Bunu demen bile yetti eyvallah degerli yorumlarin icinaga ne diyim şimdi sadece abartma istersen diyorum
bakalım fragmanı bekliyoz aga bu saatler ızdırap saatleri fragmanı beklemekten fenalık geliyor bugün cenazemizde vardı bakalım çıkacak mı birde o varBakalım bu hafta nolacak bölümde
Fragmani birak bolumu yayinlasinlar kafibakalım fragmanı bekliyoz aga bu saatler ızdırap saatleri fragmanı beklemekten fenalık geliyor bugün cenazemizde vardı bakalım çıkacak mı birde o var
doğru haklsınFragmani birak bolumu yayinlasinlar kafi
Bu ne olmBen bunu daha once bir mesajimda yazdim herhalde
Neyse biraz havamizi atalim. 64 dogumlu Besiktasin efsane isimlerinden Sinan Engin, Kurtlar Vadisinin tekrarlarinin yayinlandigi kanalda dun gece kimi konustu. 2 18.30dan itibaren seyredin
@china_shangai abi ne diyosun
O kadar kucuk birsey miydi yaBu ne olm
Vadide akibeti nice olur senceismail aydın anlaşılan çok iyi bir insanmış tanıyanlar hep hakkında çok iyi konuşmuş zaten adamın yüzünde de bir güzellik var Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
aga bilmiyorum nasıl gösterecekler dizide de öldümü derler ortadan mı kaybolur bilemiyecem dizide de aniden öldüğü işlenebilir belki; kendisi senaryo ekibinde de yer alıyordu bak bunları konuşurken bile bencilliğimizi ortaya koyuyoruz aslındaVadide akibeti nice olur sence
aga bilmiyorum nasıl gösterecekler dizide de öldümü derler ortadan mı kaybolur bilemiyecem dizide de aniden öldüğü işlenebilir belki; kendisi senaryo ekibinde de yer alıyordu bak bunları konuşurken bile bencilliğimizi ortaya koyuyoruz aslında
fragman yorumunuda alalım aga sen aksiyonu seversin gerçi3 günde 1 milyon çok iyi
aga zaten kendisi din kültürü öğretmeniymiş emekli olmuş gerçekten çok üzüldüm ya mekanı cennet olsunismail aydın anlaşılan çok iyi bir insanmış tanıyanlar hep hakkında çok iyi konuşmuş zaten adamın yüzünde de bir güzellik var Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
müthişsin aga
Kendi sedinden değil miBaşımız sağolsun...
Değerli gönül dostumuz, Ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail Aydın,
bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İsmail Ağabeyimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.
Pana Film Ailesi
aynen başkan kasideyi kendisi seslendirmiş; zaten videoyuda resmi youtube hesabı paylaştı daha yeniKendi sedinden değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?