Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Allah bağışlasın abi

a.s vadi kızı iftarı bekliyoruz napalım sizde durumlar nasıl
Allah razi olsun kardeßim allah hepinize nasip eder insaallah allahin insanogluna verdigi en guzel emanet armagan muhtesem bir duygu ya arkadas muhabbet cok iyi ama benim pide almam lazim malum40 dakika var simdiden herkese hayirli iftarlar

Allah razi olsun kardeßim allah hepinize nasip eder insaallah allahin insanogluna verdigi en guzel emanet armagan muhtesem bir duygu ya arkadas muhabbet cok iyi ama benim pide almam lazim malum40 dakika var simdiden herkese hayirli iftarlar
tamam abi Allah orucunu kabul etsin, afiyet olsun hayırlı geceler.

İskender çıktı meydane artık bölümler ultra şahane
vay arkadaş bütün vadicler de mi var şairlik? yoksa oruç un getirdiği maneviyattan mı çıkıyor bu yaratıcılık bilemdim 😀

ben niye gaza gelemiyom aga o zaman? vadisiz tek günüm olmuyor yıllardır :T:
Bilmiyom :D Ben bugun o gazi fazla harcadim teravihte bayilacak noktaya geldim o bolum beni yedi bitirdi ya Kurtlar Vadisi Pusu 24.bolum Pusu konseptinin en iyi 5 bölümüne girer

Hayırlı Ramazanlar
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım

Ya arkada§ sende seyrettigin bûtûn bölûmler icin aynI cûmleyi kuruyorsun muhte§em ilk be§e girer diye bir karar ver hangisi ilk be§in icinde

Ya arkada§ sende seyrettigin bûtûn bölûmler icin aynI cûmleyi kuruyorsun muhte§em ilk be§e girer diye bir karar ver hangisi ilk be§in icinde
Her bolumu gyzel olunca

Hayırlı Ramazanlar

Her bolumu gyzel olunca

Hayırlı Ramazanlar
La olm her mesajinin altinda dört satir bi§eyler yazmI§sin her mesajinda ayni seyleri okutma bize ne kadar cok cumle kurmu§ diyorum sonu hep aynI hûsran

La olm her mesajinin altinda dört satir bi§eyler yazmI§sin her mesajinda ayni seyleri okutma bize ne kadar cok cumle kurmu§ diyorum sonu hep aynI hûsran
Ne yapayim sence imzami abi :D

Hayırlı Ramazanlar

Sen aktf degildin nerelerdeydin :)
Maskeli bana mail attı cookiese söyle vadi seyretsin karadayı genel sohbet konusunda demişsin ki vadi de aşk yok oda bana dediki vadi de Polatla elifin dillere destan aşkı var aşk istiyorsa vadide kralın bulur dedi elçiye zeval olmaz