Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok aga onun rolü artarak devam edecek kim olduğunu bende bilmiyorum ama tahminim daha öncedende söylediğim gibi ali buhara nın ayrılışı işte bu büyük süpriz olacak cidden 🙂
Bende akifin ayrılacağını düşünüyorum. Hatta ilk kez bu kadar umutluyum, pana son zamanlarda seyircinin isteklerini yerine getirme konusunda çok iyi hamleler yapıyor. Umarım akif ile sınırlı kalmaz.

sezon ortasında inşallah kanal d den ayrılırız zaten bu konseptle vadi orada devam edemez.

sezon ortasında inşallah kanal d den ayrılırız zaten bu konseptle vadi orada devam edemez.
sezon ortası olmaz aga dere geçerken at değiştirilmez ya başda ya sonda olur o iş başlangıç kaçtığına göre sezon sonunda artık

sezon ortası olmaz aga dere geçerken at değiştirilmez ya başda ya sonda olur o iş başlangıç kaçtığına göre sezon sonunda artık
haklısın aga ama ben necati abiyi anlamadım böyle bişey olacağı zaten belliydi keşke başka bi kanala geçseydi.

haklısın aga ama ben necati abiyi anlamadım böyle bişey olacağı zaten belliydi keşke başka bi kanala geçseydi.
aga adam iş sahibi o parasına bakar atv akıllı olsaydı vadiyi elinden kaçırmasaydı burda asıl kansızlık doğan gurubunun sonuçta vadi bildiğinden şaşmadı aynı bildiği doğruları söylemeye devam ediyor hemde doğan medyanın kanalında kanal d anlaşmayı imzaladı tek taraflı fesih falanda edemez vadi sene sonuna kadar kanal d de devam eder

evet aga haklısın ama ben adım gibi eminimki vadi sezon sonunu kanal d de görmicek bak görürsün.

@34rcp44 aga ins bu kanal d den kurtuluruz cidden bu dogan medya acik olarak pkk ile cemaat ile her turlu ittifaki utanmadan yapiyor artik gizliden de desteklemiyorlar asikarene TC devletine savas actilar bu kadar manipulasyon algi operasyonu olmaz

@34rcp44 aga ins bu kanal d den kurtuluruz cidden bu dogan medya acik olarak pkk ile cemaat ile her turlu ittifaki utanmadan yapiyor artik gizliden de desteklemiyorlar asikarene TC devletine savas actilar bu kadar manipulasyon algi operasyonu olmaz
aga ben en başından karşıyım zaten bu iblis kanala inşallah başlamadan geçeriz ya sıkıntı değil gerekirse 1 ay daha beklenir

bu vatan hainlerinin kanalında olmamız fiyaskodur bir an önce başlamadan kurtulmamız lazım gerekirse 3 ayda beklerim

HANEDAN TOPLANTISI!

defne samyeli yeni sezon çekimleri