Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Pana Film açıklama yaptı, Facebook'a bakarken tesadüfen gördüm şok oldum resmen. Allah rahmet eylesin :(

büyük şok oldu gerçekten otobüste eve doğru gelirken arkadaş haberlere bakıyodu vadide şok ayrılık deyince dur dedim gir şuraya girdi ve bu haberi gördüm. daha geçen bölüm sapasağlam olan adam bugün yok ölüm ani hayat fani mekanı cennet olsun

büyük şok oldu gerçekten otobüste eve doğru gelirken arkadaş haberlere bakıyodu vadide şok ayrılık deyince dur dedim gir şuraya girdi ve bu haberi gördüm. daha geçen bölüm sapasağlam olan adam bugün yok ölüm ani hayat fani mekanı cennet olsun
Aynen bende okulda gordum arkadas dedi bu adam sahiden oldu mu falan resmi face adresini gorunce sok oldum. Allah rahmet eylesin. :(

Kurtlar Vadisi Ekibi, Rol Arkadaşlarına Veda Etti
Hayatını kaybeden "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin oyuncusu İsmail Aydın için düzenlenen cenaze törenine, başta Necati Şaşmaz olmak üzere bütün çalışma arkadaşları katıldı.
kurtlar-vadisi-ekibi-cenazede-bulustu-7902897_x_2003_o.jpg

CUgl58kWcAEGUYT.jpg

Yüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah’ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı
Çok güzel bir türküdür :)

dahasıda var evde akrabaların da vardı değil mi
Ben bunu daha once bir mesajimda yazdim herhalde :D

Neyse biraz havamizi atalim. 64 dogumlu Besiktasin efsane isimlerinden Sinan Engin, Kurtlar Vadisinin tekrarlarinin yayinlandigi kanalda dun gece kimi konustu. 2 18.30dan itibaren seyredin :A

@china_shangai abi ne diyosun :A