Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Çiğdem- üslubuna dikkat et şuursuz olan kendini belli eder nitekim ediyorda işine bak
@sürgünüm anladigim dilden cevap ver neymis anlamadigimiz bize ne istedigin diziyi izle ama orda triplere falan girme sana liste verelim falan diyen oldu mu hic istedigini izle @batuhankaralar biraz dusun yaptiginla biz sizin gibi iyi gunde degil her zaman vadinin yanindayiz istedigini izle ama genel gecer yorumlar yapip vadiyle bu karı dizisini kıyas falan etme sikletimiz degilsiniz birde hiç sıkılmadan vadi tutmuyor artık ondan konuşuyorlar demişsiniz yaptığız yanĺış bir hareket ben zaten diziyi izlemediğimi izlemeyeceğimi oncelerden söyledim bolim konularinda gordum zaten üç bes kişisiniz kimse yok eleştiri yazan yok siz gidip bize çakıyorsunuz neyin derdindesiniz anlamadım kompleksli olmayın
''Triplere girme'' gibi kelimler kullanma üslübuna dikkat et. Asker arkadaşı değiliz seninle. Sen şuna cevap ver. Geçen gün Kırgın Çiçekler izliyor musun diye sordum. Bin tane şahit var, hayır izlemiyorum dedin. Eee Pazartesi akşamı yorum yapıyordun ya. :) https://fav10.net/forum/threads/kırgın-Çiçekler-21-bölüm-yorumları.252247/page-2#post-2562931

Ki izleyebilirsin bunda sıkıntı yok. İyi reyting alıyor muhakkak güzel dizidir. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsin. Edho'a gelince sadece ''kadın dizisi'' demende bir şey yok ama daha ağır hakaretler ediyorsunuz, yazılarını çıkarttırma bana. Eleştirinin de bir sınırı olmalı, diziye sevenlere saygısızlık etmeye hakkınız yok.

Ama ekrandan alamıyorsun kendini 😉))) bölüm sırasında da yaptığın yorumlar cabası :)) bence böyle yorum yapıp daha fazla düşürme kendini 😉 Kadın dizisi diye aşağıladığın dizinin konusunda o Zaman niye yorum şov yapıyorsun diye sana sorarım :) Bazı kişilerin fazla etkisine kalıyorsun biraz kendin ol:) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler Ada'ma :)))))))))
Abi ben baskasinin etkisinde kalacak yasi coktan gectim. Ben bastanda dedim dizi ne olursa olsun ben Raci-Bahadır oldugu surece izlerim diye. Dun ki bolum evet guzeldi ama ondan onceki 3-4 bolum kadin agirlikliydi. Gecen hafta ki konuya bak orada da yorumlarim bulunuyor onlari da bir gozden gecir

''Triplere girme'' gibi kelimler kullanma üslübuna dikkat et. Asker arkadaşı değiliz seninle. Sen şuna cevap ver. Geçen gün Kırgın Çiçekler izliyor musun diye sordum. Bin tane şahit var, hayır izlemiyorum dedin. Eee Pazartesi akşamı yorum yapıyordun ya. :) https://fav10.net/forum/threads/kırgın-Çiçekler-21-bölüm-yorumları.252247/page-2#post-2562931

Ki izleyebilirsin bunda sıkıntı yok. İyi reyting alıyor muhakkak güzel dizidir. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsin. Edho'a gelince sadece ''kadın dizisi'' demende bir şey yok ama daha ağır hakaretler ediyorsunuz, yazılarını çıkarttırma bana. Eleştirinin de bir sınırı olmalı, diziye sevenlere saygısızlık etmeye hakkınız yok.
surgunum cevap verirdim verecektim de ama olmayan seye oldu diyosun ben edho konusuna girip elestiri falan yapmadim cunku takip etmiyorum ilk bolumleri izledim kararimi verdim izlemiyorum elestiri falan da izlemedigim diziye yapmam sadece vadi ile o kadin dizisini ayni cumlede kullanilinca cevap vermisimdir birde yalan yanlis konusma konusuyorsun hadi goster bakalim hakaret edici asagilayici mesajlarimi ben ne dedim sana kirgin cicekleri takip etmeyi biraktim denk gelirsem izliyorum ve hala dedigimi yapiyorum

