Polat Şaşmaz
Favori Üye
Armageddon ve Lion Timinden sonra Marcus Timmi cikti basimizaMarcus Tim !
agalar sevinir misiniz üzülür müsünüz bilmem yeni sezonda tüm kgt ekibi ölüyor muş
@china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @takas @Master.1000 @papuleoo @34rcp44
profil foton iyiymiş 🙂peki bir işe yaramıyorlardı ki zaten
Talha ile Aynura kalaydi bari.agalar sevinir misiniz üzülür müsünüz bilmem yeni sezonda tüm kgt ekibi ölüyor muş
@china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @takas @Master.1000 @papuleoo @34rcp44
bakalım aga kim gidiyo kim kalıyor ondan sonra ya yas tutarız ya sevinirizTalha ile Aynura kalaydi bari.
agalar sevinir misiniz üzülür müsünüz bilmem yeni sezonda tüm kgt ekibi ölüyor muş
diye diye kgt ekibinide hiç ettin 😀işte bu süper haber çok sevindim aga hep bunu istemiştim ve tilkiden beklemiştim sonunda kurtuluyoruz
yav bu fragman ne zaman çıkacak ne yapmaya çalışıyor bunlar sıfır reklamla sezona başlayacaz neyin kafasını yaşıyolar merak ediyorum bi tanıtım falan çıksın bari
aga sezon başladı yayınlasınlar artık bombası falan yok millette beklenti yaratmamız lazımdiye diye kgt ekibinide hiç ettin 😀
herhalde acayip bomba bir fragman hazırlayacaklar diye düşünüyorum 🙂 kanal d nin bütün dizilerinin fragmanları çıktı bir vadi kaldı ilginçtir kanal d tanıtım filminide yayınlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?