bu dizi 2 yıl önce 12-13 reyting ortalamaya sahipti bugün 6.5-7 alıyor
5 reyting gitmiş youtubeden izleyen sayısı 1 milyon ya var ya yok 1.5 reyting çıkar en fazla oradan
kaldi ki oradan izleyenlerin tv den de izleyip izlemediğini bilmiyoruz

Bombos bolumdu bu yolun tek cıkısı var o da Raci-Bahadır-Cuneyt uclusunun geri donmesi baska cıkıs yok ya geri donecekler ya da Vadi efsanesinin sonuna gelindi.

Simdi senaristlerimize dikkat aralarinda kime senarist diyebilirsiniz Allah aşkına. Cahit Kayaoğlu eski Polis, Murat Koca Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu, Selma Hacıosmanoğlu Siyaset mezunu..

Sen bu kisilere senaryo yaz dersen onlar da dizinin icine boyle ederler iste.

Dizi de basta bir heyecan yok. Eldekileri degerlendiremiyoruz. Bolumde ne Tilki vardi ne de Golge. Yazsaniza sunlara 1-2 sahne kardesim. Bolumu bos bos konusmalarla cekilmez hale getiriyorlar.

En buyuk Vadi fanlarindan biriyim ama bu gercekleri goz ardi etmemek lazım. Eskiden takimlarimizin avrupa maclarini gecerdik simdi kıytırık bir haber bultenini gecemiyoruz

Benim üzüldüğüm Portakal hainine geçilmiş olmak. Yahu bu dizi eskiden özetiyle listeyi duman ediyordu. Demekki bir şeyler kötü gidiyor.

Beni Vadiye başlatan babama dün göz ucuyla baktım izlerken uyuyakalmış. Eskiden ne kadar yorgun olursa olsun sonuna kadar pür dikkat izlerdi.

Şu beyaztvli bölümleri açıp izlesin senaristler azıcık feyz alsınlar. Çatışma sahnelerini, diyalogları.. Vadide konular çorba oldu adeta. Hanedanlar, Amon-Ra falan hep yarım bırakıldı. Artık ışid falan bir kenera bırakılıp yerel konulara inilmeli. Zira ülkede malzeme çok. Rusya krizi, örgüt gibi önemli meseleleri anlaşılır biçimde işleseler gayet izlenir ve ilgi görür..

Demem o ki yapamıyorsanız efsane bir finalle sonlandırın daha çok kan kaybetmeyelim..

Aynen aga benim ailemden de gecen sene biraktı.

vadiciler kendinizi hiç üzmeyin tercih meselesi bu reytingleri görünce hayıflanıyorum ama korku falan yok ; vadi o kadar yıpranmışlığa rağmen hala en temel ve klasik yollara başvurmadı pana bir arayış içerisine girmiyorsa bizim bunu dert edinmememiz gerekir bir ton derdimiz tasamız var ; adamlar bu işten milyonlar kazanıyor herhalde düşünürler yok düşünmezlerse zaten yapacak birşey yok o yüzden sakin olup takip etmeye devam

Aga bu şekilde de Allaha emanet gidiyoruz. Hatırlarsan Necati Şaşmaz Kadir çöpdemirin programında "Yüzümün maskeli olduğu bölümleri erken bitirdik çünkü seyirci istemedi" tarzında birşey söylemişti. Demekki bunlar yorumlara değer veriyor okuyor değerlendiriyor. Yani ben hala PanaFilmin yorumları okuduğunu düşünüyorum. Biz sosyal medyada tepkimizi koyarsak belki dank eder kafalarına..

aga seyirci falan faso fiso sen işini sağlam yaparsan zaten karşı tarafı ikna edersin kimsede arayış içine girmez

Sen ne diyorsun kendin bile bilmiyorsun
.Vadinin youtube kanalı 1 günde 800 Bin izlenme alıyor haberin yok galiba .Zamanında Ezel dizisi nasıl şikayetçise vadide şikayetçidir bu konuda.Zaten bende demiyorum youtube kanalı olmasa 12-13 reyting alırdı demiyorum
en azından 2 reyting katkı olurdu o da yeterde artardı çünkü totalde en fazla izlenen dizi (bu haftadan bahsediyorum) EDHO 9 reyting alıyor .

ah aga ah artık herşeyi bi kenara bırakmanın vakti geldi çözüm ne ise o yoksa yolun sonu görünüyor

800 bini izleyenler arasında tv den izleyen hiç yok mu diyorsun
bnm gördüğüm tv den izleyen netten de bakıyor çok fanatiği var
gerçi eskiden daha çoktu internete kafeye gittin mi 20 pc den 7-8 i vadi izliyor olurdu cuma-cumartesileri şimdi hiç kalmadılar

bizi bu hale getiren 1 numaralı suçlular raci şaşmaz bahadır özdener ve cüneyt aysan dır.
resmen milyonları yüz üstü bıraktılar Necati Şaşmaz hayatını ortaya koydu ve diziyi tek başına bikaç sene daha sırtladı başarıyla ama onların hainliğini tarih unutmayacak

Kendin diyorsun 1,5 reyting katkı yapar diye
Bende en az 2 reyting katkısı olur diyorum 2 eklersen 9'a yakın reyting oluyor .Zaten en fazla izlenen dizi 9 reyting alıyor.Vadi en az %70 izleyicisini kaybetti zaten %30 izleyicide ne olursa olsun bırakamıyor .