Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

CNQKESEUkAACyas.jpg

Polat Alemdar kimlerden hesap soracak!
RA ,Polat Amon savaşı başlıyor! Tapınakçılar nerde nasıl bir araya gelicek! Yusuf kuzuzade john smith arasında neler olucak! Siyah sancak ekibi ni bekleyen tehlike ne!

images

Kurtlar Vadisi
Final

Bölüm 97

Kurtlar Vadisi'nde büyük final!

Efe Yakup Karahanlı olarak doğan, Ali Candan olarak büyüyen, daha sonra yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar, mafyayı çökertmek amacıyla girdiği bu yolda dünya baronlarının karşısına çıkar. Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alan Polat, bunu Lisa ve Amon'un karşısında da yapabilecek mi?

Diğer taraftaysa sevdiği, Polat Alemdar olduktan sonra bile vazgeçemediği Elif'i ölümle pençeleşmektedir. Polat, sevdiğini ölmeden son bir kez görebilecek mi?
Kurtlar Vadisi Operasyonu sona ererken Polat, sevdiklerinin, hayatının hesabını mahkemede vermektedir. Polat mahkemeye nasıl çıkacak? Mahkemede onu neler bekliyor?

Kurgu
Kemalletin Osmanli

Senaryo
Raci Sasmaz
Bahadir Özdener

Konsept Danismani
Soner Yalcin

Yönetmen
Serdar Akar
Saddullah Sentürk

images

Kurtlar Vadisi
Final

Bölüm 97

Kurtlar Vadisi'nde büyük final!

Efe Yakup Karahanlı olarak doğan, Ali Candan olarak büyüyen, daha sonra yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar, mafyayı çökertmek amacıyla girdiği bu yolda dünya baronlarının karşısına çıkar. Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alan Polat, bunu Lisa ve Amon'un karşısında da yapabilecek mi?

Diğer taraftaysa sevdiği, Polat Alemdar olduktan sonra bile vazgeçemediği Elif'i ölümle pençeleşmektedir. Polat, sevdiğini ölmeden son bir kez görebilecek mi?
Kurtlar Vadisi Operasyonu sona ererken Polat, sevdiklerinin, hayatının hesabını mahkemede vermektedir. Polat mahkemeye nasıl çıkacak? Mahkemede onu neler bekliyor?

Kurgu
Kemalletin Osmanli

Senaryo
Raci Sasmaz
Bahadir Özdener

Konsept Danismani
Soner Yalcin

Yönetmen
Serdar Akar
Saddullah Sentürk

İnsan cok fena oluyor ya. İnsanin aglayasi geliyor. Bu bolumu nasil bir bicimde seyretmistim anlatamam gozyaslarim sel olmustu o zamanlar devam edecegini bilmiyorduk

daha gelecek olan dizilerde var bu sezon acayip zor geçecek
valla daha gelecek dizileri bilmem ama kösem hepsine bedel :))) muhteşem yüzyılın reyting başarısı ortada ve aynı yapımcı .bizim milletin ilgisini harem entrika çarpık ilişkiler . nedense çok çekiyor .ve bana göre de vadi son 2 sezondur çok seyirci kaybetti.bundan mütevellit bu sezon vadi için çok ama çok zor bir sezon olacak . gördüğüm kadarıyla da ne oyuncu kadrosunda ne yazım grubunda ne de yönetmen koltuğunda hiçbir yenilik yok .Allah sonumuzu hayır etsin .karamsarlığa kapıldım birden .

valla daha gelecek dizileri bilmem ama kösem hepsine bedel :))) muhteşem yüzyılın reyting başarısı ortada ve aynı yapımcı .bizim milletin ilgisini harem entrika çarpık ilişkiler . nedense çok çekiyor .ve bana göre de vadi son 2 sezondur çok seyirci kaybetti.bundan mütevellit bu sezon vadi için çok ama çok zor bir sezon olacak . gördüğüm kadarıyla da ne oyuncu kadrosunda ne yazım grubunda ne de yönetmen koltuğunda hiçbir yenilik yok .Allah sonumuzu hayır etsin .karamsarlığa kapıldım birden .
abi ben cesaret edeceklerini düşünmesem de daha Eşkiya nın günü belli değil oda gelebilir ; kösem perşembeye gelmesinin bedelini ödeyecek çarşamba günü alacağı reytingi alamayacak birinci zaten biziz onu alamaz ab de birincilik alabilirler abc 1 de de zirve el değiştirir sonuç olarak biz yine yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum bence korkması gereken özellikle de vadi ve kösem dışındaki perşembeye gelecek olan diziler iki dizi arasından da kösem vadiden korksun derim onlar bu işten zararlı çıkacaklar :D

yapma @-KADİR- geçen sene kocamın ailesi dizisine geçildik ne çabuk unuttun :)))))) ki bu dizinin kalitesini tartışmaya bile açmam :(((( şimdi karşında my nin devamı kösem geliyor ve sen diyorsun ki rahat ol başkan biz hallederiz . işte sizde ki bu rahatlık ve genişlik ne yazık ki necati beyde de mevcut .biz vadiyiz ezer geçeriz mantığı . bitti o deniz arkadaşım bitti. o dönem ki vadiden eser yok .çok kan kaybeti bu dizi .eğer hala ayakta kalabiliyorsa o eskilerin hatırınadır.

