Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

fragmanı yükleyin daha fazla beklemeyelim

[/DOUBLEPOST

Son düzenleme:
Yat uykunu al yarına seyredersin 😉)) zaten bu aralar dar alanda kısa paslaşmalar yapıyorlar 😉))) top çeviriyorlar ()))))
öyle deme başkan zaten bu hafta bölüm yıkılacak demedi deme
dediğin gibi yapsam mantıklıda işte vadi olunca benim kafa yapısı değişiyor 🙂

– Bu İstanbul bir kerhanedir yiğenim… İçeri girersin, başlarsın iş yapmaya, keyif almaya… Zannedersin ki çok kazançlıyım… Sonra birileri getirir önüne bir senet koyar, istemeye istemeye bir ömür bu kahrı çekersin, bu şehirden kurtulamazsın, aha benden sana dayı nasihatı: Ananın yanına dön…”

– Allah’la ortak olanan alacağı çok olur, devletle ortak olanın vereceği çok olur Memati…”

– “Memati horoza sormuşlar. Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan diye! Horoz ‘bana ne’ demiş, ben işime bakarım, öter geçerim!”

– “Al Capone demiş ki, çocukken her gece Tanrı’ya bana bir bisiklet vermesi için yalvardım… Sonra baktım ki Tanrı’nın çalışma yöntemi bu değil. Gittim, ilk bisikletimi çaldım ve ondan sonra her gece Tanrı’ya beni bağışlaması için yalvardım… Tanrı’nın çalışma yöntemini çözersen, dilediğin her şeye sahip olursun… Hürriyete bile…”

– Herkes gibi yaşayıp, herkes gibi ölmek bizlere göre değil. Ne hayatımız başka hayatlara benzer, ne ölümümüz başka ölümlere…”

– “Devlet dediğin nasırlı adamdır… Ayağına basmadıkça nasırını hatırlamaz. Ayağına bastın mı eş, dost, ahbap tanımaz…”

– “Çocuk olmak ne güzel bir şey, değil mi?.. Hayat kirletmemiştir seni. Tertemiz olma duygusu ne hoş, kimse üzmemiştir seni, dünya senin için vardır ve sen bunun bilincindesin.”

başkaları her istediği zaman fragmanı izleyebilir bizim ki sınırlı nerdeyse salı oldu perşembe yeni bölüm yani sadece birgün kalıyor bu da bizim şansımız

daha çıkmamış fragman çatlatmadan çıkardıklarını görmedik henüz

@-KADİR- aga sen yatta fragman çıksın yoksa çıkarmıyolar