Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas aga ertan saban da geldi gelmesini bekledigimiz vadiye yakisacak bir oyuncu kareketeri saglamsa unutulmazlar arasina girecektir

11990412_1468000353508195_1982467419512096759_n.jpg

kösem 2 fragman çıkarmış çok iddialı dizi 1.liği garanti görüyorlar
kim garanti görüyor aga garanti olan bişey varsa o da bizimle yarışmalarının imkansız olduğudur göreceksin hüsrana uğrayacaklar 2 değil 22 fragmanda çıkarsalar sonuç değişmeyecek
biz değil onlar korksun

kim garanti görüyor aga garanti olan bişey varsa o da bizimle yarışmalarının imkansız olduğudur göreceksin hüsrana uğrayacaklar 2 değil 22 fragmanda çıkarsalar sonuç değişmeyecek
biz değil onlar korksun
aga senle ben böyle düşünüyoruzda köşe yazarları, tv eleştirmenleri, tv izleyicileri, star tv vs. hepsi inş vadiden tokadı yiyecekler kösem perşembe gününe gelerek yaptığı hadsizliğin bedelini öder

aga senle ben böyle düşünüyoruzda köşe yazarları, tv eleştirmenleri, tv izleyicileri, star tv vs. hepsi inş vadiden tokadı yiyecekler kösem perşembe gününe gelerek yaptığı hadsizliğin bedelini öder
aga bunlar halktan kopuk kişiler çoğu kaale almaya gerek yok
her şişirme dizi için aynı şekilde balon haberler abartılar yapılır forumda da antin kuntin dizi izleyen tipler çok onlarda şişirir sonra bi bakmışsın patlamış :D böyle çok dizi oldu
vadimizin ilk bölümünü izleyelim reytingleri bi görelim sonra çok daha net konuşuruz
eğer 10 a yakın hele ki üstü alırsak geçmiş olsun onlara şimdiden

@takas aga sana haberi veriyorum perşembe günü saat 8 de bizim eufa maçımız var trt 1 de şifresiz yayınlanacak 😀

Son düzenleme:
@takas aga sana haberi veriyorum perşembe günü saat 8 de bizim eufa maçımız var trt 1 şifresiz yayınlanacak 😀
biliyorum aga vadiye illa ki etkisi olur ama çok büyük bi etkisi olacağını da sanmıyorum
maçlar rahat bırakmayacak vadiyi :D

@takas aga sana haberi veriyorum perşembe günü saat 8 de bizim eufa maçımız var trt 1 şifresiz yayınlanacak 😀
biliyorum aga vadiye illa ki etkisi olur ama çok büyük bi etkisi olacağını da sanmıyorum
maçlar rahat bırakmayacak vadiyi :D

@takas pazartesi fragman muhtemelen çıkar bizim maraton yine başlıyor kazasız belasız vir sezon olur inş