Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şimdi mesajın içeriğği kritikti ben serdar akar geldiği için epey umtluydum yine de öyleyim gerçi sonuçta pana film bünyesinde
Diger haber kanallarinda durum nedir acaba haber var mi bu konuyla ilgili acaba ama bana cok mantikli geldi tam serdar akar tarzi son cektigi dizilerin cogunda genel yönetmenlik yspti

şimdi mesajın içeriğği kritikti ben serdar akar geldiği için epey umtluydum yine de öyleyim gerçi sonuçta pana film bünyesinde
aga şöyle düşün serdar akar + selahattin sancaklı varken şimdi
serdar akar + doğan ümit karaca + selahattin sancaklı var :D

3 tane müthiş yönetmen yani :D

aga şöyle düşün serdar akar + selahattin sancaklı varken şimdi
serdar akar + doğan ümit karaca + selahattin sancaklı var :D

3 tane müthiş yönetmen yani :D
aga dediğin gibiyse iyi olur gerçekten,

Diger haber kanallarinda durum nedir acaba haber var mi bu konuyla ilgili acaba ama bana cok mantikli geldi tam serdar akar tarzi son cektigi dizilerin cogunda genel yönetmenlik yspti
takas la konnuşurken ilk zamanlarda demiştim şakayla karışık serdar akar genel yönetmen doğan ümit karaca da yardımcı y. olsun diye kısmen dediğim oldu gibi

Biz bir tane icin dua ederken allah bize birbirinden degerli 3 tamne verdi daha ne isteyeli

Ama senaristlerle ilgli daha hicbir dedikodu cikmadi
onları gizli tutuyorlardır herhalde çoktan belki de bu sezon un ana hatları yazılıp çizilmeye bŞLnmıştır

katılıilk 5 bölüm iyi çeker sonra laubalilik başlar bence disiplinli değil vadide de bazen sinema gibi bölüm çekiyordu bazen kötü
aslında iyi yönetmen ama istikrarsız dediğine katılıyorum bazen öyle oluyor ki yok artık dedirtiyor