Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga gizemli bir tapınakçılar toplantısı ile yapılan tanıtım her türlü tanıtımdan daha iyi olur.
aga bakalımda o tarz olacağını sanmıyorum tahminim ya 10 yılı anlatan bir tanıtım yapacaklar ya da sezon hakkında bilgilendirici bir fragman olur diye düşünüyorum

Aga umarım senin dediğin olmaz :) olsa bile gizemli bir tanıtım olması diziye olumlu katkı sağlar.
aga biz tanıtım diyoruzda nasıl olacak bilmiyorum zaten bölüm fragmanının yayınlanmasına da az kaldı o çıktıktan sonra diğer tanıtımın izlenirliği olmaz bir an önce bir şekilde çıkması lazım tabi gerçekten böyle bir tanıtım hazırlandıysa

aga biz tanıtım diyoruzda nasıl olacak bilmiyorum zaten bölüm fragmanının yayınlanmasına da az kaldı o çıktıktan sonra diğer tanıtımın izlenirliği olmaz bir an önce bir şekilde çıkması lazım tabi gerçekten böyle bir tanıtım hazırlandıysa
İnşallah hazırlanmıştır. Bölüm fragmanından önce bence bir tanıtım çıksa daha iyi olur. Bakalım neler olacak.

bu sezonun psikopat karekteri
CNHITc8VAAAcL9o.jpg

11889658_481259095383644_8086984112400677336_n.jpg

Son düzenleme:
images

Kurtlar Vadisi
4. Sezon

Bölüm 94

Polat kendisiyle ilgili gerçekleri açıklıyor
Polat, tüm sevdiklerine kendisiyle ilgili gerçekleri anlatmaya başlar. Aslında bu hem bir helalleşme, hem de bir yol ayrımıdır. Polat'ın açıklamalarını yeterli bulmayan Safiye, Halo ve Memati'nin hala öğrenmek istediği bir şeyler daha vardır.
Polat için iki önemli şey kalmıştır. Birincisi kripteksi açmak için gerekli olan şifre ve anahtarı bulmak, ikincisi Nizamettin'in bağlantılarını belirlemek. Elif'in durumuysa gittikçe ağırlaşmaktadır. Onun tek isteği bir an önce ölmektir.

Gizlice İstanbul'a dönen Kılıç, Nizamettin'e ulaşmaya çalışır. Bu sürpriz buluşma gerçekleştiğinde kripteks, şifre ve anahtarı bir araya getirmeye çalışan herkes, neye, ne kadar sahip olduğunu öğrenecektir artık…

Yönetmen
Serdar Akar

Bakan’ın oğlu Vadide oyuncu oldu
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon bölümleri Kuzey Kıbrıs’ta çekilmeye başladı. Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) ve dizide rol alan oyuncular bir haftadır Kıbrıs’a kamp kurmuş durumda. İki hafta devam edecek dizi çekimleri Girne, Lefkoşa, St. Barnabas Kilisesi, St. Hilarion Kalesi, Büyük Han ve Salamis Harabeleri’nde devam ediyor.

Çekimler, Kuzey Kıbrıs’ın tarihi ve önemli turizm şehirlerinde yapılıyor.
Dizide rol alanlar arasında Kıbrıslı Türkler de var. Bunlardan biri Çağlar Yüksel diğeri ise eski Turizm Bakanı Ünal Üstel’in oğlu Emre. Emre ile Çağlar, ‘Polat Alemdar’ın adamları olarak dizide bulunuyor. Emre’nin iki bölümde rol alması planlandı. Ancak ilerleyen zamanda bunun değişebileceği belirtiliyor. Eski Turizm Bakanı Üstel, Ulusal Birlik Partisi’nde başkan adaylığını açıklamıştı. Emre, “Babamın kongresi nedeniyle iki bölümde rol alacağım. Ama seçimden sonra değişebilir bu” dedi. Necati Şaşmaz’ın da Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdiğini anlatan Emre Üstel,”‘Necati Bey’in Kıbrıslı Türklerin hakları konusunda duyarlılığı çok yüksek. Buraya aşık biri. Yoksa burada zorla dizi çektiremezsiniz” dedi.

Şaka başladı!
Kuzey Kıbrıs’ın tanınan yüzü olan Çağlar ise ‘gururlu.’ Bir Kıbrıslı Türk olarak ‘Kurtlar Vadisi’nde rol almanın çok önemli olduğuna dikkat çekti ve “Kurtlar Vadisi, Kuzey Kıbrıs’ın adının dünyada duyulmasına büyük katkı yapıyor. Necati Bey’e bizlere şans verdiği için minnettarız” dedi. Çağlar’ın dizide rol almasının başlangıcı ise Necati Şaşmaz’ın, Çağlar’ın yaptığı bir şaka programını izlemesi oldu. O sıra yanında bulunan Eski Turizm Bakanı Ünal Üstel’e “Sayın Bakanım kim bu?” sorusunu sordu. Üstel de, Şaşmaz’ı Çağlar’la tanıştırdı. ‘Kurtlar Vadisi’ serüveni de böylece başladı. Başarılı bir oyunculuk sergileyince de Şaşmaz elinden tuttu.

