''Triplere girme'' gibi kelimler kullanma üslübuna dikkat et. Asker arkadaşı değiliz seninle. Sen şuna cevap ver. Geçen gün Kırgın Çiçekler izliyor musun diye sordum. Bin tane şahit var, hayır izlemiyorum dedin. Eee Pazartesi akşamı yorum yapıyordun ya.@Çiğdem- üslubuna dikkat et şuursuz olan kendini belli eder nitekim ediyorda işine bak
@sürgünüm anladigim dilden cevap ver neymis anlamadigimiz bize ne istedigin diziyi izle ama orda triplere falan girme sana liste verelim falan diyen oldu mu hic istedigini izle @batuhankaralar biraz dusun yaptiginla biz sizin gibi iyi gunde degil her zaman vadinin yanindayiz istedigini izle ama genel gecer yorumlar yapip vadiyle bu karı dizisini kıyas falan etme sikletimiz degilsiniz birde hiç sıkılmadan vadi tutmuyor artık ondan konuşuyorlar demişsiniz yaptığız yanĺış bir hareket ben zaten diziyi izlemediğimi izlemeyeceğimi oncelerden söyledim bolim konularinda gordum zaten üç bes kişisiniz kimse yok eleştiri yazan yok siz gidip bize çakıyorsunuz neyin derdindesiniz anlamadım kompleksli olmayın
Ki izleyebilirsin bunda sıkıntı yok. İyi reyting alıyor muhakkak güzel dizidir. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsin. Edho'a gelince sadece ''kadın dizisi'' demende bir şey yok ama daha ağır hakaretler ediyorsunuz, yazılarını çıkarttırma bana. Eleştirinin de bir sınırı olmalı, diziye sevenlere saygısızlık etmeye hakkınız yok.