yapma @-KADİR- geçen sene kocamın ailesi dizisine geçildik ne çabuk unuttun :)))))) ki bu dizinin kalitesini tartışmaya bile açmam :(((( şimdi karşında my nin devamı kösem geliyor ve sen diyorsun ki rahat ol başkan biz hallederiz . işte sizde ki bu rahatlık ve genişlik ne yazık ki necati beyde de mevcut .biz vadiyiz ezer geçeriz mantığı . bitti o deniz arkadaşım bitti. o dönem ki vadiden eser yok .çok kan kaybeti bu dizi .eğer hala ayakta kalabiliyorsa o eskilerin hatırınadır.
abi oo kocamın ailesi falan tamamen reyting oyunuydu bu sene nasıl düşeceğini görecez ben zaten sisteme güvenmiyorum bak alacağımız oranlar düşük gelse de sıralama olarak 1. olacaz diyorum haa bu şimdilik öngörüden çok istek gibi gelebilir ama dizi başlayıncada fikrimi değiştireceğimi düşünmüyorum kösem vadiden izleyici alamaz ki hitap ettikleri kitleler farklı erkekler zaten kadınlara çocuklara kaptırmış kumandaları insanların bir tek perşembe leri kaldı o günde mi versinler kumandaları ben en kötü geçen sezon gibi olacağını düşünüyorum

abi oo kocamın ailesi falan tamamen reyting oyunuydu bu sene nasıl düşeceğini görecez ben zaten sisteme güvenmiyorum bak alacağımız oranlar düşük gelse de sıralama olarak 1. olacaz diyorum haa bu şimdilik öngörüden çok istek gibi gelebilir ama dizi başlayıncada fikrimi değiştireceğimi düşünmüyorum kösem vadiden izleyici alamaz ki hitap ettikleri kitleler farklı erkekler zaten kadınlara çocuklara kaptırmış kumandaları insanların bir tek perşembe leri kaldı o günde mi versinler kumandaları ben en kötü geçen sezon gibi olacağını düşünüyorum
Aga senaryo ekibi değişmediyse dizi geçen seneki gibi reyting alabiliyorsa bence başarıdır.

Aga senaryo ekibi değişmediyse dizi geçen seneki gibi reyting alabiliyorsa bence başarıdır.
yok aga senaryo ekibi değişmedi bence de başarılıdır aga şimdi kanal d de sıkıntı yani zaten paraleller solcular muhalifler vadiye mesafeli kanal d de olduğu için bazı muhafazakar kesimlerde mesafeli duruyor reyting sistemine zerre güvenmiyorum bu şartlarda vadi başarılıdır inş öyle olmayada devam edecek bu sezon

‘Polat Alemdar’ ne yapacak?
‘Kurtlar Vadisi Pusu’ kendi senaryosunu kendisinin yazdığı bir dizi haline geldi. Bu kadar uzun süren bir dizinin kendi senaryosunu kendisinin yazması çok doğal.
Böyle olunca kim oynuyor, kim eski, kim yeni, fark etmiyor. Mesela ‘Zeynep’ karakteri geliyor (Defne Samyeli) işte onu bir yere koyacaklar, orada oynayacak. Ne çok belirecek, ne çok kaybolacak. ‘Polat Alemdar’ var olduğu sürece bütün dikkat onda...
Neyi nasıl yaptığı uzun zamandır önemli değil. ‘Reis’ olmuş bir kere. Peki bir de tabii işin ‘ideolojik’ tarafı var. İktidarın vazgeçilmez ‘ajit - propagandasını’ yaptı. Eleştirmek adına söylemiyorum. Emperyalist Amerika’nın ‘Rambo’su varsa, bu bölgenin de
bir ‘Rambo’su olacaktır.
Haa atıp tutar, cürmü kadar yer yakar filan onlar ayrı mesele. Gaza getiriyor mu? Hayalleri süslüyor mu? Cilalı iktidar
devrinin bir numarası değil miydi?
Peki şimdi ne yapacak? Hayallerin bir ‘olabilirlik’ hali vardı bugüne kadar
düşlerde. Yine PKK’yı mı silip süpürecek Polat Alemdar? Yoksa Suriye’ye mi girecek? Olmadı IŞİD’i temizleyip hatta
YPG’nin de dibine ot mu tıkayacak?
Senaryoların bizatihi kendini tarih
olarak yazdığı bu coğrafyada, ‘Alemdar’ı
oynamak sorun değil, inandırmak zor!

Sina Koloğlu
Reyting canavarı

Bugun ruyamda Vadiyi gordum :F Babam bu defne degil mi ? A Haberde ki dedi. Sonra Polat yanimizdan gecti Defneye bir patlatti gorceksiniz ? Sonrasi oncesi baska olaylarda oldu da unuttum :D