Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bence acayip yakisiyor. Cok daha karizma oluyor Nagehan yenge ustayi iyi giyindiriyorIlk resim cok güzel.. Polat'a yelek bence yakismiyor.
Bence acayip yakisiyor. Cok daha karizma oluyor Nagehan yenge ustayi iyi giyindiriyorIlk resim cok güzel.. Polat'a yelek bence yakismiyor.
Gecen sezona gore nasil gidiyoruz senceSezonun en beğendiğim bölümler şuan için 264 ve 268. Bölümler.
Genel yorum yapmak için daha çok erken fakat aksiyon sahnelerinde ciddi şekilde düşüş var.. son bölümlerle aksiyon sahneleri artık nerdeyse izlenilmez halde geldi malesef..Gecen sezona gore nasil gidiyoruz sence
Aksiyon sahnelerinde dusus var ama artik gecen sene ki sıkmıyor demi. Gecen sene belirli bir konumuz yoktu ama bu sezon cok saglamiz en az 10 bolumluk elimizde saglam bir senaryo var.Genel yorum yapmak için daha çok erken fakat aksiyon sahnelerinde ciddi şekilde düşüş var.. son bölümlerle aksiyon sahneleri artık nerdeyse izlenilmez halde geldi malesef..
doğrudur aga necati abiyi göremiyoruz ki hiç kaç yıldır bir programa çıkmadı 😀aga eski bi resme benziyor
aga çok özledim ustayı ya beyaz show a çıkması için bi kampanya mı başlatsak diye düşünüyorumdoğrudur aga necati abiyi göremiyoruz ki hiç kaç yıldır bir programa çıkmadı 😀
aga hatırlıyor musun usta beyaz şova çıkacaktı ne olduysa gece olmadan gündüz gelmekten vazgeçti zaten akşamda gezi olayları başlamıştıaga çok özledim ustayı ya beyaz show a çıkması için bi kampanya mı başlatsak diye düşünüyorum
İnşallah çıkar aga bi yere özledik ustayıaga hatırlıyor musun usta beyaz şova çıkacaktı ne olduysa gece olmadan gündüz gelmekten vazgeçti zaten akşamda gezi olayları başlamıştı
mesut yar a mı çıksa aga beyaz la geçen sene çıkmadıysa bu sende çıkmaz usta beyaz kızmış olabilirİnşallah çıkar aga bi yere özledik ustayı
yok aga ya ne işi var mesur yarda falan boşvermesut yar a mı çıksa aga beyaz la geçen sene çıkmadıysa bu sende çıkmaz usta beyaz kızmış olabilir
aklıma isim gelmedi kim var ki 😀yok aga ya ne işi var mesur yarda falan boşver
Hacı usta istemiyordur yoksa çıkmak isteseler zaten çıkar .Yakında çıkacaktıraga çok özledim ustayı ya beyaz show a çıkması için bi kampanya mı başlatsak diye düşünüyorum
İnşallah çıkar özledik onun güzel sohbetiniHacı usta istemiyordur yoksa çıkmak isteseler zaten çıkar .Yakında çıkacaktır