Abi ben baskasinin etkisinde kalacak yasi coktan gectim. Ben bastanda dedim dizi ne olursa olsun ben Raci-Bahadır oldugu surece izlerim diye. Dun ki bolum evet guzeldi ama ondan onceki 3-4 bolum kadin agirlikliydi. Gecen hafta ki konuya bak orada da yorumlarim bulunuyor onlari da bir gozden gecir
Neyse senin eşeğin kancık olsun :) sen haklısın paşam özür dilerim :( ama ben burada Köse'mi eleştirip ondan sonra o konuda destan yazarsam ve izlersem senin kendini savunduğun gibi bende kendimi savunursan kendime inancım güvenim kalmaz :(

CUGjWl_WEAAS2hf.jpg

CUGjXgBWIAAP6wj.jpg

Aşkın Nöbeti Tuttu
Aşkın nöbeti tuttu
Gül yüzünü görmedikçe ayılmaz
Ağzım dilini yuttu
Muhabbetin sahtesine açılmaz
Sevmeyi bilirsin
Acıyı tasayı bilmezsin lakin
Zaman davul senin mekanında
Tokmak senin elinde
Mekan hayallerinde
Hayal senin elinde
Sen istediklerinle cirit oyna
Ben isteyebileceklerimin sınırında
Volta atarım boyuna
Aşk sana oyun
Bana ibadet
Sesinin sihrine takılmış koyun
Bulamaz ülkende bir gülüş saadet

zübeyr şaşmaz bari en azından necati şaşmaz ın yanında yer alsaydı pana filme de kurtlar vadisi ne katkısı epeyce olurdu bu küslük işi olmadı yakışmadı yakışmıyor

Yazim grubunun en basarili bölümü.. yazim ekibinden yönetmenine kadar.. muazzam bir bölüm.. 232.Bölüm dahil.

Iki bölüm birer sinema filmi gibi.. tüm ekibe büyük tebrik.

Son düzenleme:
Bizim Vadide de su hata var. Dirilise bakiyorum adamlar aksiyonu sakiz gibi uzatiyo. Yarim saat once aksiyonu veriyolar sonrasi bos. Birde sonda aksiyon var. Bizimkiler aksiyonu 2 dakika da bitiriyorlar. Bu hatadan donsunler artik

@takas aga EDHO'nun yorum konusunda yazdığın mesaja istinaden cevabımı buraya yazıyorum. Çakma Vadiciler, derece derece dönekler gibi şeyler kullanmışsın o mesajlarını da aldım. Aga emin ol EDHO'da Nazlı ile Meryem'in sahneleri Polat ile Zeynep'in sahnelerinden daha heyecanlı oluyor. Gölge'yi hesaba katmadan 13 yılda ilk kez bir kadın düşman oldu ya bu kadar mı ele ayağa düştü bu dizi yok mu şöyle İskender Büyük gibi bir düşman?

Diyeceğim tek şey şu, Pusunun son 2-3 sezonunu beğenen varsa kesinlikle Vadinin eski bölümlerini başa alıp izlemesin. Ben memnuniyetsizliğimi dile getirdim ama suçlu oldum, siz yargılayın siz karar verin.

Alttaki 2 yorum batuhankaraların perşembe günü vadi konusunda yaptığı yorumlar;
Aga bölüm orta başladı ama sonlara doğru çok fena hareketlendi. Son sahnede kalpten gidiyordum 10 üzerinden 7.5 veriyorum ben :)

Aynen bir bölüm heveslerini alsınlar bakalım, biz kimleri gömdük kolay kolay kan kaybetmeyiz :)

Bu da dün eşkiya konusunda batuhankaraların vadici kardeşlerine! bir vadici olarak! yazdığı mesaj;
Bırak ya Vadi düşük alıyor diye Eşkıya'yı bombalıyorlar yok kadın dizisiymiş reytingleri ondan iyi gidiyormuş. Vadi artık olmuyor anlamıyorlar ki.

