Ertuğrul Şakar mı yoksa?Timur dan sonra süpriz bir isim daha ayrıldı diziden
Ertuğrul Şakar mı yoksa?Timur dan sonra süpriz bir isim daha ayrıldı diziden
yok aga onun rolü artarak devam edecek kim olduğunu bende bilmiyorum ama tahminim daha öncedende söylediğim gibi ali buhara nın ayrılışı işte bu büyük süpriz olacak cidden 🙂Ertuğrul Şakar mı yoksa?![]()
Bende akifin ayrılacağını düşünüyorum. Hatta ilk kez bu kadar umutluyum, pana son zamanlarda seyircinin isteklerini yerine getirme konusunda çok iyi hamleler yapıyor. Umarım akif ile sınırlı kalmaz.yok aga onun rolü artarak devam edecek kim olduğunu bende bilmiyorum ama tahminim daha öncedende söylediğim gibi ali buhara nın ayrılışı işte bu büyük süpriz olacak cidden 🙂
sezon ortası olmaz aga dere geçerken at değiştirilmez ya başda ya sonda olur o iş başlangıç kaçtığına göre sezon sonunda artıksezon ortasında inşallah kanal d den ayrılırız zaten bu konseptle vadi orada devam edemez.
haklısın aga ama ben necati abiyi anlamadım böyle bişey olacağı zaten belliydi keşke başka bi kanala geçseydi.sezon ortası olmaz aga dere geçerken at değiştirilmez ya başda ya sonda olur o iş başlangıç kaçtığına göre sezon sonunda artık
aga adam iş sahibi o parasına bakar atv akıllı olsaydı vadiyi elinden kaçırmasaydı burda asıl kansızlık doğan gurubunun sonuçta vadi bildiğinden şaşmadı aynı bildiği doğruları söylemeye devam ediyor hemde doğan medyanın kanalında kanal d anlaşmayı imzaladı tek taraflı fesih falanda edemez vadi sene sonuna kadar kanal d de devam ederhaklısın aga ama ben necati abiyi anlamadım böyle bişey olacağı zaten belliydi keşke başka bi kanala geçseydi.
evet aga haklısın ama ben adım gibi eminimki vadi sezon sonunu kanal d de görmicek bak görürsün.aga adam iş sahibi o parasına bakar atv akıllı olsaydı vadiyi elinden kaçırmasaydı burda asıl kansızlık doğan gurubunun sonuçta vadi bildiğinden şaşmadı aynı bildiği doğruları söylemeye devam ediyor hemde doğan medyanın kanalında kanal d anlaşmayı imzaladı tek taraflı fesih falanda edemez vadi sene sonuna kadar kanal d de devam eder
sen tanıtımı beğendinmi abiBu hafta da fragman bekliyoruz))
yarın veya perşembe ye kadar kesin çıkar başkanBu hafta da fragman bekliyoruz))
Bana gizemli geldi 😉))) tabi fragmana da bakmak gerek karar vermek için 😉))sen tanıtımı beğendinmi abi
Aga yanlis yollarda geziyorsun da ondan@china_shangai abi neden izledigim diziler tutmuyor![]()
aga ben en başından karşıyım zaten bu iblis kanala inşallah başlamadan geçeriz ya sıkıntı değil gerekirse 1 ay daha beklenir@34rcp44 aga ins bu kanal d den kurtuluruz cidden bu dogan medya acik olarak pkk ile cemaat ile her turlu ittifaki utanmadan yapiyor artik gizliden de desteklemiyorlar asikarene TC devletine savas actilar bu kadar manipulasyon algi operasyonu olmaz