Polat Şaşmaz
Favori Üye
10 dakikadir seyrettigimiz sahneler su anki Vadiye lazim. Golgenin arkasindakilerle Polatin arkasindakiler boyle birbirleriyle toplanip toplanti yapmalı. Bak o zaman nasil senaryo cikiyoradam büyük oynadı burda
10 dakikadir seyrettigimiz sahneler su anki Vadiye lazim. Golgenin arkasindakilerle Polatin arkasindakiler boyle birbirleriyle toplanip toplanti yapmalı. Bak o zaman nasil senaryo cikiyoradam büyük oynadı burda
Emrin olur paşam )))fragmanı yükleyin daha fazla beklemeyelim
[/DOUBLEPOST
aynen mi demek istedin 😀Emrin olur paşam )))
Fırına verdim az sonra hazır demek 😉)))aynen mi demek istedin 😀
senin elindeyse zor o iş merhamet edipde vermezsin abi bekletirde bekletirsin ben direk yatarımFırına verdim az sonra hazır demek 😉)))
Zaten senin yatışına sensörlü )))))senin elindeyse zor o iş merhamet edipde vermezsin abi bekletirde bekletirsin ben direk yatarım
yatacam başkan uykum var işte fragmanı bekliyozZaten senin yatışına sensörlü )))))
Yat uykunu al yarına seyredersin 😉)) zaten bu aralar dar alanda kısa paslaşmalar yapıyorlar 😉))) top çeviriyorlar ()))))yatacam başkan uykum var işte fragmanı bekliyoz
öyle deme başkan zaten bu hafta bölüm yıkılacak demedi demeYat uykunu al yarına seyredersin 😉)) zaten bu aralar dar alanda kısa paslaşmalar yapıyorlar 😉))) top çeviriyorlar ()))))
1.300.000 ne sayısı izlenme sayısı diyorsan daha fazlaPana Filmin hatasi nedeniyle youtube da 1.300.000 olan izlenme sayimiz bu haftalik su ana kadar 502.000 de kaldi