Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ismail aydın anlaşılan çok iyi bir insanmış tanıyanlar hep hakkında çok iyi konuşmuş zaten adamın yüzünde de bir güzellik var Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Vadide akibeti nice olur sence
aga bilmiyorum nasıl gösterecekler dizide de öldümü derler ortadan mı kaybolur bilemiyecem dizide de aniden öldüğü işlenebilir belki; kendisi senaryo ekibinde de yer alıyordu bak bunları konuşurken bile bencilliğimizi ortaya koyuyoruz aslında

aga bilmiyorum nasıl gösterecekler dizide de öldümü derler ortadan mı kaybolur bilemiyecem dizide de aniden öldüğü işlenebilir belki; kendisi senaryo ekibinde de yer alıyordu bak bunları konuşurken bile bencilliğimizi ortaya koyuyoruz aslında

Dogru adam orada Münker Nekir tarafindan sorguya cekiliyo biz burada neyi konusuyoruz

ismail aydın anlaşılan çok iyi bir insanmış tanıyanlar hep hakkında çok iyi konuşmuş zaten adamın yüzünde de bir güzellik var Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
aga zaten kendisi din kültürü öğretmeniymiş emekli olmuş gerçekten çok üzüldüm ya mekanı cennet olsun

müthişsin aga

Başımız sağolsun...

Değerli gönül dostumuz, Ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail Aydın,
bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İsmail Ağabeyimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Pana Film Ailesi

Başımız sağolsun...

Değerli gönül dostumuz, Ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail Aydın,
bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İsmail Ağabeyimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Pana Film Ailesi

Kendi sedinden değil mi :)