Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Screenshot_2015-09-09-20-41-09-1_zpspxui89wf.png

Dün izlediğim tanıtımın sonunda Eylül'de deil "Yakında" yazıyordu.:) Anlaşılan eylül hayal oldu .Eylül'ü değiştirip yakında yazdıklarına göre Bayramdan sonraki hafta yani 1. Ekim'de başlayacağı kesinleşti bana göre:(((((((

Son düzenleme:
YA gerçekten anlamadığım bir nokta var .temmuz sonunda ve 10 ağustos da çekimleri başlayan bir dizinin ikinci bölümü nasıl olur da dün itibarıyla çekilir .bana bunu bir anlat.sanki bir gariplik var gibi me geliyor .yoksa ben mi çok evham yapıyorum @-KADİR- NE DERSİN .birde tanıtımda ki YAKINDA ibaresi midemi bulandırmıyor deil açıkcası ?????

Son düzenleme:
YA gerçekten anlamadığım bir nokta var .temmuz sonunda ve 10 ağustos da çekimleri başlayan bir dizinin ikinci bölümü nasıl olur da dün itibarıyla çekilir .bana bunu bir anlat.sanki bir gariplik var gibi me geliyor .yoksa ben mi çok evham yapıyorum @-KADİR- NE DERSİN .birde tanıtımda ki YAKINDA ibaresi midemi bulandırmıyor deil açıkcası ?????
başkan 2. bölüm dün çekildiği bence mümkün değildir zaten çekimlerde bölüm bölüm değil sahne sahne çekiliyordur ondandır yakında ibaresi için iki yorumuda yapmak mümkün zaten eylül deyiz o yüzden o ibare kaldırılmış olabilir denilebilir ya da eylül de yayınlanmayacak o yüzden kaldırılmış denilebilir

başkan 2. bölüm dün çekildiği bence mümkün değildir zaten çekimlerde bölüm bölüm değil sahne sahne çekiliyordur ondandır yakında ibaresi için iki yorumuda yapmak mümkün zaten eylül deyiz o yüzden o ibare kaldırılmış olabilir denilebilir ya da eylül de yayınlanmayacak o yüzden kaldırılmış denilebilir
valla bence dizinin feshi için kanal d ile pazarlıktalar :)))) tabi bu benim fikirim

Son düzenleme:
beni işkillendiren nokta şurası ; yakında dediğine göre 17 eylül de olma ihtimali yok zaten ondan sonra ki hafta kurban bayramı . eee geriye ekim kalıyor. neden kanal d tanıtımlarında ekimde kanal d'de demiyor .sizce bir gariplik yok mu @-KADİR- bence büyük problem var .ve yakında kokusu çıkar gibime geliyor :))) kurtlar vadisi pusu atv'de diye bir tanıtım çıkarsa şaşırmayın benden söylemesi :)))

beni işkillendiren nokta şurası ; yakında dediğine göre 17 eylül de olma ihtimali yok zaten ondan sonra ki hafta kurban bayramı . eee geriye ekim kalıyor. neden kanal d tanıtımlarında ekimde kanal d'de demiyor .sizce bir gariplik yok mu @-KADİR- bence büyük problem var .ve yakında kokusu çıkar gibime geliyor :))) kurtlar vadisi pusu atv'de diye bir tanıtım çıkarsa şaşırmayın benden söylemesi :)))
keşke olsa ama olmaz 17 eylül de başlar vadi

@-KADİR- BAZEN SENİ ANLAMAKTA GERÇEKTEN ZORLANIYORUM. adamlar eylülden ''yakında'' diye tanıtıma geçti sen hala 17 eylülde başlar diyorsun :))) ben atv olur yada olmazında deilim .ortada bir problem var aşikar .çekimler başlayalı 1 ayı geçti hala fragman ortada yok .ve belirsizlik diz boyu.:))) sana iyimser bir arkadaşsın deyice de ben öyle biri deilim diyorsun :)))))

@-KADİR- dedigin cikti gercekten.. acikcasi bende 17 Eylül'de baslayacagini pek tahmin etmiyordum.

Kurtlar Vadisi Pusu
13.Sezonuyla Bomba Gibi Geliyor!

Kurtlar Vadisi Pusu, 13.Sezonu için geri sayım başladı. Hasret bitiyor... Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle 17 Eylül Perşembe 20:00'de Kanal D'de!

55f1973ef0dc1e0d50a5fd42.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da yine hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümleriyle kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de…

https://www.kanald.com.tr/kurtlar-v...-264-bolum-fragmani#/55d72f5786857615dcd53f12