Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

oh çok hakettiler ya yapsınlar bakalım:D
:D bu sezon baya bir çetin geçecek:)
vadinin tek rakibi kendisidir 😀

BsC_FeYCAAAKRNX.jpg

Son düzenleme:
206.Bölümü izledim dün aksam.. Polat ve Abdülhey'in "veda" sahnesi, bir inanilmaz.. Polat - Abdülhey yerine sanki Necati - Kenan tartismasi var.. o kadar icten konusulmus.. Necati Sasmaz hayran birakti bir kez daha..

harikasın aga bu sahneye bayılmıştım ben hemen tekrar izliyorum

Dün gece 209.Bölümü izledim.. muhteşem bir bölüm. 196' dan buyana en güzel bölümdü. Aksiyon sahneleri çok güzel hazırlanmış. Yazete üzeri izledim, sansürsüz bir başka oluyor.

Taptalk 2

Dün gece 209.Bölümü izledim.. muhteşem bir bölüm. 196' dan buyana en güzel bölümdü. Aksiyon sahneleri çok güzel hazırlanmış. Yazete üzeri izledim, sansürsüz bir başka oluyor.

Taptalk 2
Aga 209 sezonun en iyi bölümüydü zaten

Hakan Boyav büyük bi oyuncu aga efsane bi isim :D
Aga Karanın Gece Gündüzde konuk olduğu bölümü izle bak adamı ilk orada gördüm ve hayranı oldum harika bir oyuncu ya :D
Şöyle bir roldeydi psikopat :F
images

Son düzenleme:
anladım hakaret dediler ama orda hkretlik birşey söylemedim adam orda takas a benim söylediğim mealde belki daha tahrik edici şekilde 2 sayfa mesaj yazdı
Neyse ali§irsin zamanla vadiden haber yok daha nugun sabah gazetesi magazin yazari mevlùt tezelin yazisini okudunmu okumadiysan oku vadinin kanal d ye transferinde ki rekor ucretin cok fahi§ oldugu ve bunu karsilsmasinin zor oldugunu zarar ettigini yazmis

Neyse ali§irsin zamanla vadiden haber yok daha nugun sabah gazetesi magazin yazari mevlùt tezelin yazisini okudunmu okumadiysan oku vadinin kanal d ye transferinde ki rekor ucretin cok fahi§ oldugu ve bunu karsilsmasinin zor oldugunu zarar ettigini yazmis
okumadım abi zaten davetteydik ben kaçtım geldim