Aga ne olursa olsun vadiyi ozledik ins iyi bir sezon izleyecez heyecan artti artik son 7 gun@-KADİR- dedigin cikti gercekten.. acikcasi bende 17 Eylül'de baslayacagini pek tahmin etmiyordum.
Aga ne olursa olsun vadiyi ozledik ins iyi bir sezon izleyecez heyecan artti artik son 7 gun@-KADİR- dedigin cikti gercekten.. acikcasi bende 17 Eylül'de baslayacagini pek tahmin etmiyordum.
Aga ne olursa olsun vadiyi ozledik ins iyi bir sezon izleyecez heyecan artti artik son 7 gun
Yok aga herhalde boyle bir hata yapilmazEvet.. umariz güzel bir sezon olur. Benim kafami karistiran sadece RA olayi.. umarim Izzet Altinmese'ye bu rol verilmez.. yoksa yüce majeste den sonra RA karakteri de bozulmus olur.
Sūpriz işte aga 😀
aga müthiş bi isim gerçekten usta seyirci ne derse onu yapıyor adeta bizleri mest ediyor@takas aga ertan saban da geldi gelmesini bekledigimiz vadiye yakisacak bir oyuncu kareketeri saglamsa unutulmazlar arasina girecektir
kösem 2 fragman çıkarmış çok iddialı dizi 1.liği garanti görüyorlaraga müthiş bi isim gerçekten usta seyirci ne derse onu yapıyor adeta bizleri mest ediyor
heycanla perşembeyi bekliyorum sonunda özlem bitiyor
kim garanti görüyor aga garanti olan bişey varsa o da bizimle yarışmalarının imkansız olduğudur göreceksin hüsrana uğrayacaklar 2 değil 22 fragmanda çıkarsalar sonuç değişmeyecekkösem 2 fragman çıkarmış çok iddialı dizi 1.liği garanti görüyorlar
aga senle ben böyle düşünüyoruzda köşe yazarları, tv eleştirmenleri, tv izleyicileri, star tv vs. hepsi inş vadiden tokadı yiyecekler kösem perşembe gününe gelerek yaptığı hadsizliğin bedelini öderkim garanti görüyor aga garanti olan bişey varsa o da bizimle yarışmalarının imkansız olduğudur göreceksin hüsrana uğrayacaklar 2 değil 22 fragmanda çıkarsalar sonuç değişmeyecek
biz değil onlar korksun
aga bunlar halktan kopuk kişiler çoğu kaale almaya gerek yokaga senle ben böyle düşünüyoruzda köşe yazarları, tv eleştirmenleri, tv izleyicileri, star tv vs. hepsi inş vadiden tokadı yiyecekler kösem perşembe gününe gelerek yaptığı hadsizliğin bedelini öder
biliyorum aga vadiye illa ki etkisi olur ama çok büyük bi etkisi olacağını da sanmıyorum@takas aga sana haberi veriyorum perşembe günü saat 8 de bizim eufa maçımız var trt 1 şifresiz yayınlanacak 😀
biliyorum aga vadiye illa ki etkisi olur ama çok büyük bi etkisi olacağını da sanmıyorum@takas aga sana haberi veriyorum perşembe günü saat 8 de bizim eufa maçımız var trt 1 şifresiz yayınlanacak 😀
aga daha erken çıkmalı biraz fragmanla oyalanırız@takas pazartesi fragman muhtemelen çıkar bizim maraton yine başlıyor kazasız belasız vir sezon olur inş
çıksın tabi daha erken çıksın geçen hafta cumartesi çıkmıştı 😀aga daha erken çıkmalı biraz fragmanla oyalanırız![]()