üstte vadiden biz olarak bahseden zat altta bizden onlar diye bahsediyor ve vadiyi gömüyor. sonrada benim yazdığım yorum haksız olmuş oluyor.
eşkiyayı izlemeyin demiyorum ki böyle bi hakkım da haddimde yok (tv de salı günü bişey olmadığı için bende izliyorum boşsam) ama 3-5 bölümlük vadi ekmeğini yiyen bir diziye koca efsaneyi satmayın ulan o dizi 3 reytign almış olsa bu yorumları yapmazdın batuhankaralar reytinge göre konuşuyosun veya konuşuyosunuz. ki bu en iyi günlerinde almış olduğu reytingte öyle ahım şahım bişeyde değil vadi alıyor 7 küsür bu dizi alıyor 8 küsür neden bahsediyosunuz.
yarın bi gün yeni bir dizi gelip salı günü eşkiyanın dip yapmayacağının garantisi var mı yok vadinin hiç değilse kemik kitlesi var ölüsü 6-7 alır anlatabildim değil mi?
@sürgünüm

Nereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
Üstteki mesaj polat şaşmazın aynı gün içerisinde yazdığı mesaj
alttaki ve onlarca benzeride yine aynı gün eşkiya konusunda yazdıkları;

Bu isin sonu bosanmaya kadae gider. Kayinvalidesiyle arayi duzeltmisken simdi hepten ipleri koparacak Meryem. Nazli da kafayi siyirir bebegi dustu sonucta
Reklamin bitmesini bekle efsane bitti

abinin dediği gibi seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor eşkiya konusunda 50 tane yorumun var böyle :D hee birde abi açıkça söylememiş ama bazılarının etkisinde kalıyorsun derken takasın etkisinde fazla kalma demek istemiş o mesajı da vermiş olalım açıkça :)

Son düzenleme:
Hangi dizi İsrail flamasının üzerine kan sıçratabilir? Hangi dizi Kerbela'dan bahsedebilir? Hangi dizide dua okunabilir? Hangi dizi kadın erkek ilişkilerini cıvıklaştırmadan verebilir? Hangi dizi Türk aile yapısını bozmadan izlenilebilir? Hangi dizi örf adetlerimizi bozmadan verebilir? Hangi dizi çocuk-ebeveyn ilişkilerini böyle verebilir? Hangi dizi devlet mekanizmasındaki kokuşmuşluğu gün yüzüne çıkarabilir? Hangi dizi derin devlet-mafya ilişkisini bu denli açık verebilir? Hangi dizi bu kadar kaliteli türküler çalabilir? Hangi dizi Avrupa'nın iki yüzlülüğünü ve yav***lığını yayınlayabilir? Hangi dizi Ortadoğu bataklığındaki kirli örgüt-batı ilişkilerini yayınlayabilir? Hangi dizi kilisenin kirli pazarlıklarını yayınlayabilir? Ve son olarak hangi dizi ilk haftadan son haftaya kadar zirveye oynayabilir? Tabiki de ''Kurtlar Vadisi Pusu''

Bir Yorum

Bu da dün eşkiya konusunda batuhankaraların vadici kardeşlerine! bir vadici olarak! yazdığı mesaj;

üstte vadiden biz olarak bahseden zat altta bizden onlar diye bahsediyor ve vadiyi gömüyor. sonrada benim yazdığım yorum haksız olmuş oluyor.
eşkiyayı izlemeyin demiyorum ki böyle bi hakkım da haddimde yok (tv de salı günü bişey olmadığı için bende izliyorum boşsam) ama 3-5 bölümlük vadi ekmeğini yiyen bir diziye koca efsaneyi satmayın ulan o dizi 3 reytign almış olsa bu yorumları yapmazdın batuhankaralar reytinge göre konuşuyosun veya konuşuyosunuz. ki bu en iyi günlerinde almış olduğu reytingte öyle ahım şahım bişeyde değil vadi alıyor 7 küsür bu dizi alıyor 8 küsür neden bahsediyosunuz.
yarın bi gün yeni bir dizi gelip salı günü eşkiyanın dip yapmayacağının garantisi var mı yok vadinin hiç değilse kemik kitlesi var ölüsü 6-7 alır anlatabildim değil mi?
@sürgünüm

