o daha iyiymiş kurtulcak tamam belli olduBildiğim kadarıyla ilaç içecek
o daha iyiymiş kurtulcak tamam belli olduBildiğim kadarıyla ilaç içecek
evet izliyorum ama ne kadar ağlasada hayatına astedeceğini sanmam onun hayatı bizim için vede dizinin reytingleri için çok önemli mesela kader çıksa ben diziyi bırakırım benim gibi mülyonlar var türkiyede ) onun için ona dokunan senaristi kuyruğundan asarlar tavana )İzliyor musun şu anda bölümü?
Belli de olmaz fragman çok çelişkili.
Ama ölü gösteriliyor bakalım Nasıl olacak ki kabus çıkacak bence.o daha iyiymiş kurtulcak tamam belli oldu
Ve Kader intahar eder @Çiğdem- sevinç namelerindeevet izliyorum ama ne kadar ağlasada hayatına astedeceğini sanmam onun hayatı bizim için vede dizinin reytingleri için çok önemli mesela kader çıksa ben diziyi bırakırım benim gibi mülyonlar var türkiyede ) onun için ona dokunan senaristi kuyruğundan asarlar tavana )
geberdi herhalde ayoll ohh kurtulduk kaç haftadır dizi izleme zevkimin içine ediyordudizi bitene kadar kaderime bişey olmaz o konuda rahatım
Kız seni yolarım, Kader ölemez doğru olamaz.kurtuduk ayoll ohhh sefam olsun
kaderin ruhu ayağa kalktı valla ruhu bundan sonra devam etsede benim için yeterligeberdi herhalde ayoll ohh kurtulduk kaç haftadır dizi izleme zevkimin içine ediyordu
kaderin ruhu ayağa kalktı valla ruhu bundan sonra devam etsede benim için yeterli
çok iyi oldu kader ve annesi defteri kapandı böylecelikle zaten cemre dışındakıleri çöpe atın gitsinler en sıkıcısı kaderdiKız seni yolarım, Kader ölemez doğru olamaz.