Şu yazdığından bişey anladıysam ne olayım 😉)) şunu tane tane söyle@china_shangai baskan ayla algan yeni karektermis Profesor Anadolu ismide garipmis
abi şu kadın varyaŞu yazdığından bişey anladıysam ne olayım 😉)) şunu tane tane söyle
Acaba burdan nereye varacaklarabi şu kadın varya
dün hangi karekteri canlamdıracağını konuşmuştuk yeni bir karektermiş ismide garip diyoruö Profesör Anadolu
Ya bırak Allah aşkına sen buna replik mi diyorsun 😉 repliğin kralı az sonra bekleriz seni de 😉Zeynep : Senden Korkmuyorum!
Gölge : Çünkü Sadece Gölgemi görüyorsun.
bence başkan , size iyi seyirlerYa bırak Allah aşkına sen buna replik mi diyorsun 😉 repliğin kralı az sonra bekleriz seni de 😉
Yine de göz ucuyla bakıver bari 😉 kimseye söylemem sözbence başkan , size iyi seyirler
pek bir yere varacağını sanmıyorum ne olabilir ki yaşlı bir profesör saklanıyor falan değişik yaniAcaba burdan nereye varacaklar
İnşaallah sağlam Temel'lere bağlarlar 😉 bir ara Abdül ve sevgilisi bir dağ evine gitmişlerdi .adsız diye bir karakter girdi diziye . Baya bir psikopattı . Sonra birden uçurumdan yuvarladılar Ada'mı . Meğerse etkisiz ve anlamsız bir karaktermiş 😉pek bir yere varacağını sanmıyorum ne olabilir ki yaşlı bir profesör saklanıyor falan değişik yani
eyvallah aga seni takdir ettiğimi söylemiştim herhalde bizim tek adresimiz var yolumuzdan şaşmayız 😀
Sen git beni affette takıl melun 😉 normal vadi gününde kaybolur şimdi de biz buda takılalım der
Sizin birde kırgın çiçekleriniz vardı Kadir 😉 harbi o dizi ne oldueyvallah aga seni takdir ettiğimi söylemiştim herhalde bizim tek adresimiz var yolumuzdan şaşmayız 😀
yani dediğin gibi olsa iyi olur yoksa yeni bir karekter sokmanın ne anlamı oluyor ne de bir katkısı ilginç olmuş birinin annesi falan çıkmasındaİnşaallah sağlam Temel'lere bağlarlar 😉 bir ara Abdül ve sevgilisi bir dağ evine gitmişlerdi .adsız diye bir karakter girdi diziye . Baya bir psikopattı . Sonra birden uçurumdan yuvarladılar Ada'mı . Meğerse etkisiz ve anlamsız bir karaktermiş 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?