abinin dediği gibi seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor eşkiya konusunda 50 tane yorumun var böyle :D hee birde abi açıkça söylememiş ama bazılarının etkisinde kalıyorsun derken takasın etkisinde fazla kalma demek istemiş o mesajı da vermiş olalım açıkça :)
Bu konu hakında son mesajım:

Kendi aranızdaki probleme çoğul olarak konuşarak tüm Edho izleycisini katıyorsun bundan rahatsız oluyorum. Reytinge göre bugüne kadar dizi izleyen namerttir. Kurtlar Vadisi'ni 17 reyting alırkende izliyordum 7 reyting alırkende izliyorum. Gürkan Uygun'un Kaçak dizisini 52 bölüm izledim ortalama 3-4 reyting alıyordu. Tuba Büyüküstün'ün 20 Dakika ve Kara Para Aşk dizilerini izledim ortalama 3-4 reyting alıyordu. Yani sevdiğim oyuncuların dizilerini izliyorum. Kenan İmirzalıoğlu'nun her dizisini izlerim reytingi hiç önemli değil. Öyle bir konuşuyorsun ki; Edho 10 reyting alınca biz izlemeye başladık? Geçen yıl hazırlığı başlayınca tam o zamanlar izleyeceğimi söyledim. Şimdi de söylüyorum: Gürkan Uygun'un yeni başlayacak dizisi ”Sarı Mercedes Yarımcalı”yı izleyeceğim, kaç reyting alırsa da alsın. (Kaldı ki şu forumda reyting konusuna girmeyen tek kişi bendirim, ileti yollayınca arkadaşlar bin de bir bazen giriyorum.)

Sizden ricam birisine bir şey söyleyecekseniz benim üzerimden hiç konuşmayın. Özellikle @batuhankaralar ve @Çiğdem- ikinize de söylüyorum. Vadi'yi sevmiyorsanız izlemeyin bu kadar basit, hatır gönül için dizi izlenmez. Kıyaslama yapıyorsunuz ve insanlara cevap hakkı doğuyor.

Bin tane derdim sıkıntım var akşamları dizi izleyip kafa dağıtmaya çalışıyorum sizinlemi uğraşacağım. Bundan sonra kim mesajımdan alıntı yapıp Eşkıya ve Vadi'yi kötülerse engellerim ve bir daha da konuşmam bunu bilesiniz.

Ben iki diziyi de severek izliyorum. Tam 20 yaşımı doldurup askere gittiğimden beri yaklaşık 13 senedir babamdan bile akıl almadım. Yani bu saatden sonra sizden mi akıl alacağım?

Bu yazdıklarım @china_shangai abiyi bağlamaz. Bugüne kadar tek kırıcı lafını görmedim, ayrıca büyüğümdür kendisine saygısızlık yapmak istemem.

@sürgünüm

Aga ben orada diziye efsane demedim ki bolumun sonu efsane bitti dedim :D Ama genel anlamda dizinin yarisi kari sahnesi dolu.
Ben diziye yeni Vadi diye baslamistim ilk konuda da yazdim. Ama soyle geriye donuo bakinca dizinin nasil birsey oldugu anlasiliyor.Dizinin kotu olduguna 11.bolumden itibaren vardim zaten. Cakir hapse girmis gireli 12.bolume kadar kadin sahneleri izliyoduk son sahnelerde ayni bitiyodu yok Cakir kafasina sikacak mi Alpaslan oldu mu Cakira ne olacak hep ayni yerde bitiyordu.11.bolumde fazlalasinca sevmedigim sahneler artik İllallah getirdi. Ama 12.bolumu begendim. Diziye 5 bolum sonra ilk defa konsantre olarak izlemistim. Ama yine de fikrim degismedi.

Son düzenleme: