cidden dediğin gibi başkan nasıl etcez bilmiyorum yatsan kapatsan olmuyor bekle bekle nereye kadar zor bir durumCan çıkar huy çıkmaz illa kanırtacaklar ))))
cidden dediğin gibi başkan nasıl etcez bilmiyorum yatsan kapatsan olmuyor bekle bekle nereye kadar zor bir durumCan çıkar huy çıkmaz illa kanırtacaklar ))))
Aga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlarbrem ilk defa duydum aga
takma aga bir o mu kaldı moralini bozacak 🙂Aga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlar
Ak partili olmanın dayanılmaz ağırlığı olsa gerek )))) la olm sen manyak mısın işin gücün yok mu senin kafanı taktığın mevzuya bak 😉)))Aga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlar
Ak partili olmanın dayanılmaz ağırlığı olsa gerek )))) la olm sen manyak mısın işin gücün yok mu senin kafanı taktığın mevzuya bak 😉)))Aga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlar
Ağır işsizlik işteAk partili olmanın dayanılmaz ağırlığı olsa gerek )))) la olm sen manyak mısın işin gücün yok mu senin kafanı taktığın mevzuya bak 😉)))
Ak partili olmanın dayanılmaz ağırlığı olsa gerek )))) la olm sen manyak mısın işin gücün yok mu senin kafanı taktığın mevzuya bak 😉)))
perşembe akşamı ne hikmetse kayboluyon ama ortadanAğır işsizlik işte
Üniversite de hic mi ders vermiyolrAğır işsizlik işte
İşsizlik maaşı Nasıl çatır çatır yenir onun dersini alıyor arkadaş ))))Üniversite de hic mi ders vermiyolr
Perşembe ggünü işte aktiftimperşembe akşamı ne hikmetse kayboluyon ama ortadan
Aktrol maaşı ddiyelimbiz onaİşsizlik maaşı Nasıl çatır çatır yenir onun dersini alıyor arkadaş ))))
son haftada öyleydin aga da ben yine de şimdiden yerimi hazırlayım dedim 😀Perşembe ggünü işte aktiftim
Aktrol maaşı ddiyelimbiz ona
mmaş olayı ne neyi kast ediyonuzPerşembe ggünü işte aktiftim
Aktrol maaşı ddiyelimbiz ona
Nereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok@-KADİR- bugün edho çok heyecanlı mutlaka seyret )))))))))))
Abi anladı @china_shangaison haftada öyleydin aga da ben yine de şimdiden yerimi hazırlayım dedim 😀
mmaş olayı ne neyi kast ediyonuz
pek sayılmaz sadece ünal ın yakaladığı adam birde fahri nin şefi dikkat çekiyor maçı izlerim abi ben beni sarmıyor sana iyi seyirler 🙂@-KADİR- bugün edho çok heyecanlı mutlaka seyret )))))))))))