- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Bak bu i§in piri geldiNe 15 i abi keşke 15 olsa 10 a düşürdüler onu
@-kadir-
.@-KADİR-
@-KADİR
Bu niye mentiionlamıyor ya
@-KADİR-
Bak bu i§in piri geldiNe 15 i abi keşke 15 olsa 10 a düşürdüler onu
@-kadir-
.@-KADİR-
@-KADİR
Bu niye mentiionlamıyor ya
@-KADİR-
Hemde deli para vadi kadar kanal d de baya bir hIrslI ve iddiali olacak bu sezonyazıyı okudum 2 milyon 100 bin gerçekten çok ciddi bir para
engelliler listesi derkenHemde deli para vadi kadar kanal d de baya bir hIrslI ve iddiali olacak bu sezon
Sende engelliler listesine adInI yazdIrdIn hayIrlI olsun karde§im
Yakupla 1kasIma kadar mesajlarInIz birbirinize kapali ne sen onun mesajini görebilecen nede o seninengelliler listesi derken
tamam gördüm abi
liste iki kişiye çıkmış oldu, vadiyle ilgili gelişme var mıYakupla 1kasIma kadar mesajlarInIz birbirinize kapali ne sen onun mesajini görebilecen nede o senin
Yok ne yazik kiliste iki kişiye çıkmış oldu, vadiyle ilgili gelişme var mı
bu sezonun senaryosunda neler olacak acabaYok ne yazik ki
bu sene yine dış güçleri işleyebilirler, işlemeliler itrail faian perde arkası olaylar ortadoğu daki karşılıklarBambaşka bir konseptte tapınakcıları yeniden ele alsınlar ama ilk sezondaki gibi gizemli ve çok kuvvetli bir şekilde
Gecen sezon çok basite indirgediler tapınakcıları kolay ulaşılabilen kolay düşman bellediler
Bana göre ihtiyarlarI nasil i§lediler gixem ve heyecan tavan yspti aynisini bu sezon cok dahs guclu olarak tapinakcilari i§leyebilirler o senin dedigin konular e§liginde ana aktor tapinakcilar olmak kaydiylabu sene yine dış güçleri işleyebilirler, işlemeliler itrail faian perde arkası olaylar ortadoğu daki karşılıklar
abi tapınakçılar en üst konu onu daha da detaylı anlattıkları zaman vadi nin sonu gelicekmiş gibi geliyor banaBana göre ihtiyarlarI nasil i§lediler gixem ve heyecan tavan yspti aynisini bu sezon cok dahs guclu olarak tapinakcilari i§leyebilirler o senin dedigin konular e§liginde ana aktor tapinakcilar olmak kaydiyla
Bu sene cok syaga dusurduler tapinak konularini ayinlerinden tut giydikleri maske ve kiyafetlerine kadar bu konuda baya bir elestiriler aldilar bence toparlamalari.lazimbu konuyu merak etme vadide konu bitmez yeter ki senaryo saglam olsun vadinin §ifresi gizem ve heyecan bu ikiliyi mutlaka tutturmalari lazimabi tapınakçılar en üst konu onu daha da detaylı anlattıkları zaman vadi nin sonu gelicekmiş gibi geliyor bana
hacı üst konsül ilk vadide gösterilen ler mi acepSeneye adım kadar eminim üst konsül geliyor
son cümlene %100 iştirak ediyorum gizem ve heyecana birde bol ters köşeli olayları dahil ediyorumBu sene cok syaga dusurduler tapinak konularini ayinlerinden tut giydikleri maske ve kiyafetlerine kadar bu konuda baya bir elestiriler aldilar bence toparlamalari.lazimbu konuyu merak etme vadide konu bitmez yeter ki senaryo saglam olsun vadinin §ifresi gizem ve heyecan bu ikiliyi mutlaka tutturmalari lazim
Ust konsul ne demek anlamadimSeneye adım kadar eminim üst konsül geliyor
Bu yazdiklarin 10,yilda vardi bu sene neden olmasinhacı üst konsül ilk vadide gösterilen ler mi acep
son cümlene %100 iştirak ediyorum gizem ve heyecana birde bol ters köşeli olayları dahil ediyorum
margeret büyük üstadın yaralandığında bahsetmişti mesela tapınakçılarda da derece var yaniUst konsul ne demek anlamadim
Bu yazdiklarin 10,yilda vardi bu sene neden olmasin
Aynen aga bence o eski Vadide gösterilenlerhacı üst konsül ilk vadide gösterilen ler mi acep
son cümlene %100 iştirak ediyorum gizem ve heyecana birde bol ters köşeli olayları dahil ediyorum
Abi en büyük bildiğimiz yüce majeste varya üst konsülde konsülün en az derecelisi daha büyükleri var yani eski VadidekilerUst konsul ne demek anlamadim
Bu yazdiklarin 10,yilda vardi bu sene neden olmasin
Tamam anladim mesrla o konsul yads yuce majeste cokiyi biri olmali ustalardan biri olabilirmargeret büyük üstadın yaralandığında bahsetmişti mesela tapınakçılarda da derece var yani
aynen hatta mümkünse holywod dan oyuncu-larda isteriz de yav bu senaryo yu kim-kimler yazacakTamam anladim mesrla o konsul yads yuce majeste cokiyi biri olmali ustalardan biri olabilir