Yapma hacI bize de §afak saydIrma ama cekimlere tam 1ay var o zaman set fotolsrida cikar her§ey netlesir57 gün daha var
abi sen de çekim tarihini say malum sayılı gün çabuk geçer 😀Yapma hacI bize de §afak saydIrma ama cekimlere tam 1ay var o zaman set fotolsrida cikar her§ey netlesir
Bu saat itibari ile 29 gun kaldIabi sen de çekim tarihini say malum sayılı gün çabuk geçer 😀
daha çokmuş ya 🙂Bu saat itibari ile 29 gun kaldI
Den dedin ya sayIlI gûn cabuk gecer diye ben ba§ladim saymayadaha çokmuş ya 🙂
🙂
tamam abi sen say doğrudur böyle diye diye geçecek günlerDen dedin ya sayIlI gûn cabuk gecer diye ben ba§ladim saymaya
Ya karde§ bugun vadi acIsIndan bo§ bir gûn haber yakalayamadik dun bu saatler buralara baya bir hareketli ve heyecanliyditamam abi sen say doğrudur böyle diye diye geçecek günler
öyle nerde olacak abi 10 günde bir falan anca oda olursaYa karde§ bugun vadi acIsIndan bo§ bir gûn haber yakalayamadik dun bu saatler buralara baya bir hareketli ve heyecanliydi
Yeni senaristler hakkinda ilk bilgiyi kim verirse dilesin benden ne dilerseöyle nerde olacak abi 10 günde bir falan anca oda olursa
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.Bismillahirrahmânirrahîm.
Vel asr. İnnel insane le fi husr. İllellezıne amenu ve amilus salihati ve tevasav bil hakkı ve tevasav bis sabr
Abi birde Polattan dinleRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Asra yemin olsun ki,
2- İnsan mutlaka ziyandadır.
3- Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.
abi bayramdan sonra yavaş yavaş yeni sezona gireriz fotolar fragmanlar falan çıkmaya başlarYapma hacI bize de §afak saydIrma ama cekimlere tam 1ay var o zaman set fotolsrida cikar her§ey netlesir