Ay yok doğru olamaz, Kader ölemez. Bunda bir şey var. 😱çok iyi oldu kader ve annesi defteri kapandı böylecelikle zaten cemre dışındakıleri çöpe atın gitsinler en sıkıcısı kaderdi
Ay yok doğru olamaz, Kader ölemez. Bunda bir şey var. 😱çok iyi oldu kader ve annesi defteri kapandı böylecelikle zaten cemre dışındakıleri çöpe atın gitsinler en sıkıcısı kaderdi
cenazesi kalkıyor ayoll gömülücek şimdi ama kaderin rüyasıda çıkabilirmi belki cenk onu hastaneye götürmüştür şuan hastaede bu rüyayı görebliyordursence de öldüm mü
çok iyi oldu kader ve annesi defteri kapandı böylecelikle zaten cemre dışındakıleri çöpe atın gitsinler en sıkıcısı kaderdi
yalnız hiç sevmedim bu bölümü ölmüş olma ihtimali sıfır ama niye böyle sahne çekme ihtiyacı duyarlarki gittikçe inandırıcılığını kaybeder hikaye ?Oha Kader öldü lan ciddi ciddi
ölmüş olma ihtimali yok zatende şimdi reyting için de bu kadar dramın tavana vurması olmadı ??Ay yok doğru olamaz, Kader ölemez. Bunda bir şey var. 😱
Ağzım açık kaldı şu an...
Ay yok doğru olamaz, Kader ölemez. Bunda bir şey var. 😱
Ağzım açık kaldı şu an...
reyting için acıtenin dibine vurmuşlar uzun vadede zarar verir izleyiciye saygısızlıkyalnız hiç sevmedim bu bölümü ölmüş olma ihtimali sıfır ama niye böyle sahne çekme ihtiyacı duyarlarki gittikçe inandırıcılığını kaybeder hikaye ?
yok ölmedi bencecenazesi kalkıyor ayoll gömülücek şimdi ama kaderin rüyasıda çıkabilirmi belki cenk onu hastaneye götürmüştür şuan hastaede bu rüyayı görebliyordur
Bence de hayal ya Kader ölemez yani, ölse bile böyle kuru bir sahne olmaz bence.yalnız hiç sevmedim bu bölümü ölmüş olma ihtimali sıfır ama niye böyle sahne çekme ihtiyacı duyarlarki gittikçe inandırıcılığını kaybeder hikaye ?
ölmüş olma ihtimali yok zatende şimdi reyting için de bu kadar dramın tavana vurması olmadı ??
uyanır uyanmazda kendine bir sevgili yaptı gibi sanırım kaderin şansına balon cenk düşecek
dizi biter ama kader ölmez onu söylemiştik başta
İzleyiciyi baya şaşırttılar ama beğendim sahneyi ben.
çok itici bir sahneydi seyircinin duygularıyla oynadılarSahne zaten rüyaydı yoksa içinden Kader'in çıkması normal mi sizce bence güzel bir sahneydi ince bir sahneydi
Bence güzel sahneydi ince bir sahneydi aslında hem iyi yanıltmaca hem de Kader yapmak üzere olduğu bir hatanın farkına varmış oldu aslındauyanır uyanmazda kendine bir sevgili yaptı gibi sanırım kaderin şansına balon cenk düşecek
ama gereksiz bir sahneydi olmasaydı çok daha iyi olurdu
Bence iyiydi sahne herkes inandı öldüğüneçok itici bir sahneydi seyircinin duygularıyla oynadılar
yok canım ne inanması dedik ya burda ölmez diye 😀Bence güzel sahneydi ince bir sahneydi aslında hem iyi yanıltmaca hem de Kader yapmak üzere olduğu bir hatanın farkına varmış oldu aslında
Bence iyiydi sahne herkes inandı öldüğüne
En başta ağzınız açıktı amayok canım ne inanması dedik ya burda ölmez diye 😀
reyting için yapılmış bir hamle ama bu dizinin reyting için böyle ucuz numaralara ihtiyacı yok izleyiciyileri soğutucaklaruyanır uyanmazda kendine bir sevgili yaptı gibi sanırım kaderin şansına balon cenk düşecek
ama gereksiz bir sahneydi olmasaydı çok daha iyi olurdu
ama işte yanıltamadı .. ben şahsen öldüğüne en ufak bir ihtimal dahi vermedim öyle olunca şaşırmadan çok sahne havada kaldı gibi bilmiyorum öldüğünü düşünen varmıydı ? kaderin ruhu havalarda dolaşması herşeyin son hızla oluşu ölümü herkesin toplanması üstüne ağıtlar feryatlar anında cenaze töreni orda kaderin yine ruh olarak cenazesinde sohbetleri muhabbetleri herşey 10 dakikaya sığıyorsa heleki bizim dizilerde kader gerçekten ölse dizide o bölüm ondan sonraki bölüm ve bir sonraki bölüm kaderin ölümüyle alakalı olurdu iyi kötü dizilerimizi senaristlerimizi tanıyoruz başrolün ölümünü ağıtlaı cenazeyi dramı 10 dakikada çekecek babayiğit daha gelmedi memlekete )Bence güzel sahneydi ince bir sahneydi aslında hem iyi yanıltmaca hem de Kader yapmak üzere olduğu bir hatanın farkına varmış oldu aslında
Bence iyiydi sahne herkes inandı öldüğüne