sence nasıl yaparlar agaFotolar şahane bakalım tanıtım nasıl olacak.
sence nasıl yaparlar agaFotolar şahane bakalım tanıtım nasıl olacak.
Aga gizemli bir tapınakçılar toplantısı ile yapılan tanıtım her türlü tanıtımdan daha iyi olur.sence nasıl yaparlar aga
aga bakalımda o tarz olacağını sanmıyorum tahminim ya 10 yılı anlatan bir tanıtım yapacaklar ya da sezon hakkında bilgilendirici bir fragman olur diye düşünüyorumAga gizemli bir tapınakçılar toplantısı ile yapılan tanıtım her türlü tanıtımdan daha iyi olur.
Aga umarım senin dediğin olmazaga bakalımda o tarz olacağını sanmıyorum tahminim ya 10 yılı anlatan bir tanıtım yapacaklar ya da sezon hakkında bilgilendirici bir fragman olur diye düşünüyorum
aga biz tanıtım diyoruzda nasıl olacak bilmiyorum zaten bölüm fragmanının yayınlanmasına da az kaldı o çıktıktan sonra diğer tanıtımın izlenirliği olmaz bir an önce bir şekilde çıkması lazım tabi gerçekten böyle bir tanıtım hazırlandıysaAga umarım senin dediğin olmazolsa bile gizemli bir tanıtım olması diziye olumlu katkı sağlar.
İnşallah hazırlanmıştır. Bölüm fragmanından önce bence bir tanıtım çıksa daha iyi olur. Bakalım neler olacak.aga biz tanıtım diyoruzda nasıl olacak bilmiyorum zaten bölüm fragmanının yayınlanmasına da az kaldı o çıktıktan sonra diğer tanıtımın izlenirliği olmaz bir an önce bir şekilde çıkması lazım tabi gerçekten böyle bir tanıtım hazırlandıysa
başkan tatmin olmadım ben müsaidim açık açık yaz ben de ona göre yazacam@-KADİR- ne dememi bekliyorsun)))) bir geçen sezon öncesi çekim ve fotolara bak bir de şimdi kine dağlar kadar fark var
)))))
diyorum ki geçen sezon öncesi set fotoları andy garcıa ile muhteşemdi bizi acayip havaya sokmuştubaşkan tatmin olmadım ben müsaidim açık açık yaz ben de ona göre yazacam![]()
anlaşıldı başkan yani beni heyecanlandıran birşey yok beklentimde yok diyosun doğru buda bir yoldurdiyorum ki geçen sezon öncesi set fotoları andy garcıa ile muhteşemdi bizi acayip havaya sokmuştuama sezon ortası ve sezon sonları hayal kırıkılığı yaşattı bana
bende artık kendi adıma beklentileri düşük tutuyorum .kötü olursa zaten beklentim yoktu der geçerim iyi olursa da ne ala
)) zevkle seyreder keyfime bakarım
)) dizi başladığında konunun nereye gideceğini tahmin etmeyelim biraz akıl oyunları ters köşeler olsun
.ulan buda olur mu dedirtsin bize .ne yazık ki geçen sezon bu dediklerimin zerresi yoktu
)))
her şey olabilir tabianlaşıldı başkan yani beni heyecanlandıran birşey yok beklentimde yok diyosun doğru buda bir yoldurben tabi ki sen gibi düşünmüyorum ben yine süper bir sezon bekliyorum zaten farklılık da burda ortaya çıkıyor ben geçen sezonu da çok beğenmiştim
@china_shangai baskan bu sene andy reisi gorebilecek miyiz oda mechul istermisin burda gecen yil daha iyiydi diye yorum yapasin 😀