Bakan’ın eşi teyzesi
Şaşmaz’ın Kıbrıs’a ilgisi Ünal Üstel’in Bakan olmasından sonra artmıştı. Kamuoyuna yansıyan bir durumdu bu. Ancak Şaşmaz’ın Ünal Üstel’in eşi Zerrin Hanım’la akraba olduğunu öğrendim. Necati Bey, Zerrin Hanım’ın yeğeni. O nedenle sık sık Kıbrıs’a teyzesini ziyarete gidiyor. Kıbrıs’ı da çok sevmesinden dolayı kendisine Fahri Kültür Ataşeliği verildi. Nam-ı diğer ‘Polat Alemdar’ sayesinde Ortadoğu’da ve Balkanlarda Kuzey Kıbrıs’ın adını duymayan kalmadı. Necati Şaşmaz kendisine verilen görevi gönülden yaptı. Karşılığında en ufak bir menfaati olmadı. Buna rağmen ‘popülist’ kesimlerin çıkardığı ses yüksek olunca Şaşmaz’ın ataşeliği iptal edildi. Necati Şaşmaz değil Kuzey Kıbrıs kaybetti.

Sefa Karahasan/Milliyet
Kıbrıs Sefası

@china_shangai @Maskeli Fedai aga bi nasıl sezon bekliyorsunuz

Son düzenleme:
başkan tatmin olmadım ben müsaidim açık açık yaz ben de ona göre yazacam :D
diyorum ki geçen sezon öncesi set fotoları andy garcıa ile muhteşemdi bizi acayip havaya sokmuştu :) ama sezon ortası ve sezon sonları hayal kırıkılığı yaşattı bana :) bende artık kendi adıma beklentileri düşük tutuyorum .kötü olursa zaten beklentim yoktu der geçerim iyi olursa da ne ala :))) zevkle seyreder keyfime bakarım :))) dizi başladığında konunun nereye gideceğini tahmin etmeyelim biraz akıl oyunları ters köşeler olsun :) .ulan buda olur mu dedirtsin bize .ne yazık ki geçen sezon bu dediklerimin zerresi yoktu :))))

diyorum ki geçen sezon öncesi set fotoları andy garcıa ile muhteşemdi bizi acayip havaya sokmuştu :) ama sezon ortası ve sezon sonları hayal kırıkılığı yaşattı bana :) bende artık kendi adıma beklentileri düşük tutuyorum .kötü olursa zaten beklentim yoktu der geçerim iyi olursa da ne ala :))) zevkle seyreder keyfime bakarım :))) dizi başladığında konunun nereye gideceğini tahmin etmeyelim biraz akıl oyunları ters köşeler olsun :) .ulan buda olur mu dedirtsin bize .ne yazık ki geçen sezon bu dediklerimin zerresi yoktu :))))
anlaşıldı başkan yani beni heyecanlandıran birşey yok beklentimde yok diyosun doğru buda bir yoldur :) ben tabi ki sen gibi düşünmüyorum ben yine süper bir sezon bekliyorum zaten farklılık da burda ortaya çıkıyor ben geçen sezonu da çok beğenmiştim :)

@china_shangai baskan bu sene andy reisi gorebilecek miyiz oda mechul istermisin burda gecen yil daha iyiydi diye yorum yapasin 😀

Son düzenleme:
anlaşıldı başkan yani beni heyecanlandıran birşey yok beklentimde yok diyosun doğru buda bir yoldur :) ben tabi ki sen gibi düşünmüyorum ben yine süper bir sezon bekliyorum zaten farklılık da burda ortaya çıkıyor ben geçen sezonu da çok beğenmiştim :)

@china_shangai baskan bu sene andy reisi gorebilecek miyiz oda mechul istermisin burda gecen yil daha iyiydi diye yorum yapasin 😀
her şey olabilir tabi :))) mesela ben bitti demeden bitmez sezonunu da beğenmemiştim ama geçen sezonu görünce o bölümlere haksızlık ettiğimi düşündüm :)))) resmen o bölümlere rahmet okuttu geçen sezon:)))) tabi bana göre :))))) ilk dört bölüm hariç tabi :))) ilk dört bölüm muhteşem sinema tadındaydı :))) sonrası malum kadınlar kızlar motorçu çetesi fehmi ve saçma gizemi :))).bir sene boyunca majeste diye inlerken kursağımızda bıraktılar o yüceliği cüce hale getirdiler:)))) .sonra ahmet yenilmez ustayı diziye soktular nedendir bilinmez adamı apar topar diziden alaşağı ettiler :))) geçen sezon çok gel gitler yaşattı o malum çok beğendiğiniz gizemli pana yazım grubunuz :)))