Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bazıları için o günler bitti bazıları geri döndürülebilir bence bunların %60 ı geri döndürülebilir yapılacak sağlam hamlelerle

bazıları için o günler bitti bazıları geri döndürülebilir bence bunların %60 ı geri döndürülebilir yapılacak sağlam hamlelerle
doğru aga bu açıdan bakmak lazım o yüzden vadinin bitmesi falan söz konusu olmaz birde şu var vadinin kanal bulamayacağını kanal d nin vadiyi bitireceğini falan sen bunlara ne diyorsun ben ne dediğimi söylemeyeyim şimdi

Ulan buldunuz birbirinizi başladınız boya badanaya
)))

O izleyenlerin geri gelmesi bu şartlarda çok zor boşa kürek sallamayın 😉

Ulan buldunuz birbirinizi başladınız boya badanaya
)))

O izleyenlerin geri gelmesi bu şartlarda çok zor boşa kürek sallamayın 😉
hayırdır başkan reklama mı girdi dizin , bu şartlarda tabi zor işte birşey yapılabilir mi onu mütaala ediyorduk

''Her kim olursa olsun,her nerede olursa olsun,kadın yada erkek olsun ; İhanet edeni Affetmem''
@china_shangai 😀

böyle bişey ihtimal dahilinde dahi olamaz aga biz ne zaman istersek o zaman biter kanal d nin hali ortada vadi dışında totalde en yüksek reytingi 4

çok sağlam hamleler ve süreklilikle bi kısmı geri kazanılır buna inanıyorum

şu karizmaya bakarmısın aynı babası
bebekken bile karizma olmak böyle bişey

Senin fragman hakkındaki yorumun ne @-KADİR-
fragman iyi baskan hareketli bir bolum olacak tabi ben senaryoya bakacam ilerleme gelisme olacak mi o onemli ki olacaga benziyor ins bekledigim gibi tempo artarak devam edecek

Aga bu ali nadir nasil cocuk yav hic gulmuyor ayni ben gibi fazla ciddi

fragman iyi baskan hareketli bir bolum olacak tabi ben senaryoya bakacam ilerleme gelisme olacak mi o onemli ki olacaga benziyor ins bekledigim gibi tempo artarak devam edecek

Sen çok mu ciddi bir insansın 😉

büyüyünce acayip bişey olacaktır böyle ciddi çocukları çok severim

Sen çok mu ciddi bir insansın 😉

kadir benim kardeşimdir ama abi ne laf sokuyosun be geçen sayfalarda ki yorumlarınızı da okudum abi yine döşemiş
@-KADİR- aga biz abiyle aşık atamayız söylim