24 aralığa yani 277.bölüme denk geliyor abi zaten sonra da ara verecek vadiO bölüm bu bölümse iple Çekmece'm bu bölümü işte gizemin kralı olur 😉
Son düzenleme:
24 aralığa yani 277.bölüme denk geliyor abi zaten sonra da ara verecek vadiO bölüm bu bölümse iple Çekmece'm bu bölümü işte gizemin kralı olur 😉
O mektubun geldigi sahne de muthis bir gizem bekliyorum muziklerde efsane olmalı. O bir hafta araya yurek dayanmaz.Allah yardimcimiz olsun24 aralığa yani 277.bölüme denk geliyor abi zaten sonra da ara verecek vadi
Aynen inş farklılık yapalim falan demez Gokhan Kirdar in degisik bir kafa yapisi var vadi aga temel çok sağlam sen diyosun ya dünyanın en iyi dizisi diye aynen öyle teknik detayları saymıyorum senaryosuyla dunyada esi benzeri olmayan bir yapimobaaaa 10 senedir beklenen an geliyor vadi bu başka dizilere benzemez uykunuzu kaçırır!
o sahnede çalacak tek bir müzik var tek o da bu aşk müziğidir
başka alternatif bile düşünemiyorum
biz boşuna dünyanın en iyisi demiyoruz aga buna karşı gelenlere tek bir soru soruyorum eşi benzeri var mı varsa örnek ver diyeAynen inş farklılık yapalim falan demez Gokhan Kirdar in degisik bir kafa yapisi var vadi aga temel çok sağlam sen diyosun ya dünyanın en iyi dizisi diye aynen öyle teknik detayları saymıyorum senaryosuyla dunyada esi benzeri olmayan bir yapim
Polat zarfi 22-29 Aralık 2005de göndermis. Yani üzerinden tamı tamına 10 yıl gecmis olacakbu bölüm bu olay gerçekleşince yine ortaya efsane senaryo çıkacak 2005 de 2015 de gelmesi üzerine gönderilen bir posta tam 10 yıl sonra dizide o süre reel olarak geçmiş olup zamanı bulduğunda Polat Alemdar a gelmiş olacak
O mektubun geldigi sahne de muthis bir gizem bekliyorum muziklerde efsane olmalı. O bir hafta araya yurek dayanmaz.Allah yardimcimiz olsun
Kaç Beden şarkısı Bu Aşk ı anımsatti bana siz ne dersinizbiz boşuna dünyanın en iyisi demiyoruz aga buna karşı gelenlere tek bir soru soruyorum eşi benzeri var mı varsa örnek ver diye
tabi veremiyolar
Aynen animsatiyo ama sozleri Vadiye uymuyor bence. Bu Aşk daha hareketliydiKaç Beden şarkısı Bu Aşk ı anımsatti bana siz ne dersiniz
Sozleri vadiye uyuyor aga cok anlamli sadece sahne secimleri dogru olsun yeterAynen animsatiyo ama sozleri Vadiye uymuyor bence. Bu Aşk daha hareketliydi
aynen aga çok benzer bi tarzda söylemiş üstad o yüzden benim çok çok hoşuma gitti acayip beğendimKaç Beden şarkısı Bu Aşk ı anımsatti bana siz ne dersiniz
Videoyu izlemedin mi bak izle yeni muzikle dahada bir hos olmus bir sayfa geriye donuver gorursunaynen aga çok benzer bi tarzda söylemiş üstad o yüzden benim çok çok hoşuma gitti acayip beğendim
bu arada zarf kesin gelecek mi nerden gördünüz bu tüyoyu
resmin altında videomu vardı gözükmedi bende bi daha bakayımVideoyu izlemedin mi bak izle yeni muzikle dahada bir hos olmus bir sayfa geriye donuver gorursun
Aga kral vadicilere bak orda gorurun simdi teldeyim yani kesin gibi birseyresmin altında videomu vardı gözükmedi bende bi daha bakayım
@-KADİR- aga video falan gözükmüyor bende yeniden atsana
tamamdır aga hemen bakıyorumAga kral vadicilere bak orda gorurun simdi teldeyim yani kesin gibi birsey
Aynen 177.bölüm Pusu tarihinin en iyi ilk 5 bolumune kesin girer.tamamdır aga hemen bakıyorum
izledim heycanla bekliyorum 277.bölümü acayip olacak acayip
nedense şu 77 li bölümlerde bişey var 177.bölümde çok müthiş efsane bi bölümdü
Bölüm sonu fena. Kibritci Halo Dayiyi oldurecek Memati ile Kazimda ateşin icinde kalacakCevat yıldırım ı yakıyor epey etkilemişti bu sahne
bu bölümde efsaneydi isyanlardaydım ne yapıyorlar bunlar bir sürü adam öldürdüler diye vay be ne günlerdi vadide harbi efsane öv öv bitmiyorBölüm sonu fena. Kibritci Halo Dayiyi oldurecek Memati ile Kazimda ateşin icinde kalacak
Aga iyi seyret herkes haddini bilecek ulan !bu bölümde efsaneydi isyanlardaydım ne yapıyorlar bunlar bir sürü adam öldürdüler diye vay be ne günlerdi vadide harbi efsane öv öv bitmiyor
adam büyük oynadı burdaAga iyi seyret herkes haddini bilecek ulan !