Yanibu haftaki bölümde cumhuriyet bayramına denk geliyor kurban bayramıda perşembeydi geçen sene ki 23 nisan da perşembe ye denk gelmişti
kandillerin 3 te ikiside perşembe ye denk geliyor
O zaman bende yorum yapıyorum deliye her gün bayram 😉)))))))kandillerin 3 te ikiside perşembe ye denk geliyor
yani tespitte bulunuyorum işte yorumu sana kalmış 🙂
doğru başkanO zaman bende yorum yapıyorum deliye her gün bayram 😉)))))))
Terbiye iyidir 😉 ama zor iştir () zoru becerdiğin için tebrik ederim terbiyeli genç Ada'm 😉))doğru başkanbugünde bizim terbiye günümüz
başkan sende de her yol var mşllh 🙂Terbiye iyidir 😉 ama zor iştir () zoru becerdiğin için tebrik ederim terbiyeli genç Ada'm 😉))
Her yol derken başganım 😉)))başkan sende de her yol var mşllh 🙂
bir entel bir filozof bir avamlık hepsi mevcut diyorum 🙂Her yol derken başganım 😉)))
Ben bir aynayım kendini Nasıl görmek istersen ben oyumbir entel bir filozof bir avamlık hepsi mevcut diyorum 🙂
ama şu saatlerde filozofluğun üstünde ben senle kaşık atamam eyvallah başkan 😀Ben bir aynayım kendini Nasıl görmek istersen ben oyum
ha ha koptum ya helal başkan işte budurLa olm bir elimde puset kızı sallıyorum diğer elimde cep sana cevap veriyorum 😉)) ruh halimi sen anla artık) yarı entel yarı dantel yarı avam yarı filozof seç beğen al)))
Nasipse 20.45 'te Mutlu oluruz Kadir'imha ha koptum ya helal başkan işte budur
inş abi biz bunları her türlü tokatlarızda işte hoca dolayısyla bir acaba var yoksa affetmeyiz 🙂Nasipse 20.45 'te Mutlu oluruz Kadir'im
Heyecanla bekliyoruz İnşallah üstune koya koya giderixbugün günlerden fragman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?