Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yav arkadas bu nazeyi siz biliyomuydunuz yav tepkisiz kaldiniz.

Biliyordum.. müzik ilk yayınlandığında zaten tartışma konusu olmuştu.. hatta Gökhan Kırdar'ın bu konuyla ilgi bir röportajı bile var. Açıkcası ben kötü bir niyet görmüyorum.. dinimizin bu kadar güzel anlatıldığı bir dizide hata aramak yanlış bence.. internet ortamında biraz çarpıtma var bence..

Biliyordum.. müzik ilk yayınlandığında zaten tartışma konusu olmuştu.. hatta Gökhan Kırdar'ın bu konuyla ilgi bir röportajı bile var. Açıkcası ben kötü bir niyet görmüyorum.. dinimizin bu kadar güzel anlatıldığı bir dizide hata aramak yanlış bence.. internet ortamında biraz çarpıtma var bence..
Bende az once Vadi forumunda gordum. Amerikalilara karsi iyi strateji. Vadiden beklenirdi

Bir kaç gün önce tekrardan 9. Sezonu izlemeye başladım.. 230. ve 232. Bölümler gerçekten muhteşem olmuş. Az önce 235. Bölümü bitirdim.. genel olarak baktığımda senaryoda ki başarısızlık çok belli. Özelikle de diyalog konusunda ciddi bir düsüklük söz konusu. Vadiyi tüm yapımlardan ayrı kılan yaratılan birbirinden muhteşem karakterler ve bunlara yazılan muhteşem diyaloglardır. Bu sezona baktığımızda transfer edilen bir çok oyuncu yazım grubunun elinde patlamıştır. Polat Alemdar karakterinde bile ister istemez bir düsüklük oldu. En çok eksik kalan şey ise mizah olmuştur bence.

Yüzü güluuordu utanmadan birde hala Erdogana suçu atıyor utanmadan yüzü kizarmadan koltuk içinmiş sen demedin mi herkes silahlansin diye sen demedin mi halk ssavaşıdır diye ne konusuyon hala
Bu adam terorist aydinlar beyaz turkler demokratlar solcular ve bir kesim kurtler bu durumun bas musebbidir

Yüzü güluuordu utanmadan birde hala Erdogana suçu atıyor utanmadan yüzü kizarmadan koltuk içinmiş sen demedin mi herkes silahlansin diye sen demedin mi halk ssavaşıdır diye ne konusuyon hala
Kurtistani kuracaz,aponun heykelini dikecez heykelini diyen bu terorist degil miydi birde Erdogana sucu atiyor ya. Simdi daha iyi anladim dogru yolda ilerledigimi.