Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

obaaaa 10 senedir beklenen an geliyor vadi bu başka dizilere benzemez uykunuzu kaçırır! :D

o sahnede çalacak tek bir müzik var tek o da bu aşk müziğidir
başka alternatif bile düşünemiyorum

obaaaa 10 senedir beklenen an geliyor vadi bu başka dizilere benzemez uykunuzu kaçırır! :D

o sahnede çalacak tek bir müzik var tek o da bu aşk müziğidir
başka alternatif bile düşünemiyorum
Aynen inş farklılık yapalim falan demez Gokhan Kirdar in degisik bir kafa yapisi var :X vadi aga temel çok sağlam sen diyosun ya dünyanın en iyi dizisi diye aynen öyle teknik detayları saymıyorum senaryosuyla dunyada esi benzeri olmayan bir yapim

Aynen inş farklılık yapalim falan demez Gokhan Kirdar in degisik bir kafa yapisi var :X vadi aga temel çok sağlam sen diyosun ya dünyanın en iyi dizisi diye aynen öyle teknik detayları saymıyorum senaryosuyla dunyada esi benzeri olmayan bir yapim
biz boşuna dünyanın en iyisi demiyoruz aga buna karşı gelenlere tek bir soru soruyorum eşi benzeri var mı varsa örnek ver diye
tabi veremiyolar :D

bu bölüm bu olay gerçekleşince yine ortaya efsane senaryo çıkacak 2005 de 2015 de gelmesi üzerine gönderilen bir posta tam 10 yıl sonra dizide o süre reel olarak geçmiş olup zamanı bulduğunda Polat Alemdar a gelmiş olacak
Polat zarfi 22-29 Aralık 2005de göndermis. Yani üzerinden tamı tamına 10 yıl gecmis olacak

aynen aga çok benzer bi tarzda söylemiş üstad o yüzden benim çok çok hoşuma gitti acayip beğendim
bu arada zarf kesin gelecek mi nerden gördünüz bu tüyoyu
Videoyu izlemedin mi bak izle yeni muzikle dahada bir hos olmus bir sayfa geriye donuver gorursun

Aga kral vadicilere bak orda gorurun simdi teldeyim yani kesin gibi birsey
tamamdır aga hemen bakıyorum

izledim heycanla bekliyorum 277.bölümü acayip olacak acayip
nedense şu 77 li bölümlerde bişey var 177.bölümde çok müthiş efsane bi bölümdü

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan