gördüm abi ben sana diyom adamlar felaket hazırlanıyorlar yeni sezonakadir gördün mü millet 2 ay evvelinden çekimlere başlamış
gördüm abi ben sana diyom adamlar felaket hazırlanıyorlar yeni sezonakadir gördün mü millet 2 ay evvelinden çekimlere başlamış
inşaallah biz de hazırlanıyoruzdurgördüm abi ben sana diyom adamlar felaket hazırlanıyorlar yeni sezona
bak daha bizimkiler daha tatil yapıyorlardır ondan eminiminşaallah biz de hazırlanıyoruzdur
oh çok hakettiler ya yapsınlar bakalımbak daha bizimkiler daha tatil yapıyorlardır ondan eminim
vadinin tek rakibi kendisidir 😀oh çok hakettiler ya yapsınlar bakalım
bu sezon baya bir çetin geçecek
harikasın aga bu sahneye bayılmıştım ben hemen tekrar izliyorum206.Bölümü izledim dün aksam.. Polat ve Abdülhey'in "veda" sahnesi, bir inanilmaz.. Polat - Abdülhey yerine sanki Necati - Kenan tartismasi var.. o kadar icten konusulmus.. Necati Sasmaz hayran birakti bir kez daha..
vadinin tek rakibi kendisidir 😀
Aga 209 sezonun en iyi bölümüydü zatenDün gece 209.Bölümü izledim.. muhteşem bir bölüm. 196' dan buyana en güzel bölümdü. Aksiyon sahneleri çok güzel hazırlanmış. Yazete üzeri izledim, sansürsüz bir başka oluyor.
Taptalk 2
Aga Karanın Gece Gündüzde konuk olduğu bölümü izle bak adamı ilk orada gördüm ve hayranı oldum harika bir oyuncu yaHakan Boyav büyük bi oyuncu aga efsane bi isim
ne cezası abiKadir ilk cezanIda almI§ oldun ff e ho§geldin
Sana bildirim gelmedi mi hakaret cezasI yakuyla olan diyalogunne cezası abi
htrladım , ne olacak şimdiSana bildirim gelmedi mi hakaret cezasI yakuyla olan diyalogun
htrladım , ne olacak şimdi
anladım hakaret dediler ama orda hkretlik birşey söylemedim adam orda takas a benim söylediğim mealde belki daha tahrik edici şekilde 2 sayfa mesaj yazdıBissey olmaz ilk cezan onlarin ceza puani var 15 ceza puanina gelirsen banlanirsin suanlik onemli deil
eyvllah abi hoşbulduk 😀Kadir ilk cezanIda almI§ oldun ff e ho§geldin
Neyse ali§irsin zamanla vadiden haber yok daha nugun sabah gazetesi magazin yazari mevlùt tezelin yazisini okudunmu okumadiysan oku vadinin kanal d ye transferinde ki rekor ucretin cok fahi§ oldugu ve bunu karsilsmasinin zor oldugunu zarar ettigini yazmisanladım hakaret dediler ama orda hkretlik birşey söylemedim adam orda takas a benim söylediğim mealde belki daha tahrik edici şekilde 2 sayfa mesaj yazdı
okumadım abi zaten davetteydik ben kaçtım geldimNeyse ali§irsin zamanla vadiden haber yok daha nugun sabah gazetesi magazin yazari mevlùt tezelin yazisini okudunmu okumadiysan oku vadinin kanal d ye transferinde ki rekor ucretin cok fahi§ oldugu ve bunu karsilsmasinin zor oldugunu zarar ettigini yazmis
Ne 15 i abi keşke 15 olsa 10 a düşürdüler onuBissey olmaz ilk cezan onlarin ceza puani var 15 ceza puanina gelirsen banlanirsin suanlik onemli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?