batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Pana Film açıklama yaptı, Facebook'a bakarken tesadüfen gördüm şok oldum resmen. Allah rahmet eylesin
Aynen bende okulda gordum arkadas dedi bu adam sahiden oldu mu falan resmi face adresini gorunce sok oldum. Allah rahmet eylesin.büyük şok oldu gerçekten otobüste eve doğru gelirken arkadaş haberlere bakıyodu vadide şok ayrılık deyince dur dedim gir şuraya girdi ve bu haberi gördüm. daha geçen bölüm sapasağlam olan adam bugün yok ölüm ani hayat fani mekanı cennet olsun
çok duygu yüklü bir şarkı gerçektenYüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah’ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı
Çok güzel bir türküdür
Adanalida sikca caliyorduYüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah’ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı
Çok güzel bir türküdür
finalde agladığın sahnede de bu çalmışAdanalida sikca caliyordu
Nereden biliyosun agladigi mifinalde agladığın sahnede de bu çalmış
bilrim ben aga az biraz müneccimlik vardır 😀Nereden biliyosun agladigi mi
Bizim eve dinleme cihazi falan mi yerlestirdin yoksa Az once agzimdan bu cikmisti dur dedim yazayim sonra sildim o kismi sonra sen alintiladin finalde agladin diyebilrim ben aga az biraz müneccimlik vardır 😀
dahasıda var evde akrabaların da vardı değil miBizim eve dinleme cihazi falan mi yerlestirdin yoksa Az once agzimdan bu cikmisti dur dedim yazayim sonra sildim o kismi sonra sen alintiladin finalde agladin diye
Ben bunu daha once bir mesajimda yazdim herhaldedahasıda var evde akrabaların da vardı değil mi
aga ne diyim şimdi sadece abartma istersen diyorum@-KADİR- niye yorum yapmadin kucuk bisey ama olsun Cumle aleme duyurdum bunu
Biraz hareketlilik sartBakalım bu hafta nolacak bölümde